Toe aan een time-out?

empowerment retraite mobiel

Twee dagen rust & exclusieve me time

Wanneer je een drukbezet leven leidt is een ‘empowerment retraite' een moment voor jezelf. nodig om weer volledig in je kracht te staan.

Je werkt hard aan je bedrijf en er wordt zowel zakelijk als privé veel van je verwacht. Je gaat maar door en steekt veel tijd in je ondernemerschap en in je sociale leven, maar je loopt regelmatig aan jezelf voorbij. Je hebt weinig zicht meer op het ‘grotere plaatje’. Je vraagt je wellicht regelmatig af: Waar sta ik nu? Waarom heb ik soms het gevoel dat er veel meer in me zit, wat er nog niet uit komt? Waarom ben ik zo veel bezig met zaken die ik liever niet doe?

Je wordt gezien!

Tijdens je 1 op 1  retraite voel ik met je mee en zie ik je écht in jouw proces. Het kan soms ook zijn dat je het even helemaal zat bent. Je slaapt onrustig, bent snel prikkelbaar en voelt dat je er nu echt even uit moet. Even de tijd nemen om tot jezelf te komen en weer volledig op te laden, om te genieten van het nu. Het is heel logisch dat je af en toe een moment nodig hebt om stil te staan en vanaf een afstandje naar je leven te kijken. Zodat je weer kunt leven vanuit wie je werkelijk bent en stress en onzekerheid voor eens en altijd de deur uit kunt doen!

Je wordt tijdens de ‘private empowerment’ retraite weer bewust van jezelf en waar je als ondernemer en als mens voor staat. Wat maakt dat jij het werk doet wat je nu doet? Wanneer je iemand bent die vanwege je werk veel moet presteren, constant in de picture staat en moet voldoen aan hoge verwachtingen, dan kun je het waarom doe je wat je doet even kwijt zijn.

Hoe zorg je er voor dat je persoonlijke waarden matchen met je werk? Welke verdienmodellen passen bij je? En hoe is het gesteld met je communicatie? Je wordt gecoacht op de meerwaarde die jij brengt met je concept of je werk, zonder voorbij te gaan aan jezelf. Je leert om weer in contact te komen met jezelf, je intuïtie en de juiste mindset. Je ontdek wat jouw intuïtie voor jou betekent en welke meerwaarde dit kan hebben voor je dagelijkse leven. En hoe je dus zelf de lead over je leven neemt:)

Van stress en burn-out naar rust en plezier

Een empowerment retraite is zeker niet alleen geschikt voor ondernemers, maar geschikt voor iedereen die veel onder druk staat. En een leven leidt waarbij je veel in de picture staat. Maar ook voor jou wanneer je merkt dat jij en je partner worden opgeslokt door de drukte van het leven. Je samen een weg zoekt om goed in verbinding met elkaar te staan. Een empowerment retraite is hiermee helemaal afgestemd op jou!

Een retraite helpt om nu écht te werken aan jezelf en weer met energie en plezier naar je werk te gaan, om je talenten optimaal in te zetten en te laten zien wie jij bent. Van stress en burn-out naar rust, voldoening en plezier! Kortom: als werken niet als werken voelt doe je precies datgene waar jij voor geboren bent. En je inziet dat je werk niet is wie je bent, maar datgene wat je doet.

"Het meest waardevolle van de sessie(s) bij Esther is dat ik bevestiging krijg en kan voelen, dat ik het goed doe. Daarmee ontvang ik een boost van zelfvertrouwen waarna ik weer kracht hebt om door te kunnen gaan. Ik heb geleerd tevreden te kunnen zijn met wie ‘ik’ ben. Eerst van jezelf kunnen houden, dan komt de rest ook vanzelf goed. Voel de leeuw die zichzelf bij zijn nekvel pakt, op het moment dat je denkt dat je niet meer kan....kun je het toch wel” ~ Marleen M.~

Diana Braams - Intuïtief coach

Ik geloof dat...

