Wil je inzicht in je werk of onderneming?

- Your most important job is to create a happy life -
Esther Stevens

business reading

Business reading: inzicht in je werk of onderneming

Vraag je je af of je wel goed op je plek zit in de organisatie waar je werkt? Ben je ondernemer en loop je vast? Wil je weten wat je kwaliteiten zijn in je werk of je ondernemerschap en hoe je ze optimaal inzet? Je bent toe aan nieuwe stappen, maar weet niet goed hoe. Wat wil je doen in je werk? En wat past eigenlijk écht bij je? Met een business reading onderzoeken we deze vragen.

"Laatst heb ik een reading gedaan bij Esther. Wat een bijzondere ervaring met een bijzondere vrouw! Nog nooit heb ik iemand zoals haar ontmoet die zei dat ik niet te veel moest zeggen en zij zou intunen. Ze vertelde me onder meer waarom het ondernemen me niet gelukt was, ondanks mijn specifieke kwaliteiten. En wat de essentie was voor mij om nu aan te gaan werken. Wow! Er is iets geshift in mijn energie na deze reading."

- Marianne Van Voorst -

De business reading

Zie de business reading als een soort scan. Ik voel je energie en laat me leiden door mijn gidsen. Daardoor zie ik direct in welk proces je op dit moment zit en waar je in vastloopt. Je krijgt inzicht in je werksituatie en in de stappen die je kunt nemen. De vragen waar je mee zit kunnen algemeen zijn, maar we kunnen ook heel concreet inzoomen op een bepaalde vraag of situatie, bijvoorbeeld:

  • Je wilt weten of je de stap moet maken om ondernemer te worden.
  • Je zit in een conflictsituatie en wilt weten hoe je daarmee om moet gaan.
  • Je bent onzeker over je werkgever en weet niet goed wat er van je gevraagd wordt.
  • Je vraagt je af of je minder moet gaan werken en of dat financieel een goede keuze is.
  • Je wilt weten of je met je bedrijf een bepaalde samenwerking moet aangaan.
  • Je bedrijf kan worden overgenomen, maar je twijfelt of dat een goede stap is.
  • Je vraagt je af of er een promotie in zit op je werk.
  • Je wilt meer balans tussen werk en privé, maar weet niet goed hoe.
  • Je wilt inzicht in wat de beste volgende stap is in je werk.

Tijdens de business reading krijg je direct antwoord op je vragen. Je krijgt inzage in jouw verbinding met de personen om je heen. Doordat ik zie welke processen er spelen in een organisatie of in je eigen bedrijf, zie ik ook wie welke belangen heeft. Met deze inzichten weet je welke keuze voor jou de beste is en kan jij vol zelfvertrouwen de volgende stap zetten.

“Esther beschreef alles wat er momenteel in mijn leven speelt, echt alles. Zonder dat ik haar iets heb verteld. Sterker nog, zij was eigenlijk de hele tijd aan het woord. Ik heb er zoveel aan gehad, ze heeft mij zoveel goede adviezen en tools gegeven waardoor ik nu weer verder kan gaan op mijn pad naar heling. Lieve Esther, dank je wel voor deze prachtige reading!”

-Roxanne Varnia Knaap -

Boek nu je business reading

Ben je klaar voor de volgende stap? Wil je weten welke keuzes écht bij je passen? Krijg direct inzicht, zodat je in de flow komt en het weer gaat stromen in je leven.

Jouw investering voor de business reading

€ 130,- per 60 minuten (excl. btw)