Toe aan een time-out?

empowerment retraite mobiel

Twee dagen rust & exclusieve me-time

Wanneer je een drukbezet leven leidt, ondernemer bent of veel in de picture staat vanwege je werk, dan is een ‘empowerment retraite' echt hèt me- time moment voor jezelf. Maar ook voor jou wanneer je merkt dat jij en je partner  wel een boost in je relatie kunnen gebruiken. Een empowerment retraite help je om weer volledig in jouw kracht te staan.

Je wordt gezien!

Tijdens je empowerment retraite heb je volledige mijn exclusieve  1 op 1 aandacht. Ik krijg met mijn mediamieke gaven direct jouw proces en blokkades te zien. Vanuit mijn intuïtie geef ik je behalve coaching ook de nodige healings waardoor het weer bij je stroomt. En je stress en  onzekerheid loslaat. Ik stem me volledig af op jou, waardoor niet een empowerment retraite hetzelfde is.

Van stress en burn-out naar rust en plezier

Je ontdekt tijdens je empowerment’ retraite hoe je weer bewust in contact komt met je mooie zelf en je intuïtie. Je leert hoe je vanuit jouw hart een positieve mindset creëert En jezelf echt manifesteert. Stress en burn-out weet je buiten de deur te houden. Maar wat  je vooral ontdekt is hoe jij met plezier van jouw leven je echte werk maakt!

 

"Deze retraite heeft zoveel meer betekent dan alle jaren therapie. Ik heb tijdens mijn empowerment retraite ontzettend veel geleerd. Ik heb geleerd dat alleen ik mijn leven kan inrichten en mijzelf toestemming mag vragen om te genieten. Door goed stil te staan bij mijn patronen en bij alles wat ik doe, weet ik hoe ik mijzelf kan helen en patronen doorbreek. Haar combinatie van mediumschap en coaching, maakt het indrukwekkend diepgaand en lief. Iedereen verdient een Esther in zijn of haar leven. Het was een verandering in mijn leven en dat van mijn omgeving"

 

 

 

Diana Braams - Intuïtief coach

Ik geloof dat...

Ik geloof dat ieder mens  een unieke talenten bezit. En dat het voor iedereen mogelijk is om zelf de lead over je leven te nemen. Realiseer je dat het jouw leven is. We hebben allemaal een unieke plek in dit leven gekregen. Jij dus ook!  Die plek is van jou. 'Own it!'

Weet dat jij de keuze hebt of je geleefd wilt worden. Wilt overleven. Of nu echt jouw leven wilt toe eigenen. Manifesteren vanuit innerlijke vrijheid is voor iedereen. Evenals het leven creëren dat echt bij jouw past. Het is aan jou om weer in jouw kracht te staan;)

 

.

Heb je behoefte aan een time-out?

Met een empowerment retraite kom je in 2 dagen tot jezelf.

Je ontdekt tijdens jouw empowerment retraite:

 • Hie jij jezelf kunt manifesteren;
 • De impact van innerlijke vrijheid op je leven en je werk;
 • De kracht van je intuïtie;
 • Wat een positieve mindset je oplevert;
 • Trouw zijn aan je persoonlijke en zakelijke waarden;
 • Hoe je ontspannen en met plezier in het leven kunt staan;
 • Je energie level op peil houdt

empowerment retraite

€ 1.449 ex. btw
 • ✓ 2-daagse individuele retraite
 • ✓ Intensieve coaching op maat
 • ✓ Personal healing
 • ✓ Personal/business reading
 • ✓ Indoor & Outdoor programma (meditaties, mindful bewegen/ademen)
 • ✓ Hand-out met waardevolle content
 • ✓ Beide dagen gezonde lunch met biologische thee/koffie en sapjes
 • ✓ 1 x verzorgd diner
 • ✓ Hotelovernachting in een comfortabel hotel
 • ✓ Uitgebreid ontbijtbuffet
 • ✓ Persoonlijk aandenken
Empowerment Retraite

Empowerment retraite - € 1.449 ex. btw

 • 2-daagse individuele retraite
 • Intensieve coaching op maat
 • Persoonlijke/business reading
 • Indoor & Outdoor programma (meditaties, mindful bewegen/ademen)
 • Hand-out met waardevolle content
 • Beide dagen gezonde lunch met biologische thee/koffie en sapjes
 • 1 x verzorgd diner
 • Hotelovernachting in een comfortabel hotel
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Persoonlijk aandenken
Empowerment Retraite

Esther begeleidt dit zodanig dat alles in veiligheid en rust. Haar werkwijze in combinatie met coaching en mediumschap heeft voor mij zoveel meer betekent dan jaren coaching die ik al heb gedaan. Het inzicht om zelf even goed stil te staan bij alles wat ik doe, helpt me elke dag weer. Ik heb veel meer levensvreugde, rust en sta veel bewuster in het leven. ~ Iris Damen ~