Ik geloof dat naast de unieke innerlijke kracht die elk mens heeft het mogelijk is om zelf echt de lead te nemen over jouw leven. Realiseer je dat het jouw leven is! En jij hebt de keuze of je geleefd wilt worden. Wilt overleven. Of nu echt jouw leven toe wilt eigenen. We hebben allemaal een plek in dit leven gekregen. Die plek is van jou en jij kunt nu de lead nemen over het leven dat je is gegeven. Je kunt nu jouw unieke plek innemen, omdat het jouw plek is. Ben je nog in gevecht met je verleden? Ben je nog in gevecht met jezelf? Je kunt het nu stoppen! En ervoor kiezen om van jouw leven het beste leven te maken op een manier zoals alleen jij dat kunt. Heb je het gevoel dat je niet op jouw plek zit? Dan is het enige wat je nu te doen staat; OPSTAAN en jouw plek innemen. Het is jouw unieke plek! Als jij doet wat bij jou past en je blijft dicht bij jezelf dan creëer je je mooiste leven. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen!

'EMPOWERMENT RETRAITE' IS VOOR JOUW PERSOONLIJKE EN ZAKELIJKE GROEI

Een 'empowerment retraite' is volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw behoeften en vraagstukken. Je bent NIET samen met een groep, maar volgt de retraite alleen en hebt dus 2 dagen de tijd om intensief aan jezelf te werken. Hierdoor krijg je de exclusieve aandacht die je nodig hebt. Deze 2 dagen zijn echt voor jou. Geen telefoontjes, geen volle mailbox, geen afspraken, alleen een afspraak met jezelf. De belangrijkste afspraak die je kunt maken! Geniet van de lunches, het verzorgde diner, de fijne hotelovernachting en vooral van alle nieuwe inzichten en fijne inspiratie. Tijdens je privé-retraite werk je intensief aan jezelf, maar kun je dus ook heerlijk tot rust komen.

Je krijgt inspiratie om je leven met aandacht en naar jouw eigen waarheid in te vullen. Tijdens jouw retraite zal je fysiek, mentaal en spiritueel ervaringen opdoen die je helpen bij je groeiproces. Aan het einde van de retraite heb je méér en vooral positieve energie.

Ben je werknemer of ondernemer en heb je behoefte aan een time-out?

Met een empowerment retraite kom je in 2 dagen tot jezelf.

Je ontdekt tijdens jouw empowerment retraite:

 • Focus te houden;
 • De kracht van je intuïtie;
 • Wat een positieve mindset je oplevert;
 • Hoe je kunt samenwerken en delegeren, door alleen met mensen te werken waar je energie van krijgt;
 • Dat je concept niet afhankelijk is van jou;
 • Trouw zijn aan je persoonlijke en zakelijke waarden;
 • Hoe je ontspannen en met plezier in het leven kunt staan;
 • Je energie level op peil houdt

empowerment retraite

€ 1.449 ex. btw
 • ✓ 2-daagse individuele retraite
 • ✓ Intensieve coaching op maat
 • ✓ Persoonlijke/business reading
 • ✓ Indoor & Outdoor programma (meditaties, mindful bewegen/ademen)
 • ✓ Hand-out met waardevolle content
 • ✓ Beide dagen gezonde lunch met biologische thee/koffie en sapjes
 • ✓ 1 x verzorgd diner
 • ✓ Hotelovernachting in een comfortabel hotel
 • ✓ Uitgebreid ontbijtbuffet
 • ✓ Persoonlijk aandenken

Empowerment Retraite

Empowerment retraite - € 1.449 ex. btw

 • 2-daagse individuele retraite
 • Intensieve coaching op maat
 • Persoonlijke/business reading
 • Indoor & Outdoor programma (meditaties, mindful bewegen/ademen)
 • Hand-out met waardevolle content
 • Beide dagen gezonde lunch met biologische thee/koffie en sapjes
 • 1 x verzorgd diner
 • Hotelovernachting in een comfortabel hotel
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Persoonlijk aandenken
Empowerment Retraite

Esther begeleidt dit zodanig dat alles in veiligheid en rust. Haar werkwijze in combinatie met coaching en mediumschap heeft voor mij zoveel meer betekent dan jaren coaching die ik al heb gedaan. Het inzicht om zelf even goed stil te staan bij alles wat ik doe, helpt me elke dag weer. Ik heb veel meer levensvreugde, rust en sta veel bewuster in het leven. ~ Iris Damen ~