Ontdekken hoe jij van jouw innerlijke coach je werk maakt?

coach opleiding mobiel

Free Souls opleiding intuïtief coachen

Ben jij coach, coach to be, ondernemer of manager binnen een organisatie? Wil jij jouw skills naar een nieuw level brengen of wil je beginnen met coachen? In deze exclusieve coachopleiding ga je een jaar lang aan de slag om het beste uit jezelf te halen als coach. Aan het einde van dit traject ben jij klaar om anderen te coachen in jouw eigen praktijk, als freelancer of binnen de organisatie waar je werkzaam bent.

Om een Free Souls coach te worden krijg je alle tools en technieken mee om intuïtief te coachen. Dit coaching programma is uniek vanwege de mix aan westerse en oosterse technieken die je leert. Je krijgt alle kennis en tools in handen om jouw coachees to the point te coachen, waardoor langdurige trajecten uitblijven. Dit is een groot voordeel voor zowel je coachees als de organisatie(s) waar je wellicht in de toekomst zal coachen.

Na deze opleiding ben je in staat de ander te zien en te coachen naar meer geluk en (werk)plezier. Hierdoor verminderen stress- & burn-outklachten aanzienlijk. Of je voorkomt ze zelfs helemaal.

Welke methodes leer je in de jaaropleiding intuïtief coachen?

Tijdens deze jaaropleiding word je getraind vanuit verschillende invalshoeken en leer je werkmethodes die door Esther zelf zijn ontwikkeld:

Fysiek

Je leert ademhalingstechnieken en manieren van lichaamsbeweging die afkomstig zijn uit eeuwenoude, lang bewaard gebleven geheime beoefeningen. Esther is persoonlijk geïnitieerd en bevoegd tot het overdragen van deze technieken door de wereldwijd bekende meester Tulku Lobsang.

Mentaal

Je maakt kennis met diverse stromingen en basistechnieken uit de psychologie die je in elk coachgesprek kunt gebruiken. Je leert hoe je je coachees inzicht laat krijgen in hun belemmerende gedachten, overtuigingen en gedrag. Je leert hun wat de kracht van de juiste mindset is en hoe je deze zelf creëert.

Emotioneel

Je leert meer over de betekenis van emotie en de impact hiervan op je leven. Trance en mindfulness staan hier centraal.

Spiritueel

Je leert hoe je jouw coachees weer in contact laat zijn met zichzelf. Je coachees leren in hun kracht te staan. En jij leert hoe je je intuïtie voor je gebruikt terwijl je in contact bent met de ander.

Hoe zit de coachingopleiding in elkaar?

De opleiding omvat veel persoonlijke begeleiding en bestaat uit acht intensieve retraites waarin je de theorie en praktijk leert aan de hand van diverse oefeningen.

De  opleidingsdagen zijn inclusief lunch, thee & sap. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en we werken met, leertherapie en supervisies, zodat je kunt leren van verschillende casussen. Je krijgt ook praktische hulp om je eigen praktijk op te zetten, of om als coach aan de slag te gaan binnen je organisatie. Je ontdekt tijdens de opleiding welke vorm het beste bij je past.

Je bent vrij om te ontdekken wat voor jou werkt.

Ben jij coach of coach to be en wil je leren coachen vanuit je intuïtie?

Vraag dan een gratis sessie of brochure aan en we kijken samen of je klaar bent voor deze exclusieve opleiding.

Dit is een exclusieve coachingopleiding

Waarschuwing! Deze opleiding is niet voor iedereen geschikt. Dit programma is uitsluitend voor coaches, coaches to be en managers die er helemaal klaar voor zijn om hun eigen leven en het leven van anderen positief te veranderen. Voor mensen die al bewust werken aan hun bewustwordingsproces en die er 100% voor willen gaan om nog meer uit zichzelf halen als coach.

Wil jij deze uitdaging aangaan? Voel je dat dit het moment is om jezelf verder te ontwikkelen? Wil je de coach in jou de ruimte geven om succesvol te zijn? Vraag dan nu een gratis intakegesprek aan. Dit gesprek geeft je meer informatie over de opleiding en inzicht in je persoonlijke proces.

Als je nu begint, heb je in 2021 al jouw eigen business of praktijk! Bovendien is deze opleiding aftrekbaar.  Start met het veranderen van jouw leven; het ligt in jouw handen!

Coachingopleiding - Intuïtief Coachen

(jaaropleiding)
 • ✓ start datum najaar 2022
 • ✓ exclusieve leergroep (max. 10 deelnemers)
 • ✓ veel persoonlijke aandacht
 • ✓ 8 x (twee achtereenvolgende opleidingsdagen) waarin je van ’s ochtends tot ’s avonds bezig bent met oefenen en leren van de overgedragen theorie
 • ✓ Supervisie 6 x per opleidingsjaar waarin we veel casussen bespreken
 • ✓ Leertherapie 6 x per opleidingsjaar waarin we in de sessies kijken naar jouw (persoonlijke) ontwikkeling als coach
 • ✓ Tijdens alle opleidingsdagen een uitgebreide lunch inclusief biologische thee en sapjes
 • ✓ Inclusief manual
 • ✓ Diploma Free Souls Coach
Coaching opleiding

Coachingopleiding - intuïtief coachen

(jaaropleiding)

 • Start data 10 & 11 maart 2022
 • Exclusieve leergroep (max. 10 deelnemers)
 • Veel persoonlijke aandacht
 • 8 x (twee achtereenvolgende opleidingsdagen) waarin je van ’s ochtends tot ’s avonds bezig bent met oefenen, leren van de overgedragen theorie
 • Leertherapie 6 x per opleidingsjaar waarin we kijken naar jouw (persoonlijke) ontwikkeling als coach
 • Supervisie 6 x per opleidingsjaar waarin we veel casussen bespreken
 • Tijdens alle opleidingsdagen een uitgebreide lunch inclusief biologische thee en sapjes
 • Inclusief manual
 • Diploma Free Souls Coach
Esther Stevens - coachingopleiding