Wil je jezelf verrijken?

- Take the lead and master your life! -
Esther Stevens

free souls academy

De Free Souls Academy

Je ideale en meest liefdevolle leven leiden. Daar richten we ons op in de Free Souls Academy. De online community voor mensen zoals jij, die hooggevoelig zijn (HSP), hun intuïtie willen volgen, meer zelfliefde willen ervaren of gewoon hun spirituele ontwikkeling een boost willen geven. Die klaar zijn voor een leven vol flow. Voor een werkelijke ontmoeting met zichzelf. Voor een succesvol leven vol zelfvertrouwen en overvloed.

Een leven vol inspiratie, inzichten en innerlijke wijsheid

In de Academy ga je aan de slag met het ontwikkelen van je intuïtie en je zelfhelende vermogen. Je komt hoger in je energie en leert hoe je mindfulness en playfulness toevoegt aan je leven. Je ontdekt je innerlijke wijsheid en van de bron van oneindige liefde. Zo begeleidt de Free Souls Academy jou in je persoonlijke groei, zodat jij de beste versie van jezelf wordt en een prachtig leven leidt.

Het unieke aanbod in de Free Souls Academy

Meditatiebundel met de 5-elementen-meditaties

Ervaar krachtige meditaties voor diepe ontspanning. De binaural beats hebben een helende werking die een sterk effect hebben op je chakra’s en je onderbewuste.

Training: ‘Heel je leven in 5 weken’

Kom in contact met de 5 natuurlijke elementen én met jezelf. Ervaar onvoorwaarde-lijke zelfliefde, leer je intuïtie te volgen en voel werkelijke verandering in je leven.

Free Souls Membership inclusief readings

Spirituele groei als vast onderdeel van je leven. Met het membership krijg je elke maand inspirerende content, meditaties, opdrachten én wekelijkse speed readings gericht op jouw groei.