Altijd hoog in je energie door een dagelijkse dosis empowerment

- Take the lead and master your life! -
Esther Stevens

freesouls membership pro

Free Souls Club

Het inspiratie platform voor bewuste ondernemers en ondernemers van het leven. De plek waar je ontdekt en leert hoe jij een vrij leven kunt leven. En echt allerbeste uit jezelf en jouw leven haalt.  Want wat je ook onderneemt in het leven... Het creëren van jouw leven in vrijheid begint bij jezelf. Me time momenten zijn een must!

 • Sta jij vol in het leven en heb je het druk op je werk en lijkt er soms geen doorkomen aan. Stapelt het werk maar op en raak je het plezier erin kwijt?
 • Word je soms gek van jezelf. Ben je altijd bezig met wat je allemaal ‘moet’ doen in plaats van te genieten van het moment? Kun je jezelf de tijd niet gunnen voor leuke dingen en heb je regelmatig een hele dag niet gelachen?
 • Heb je het idee hebt dat je tekortschiet in je privé-leven, omdat je constant bezig bent om aan de verwachtingen van een ander te voldoen? En voel je dat je soms even vast zit in het leven dat je leeft?

Je verlangt naar meer rust en energie maar het lukt je niet altijd, je vervalt weer in je oude patronen die jou belemmeren om dicht bij jezelf te zijn. Dit kan je een eenzaam en uitgeput gevoel geven. En dan kun je natuurlijk op zoek gaan naar een coach die je daarbij helpt. Maar hoe zou het zijn als je ontdekt hoe je jezelf kunt coachen? En je daar via de Free Souls Club inzicht in krijgt?

Verlang jij ook zo naar...

Verlang je er diep naar dat je meer kunt genieten van me-time en de kleine dingen ondanks dat je het druk hebt. Dat je meer kunt genieten met je dierbaren en dat je met de volle 100% van je aandacht bij hen kan zijn.

Wil jij de signalen van je lichaam beter oppikken en naar jezelf luisteren zodat je steeds beter je grenzen aan kunt geven. Zodat je beter in je energie komt en niet altijd meer zo moe bent.

Esther Stevens - Freesouls Pro Membership

Ik ben Esther en ik herken het. Been there done that. Ik heb zo lang aan alle verwachtingen van anderen willen voldoen, waardoor ik voorbijging aan mijzelf. Hierdoor heb ik me vaak eenzaam gevoeld. Ik had moeite om rust te vinden. En vertrouwde onvoldoende op mijzelf

Totdat ik besloot om echt naar mijn gevoel te luisteren en deuren te sluiten. Veel nieuwe deuren opende zich. Ik stond weer in mijn kracht, ik werd mijn eigen best vriend. Mijn intuïtie werd sterker dan ooit! Ik heb er 10 jaar over gedaan om tot mijn innerlijke vrijheid te komen. Maar nu weet ik ook dat dit veel sneller kan;). Dat gun ik jou ook!

Verhoog je intuïtie en kom beter in je energie 'join the Free Souls Club'

Voor slechts € 12,50 incl. btw per maand  (pilot tarief en maandelijks opzegbaar)

Free Souls Club

Daarom heb ik de Free Souls Club   opgericht. Binnen mijn club deel ik live en online het beste van het beste van wat ik in die 10 jaar heb geleerd van mijn meesters en natuurlijk ook wat het leven me heeft geleerd. De Free Souls Club is van onschatbare waarde, omdat daar alles in zit wat ik weet om een spiritueel bewuster leven te leiden.

Ik durf dan ook echt met 100% zekerheid te zeggen dat alles wat ik in de Free Souls Club met je deel, jou gaat helpen om optimaal van het leven te genieten en je empowert om ook jouw mooiste (droom) leven te leven. Zodat ook jij je weer energiek voelt. En elke dag je rust en inspiratie vindt.

De Free Souls Club is een plek waar jij je me-time vindt. Waar je leert om contact te maken met je innerlijke coach. Je traint je spirituele bewustzijn, waardoor je de uitdagingen van de dag beter aankunt. Waardoor je krachtiger wordt en beter je grenzen aan kunt geven. En weet je wat zo fijn is? Je hoeft echt niet meteen alles te doen. Ik heb namelijk een supersnelle vragenlijst met 3 vragen gemaakt waardoor duidelijk wordt wat jij VANDAAG het meest nodig hebt. Geef antwoord op de vragen en je krijgt meteen advies welke les, meditatie of oefening je het beste kunt doen.

Wat krijg je als Free Souls Club member?

 • Vanaf oktober 2021 veel interactieve Free Souls Club meetings via ZOOM (healings, readings, coaching & teaching)
 • Persoonlijk dagadvies
 • Kaartendecks, voor dagelijks inzicht
 • Exclusieve meditatieve & helende muziek ( alleen via de Free Souls Club te beluisteren)
 • Trainingen inclusief yoga, ademhalingsoefeningen, werkboek en inzichtvragen.
 • Audio meditaties
 • Live opgenomen video meditaties
 • Live opgenomen video teachings

WAT LEVERT DE FREE SOULS CLUB JE OP?

 • Meer energie
 • Rust
 • .Hoe je beter naar jezelf kunt luisteren
 • Een hogere weerstand
 • Hoe je omgaat met werkdruk
 • Positieve mindset
 • Zelfliefde
 • Verhoogd intuïtief vermogen
 • Mindful leven

Ik weet zeker dat de Free Souls Club je veel gaat brengen. De Free Souls club staat vol met exclusieve trainingen, yoga oefeningen, meditaties, mantra’s en live video opnames. En is hiermee een online leer omgeving waar jij zelf aan de slag kunt met waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Maar dat is zeker niet alles! Vanaf het najaar zijn er regelmatig inspirerende, interactieve ZOOM meetings waar jij als Free Souls club member gratis aan mag deelnemen.

_extra foto's website 600x400

'Join the Free Souls Club'

Ik heb ooit jaren geknokt en daarna nog eens 10 jaar aan mezelf gewerkt. Uit die 10 jaar heb ik het allerbeste geselecteerd waarmee ik al meer dan 1000 klanten geholpen heb. Dat heb ik in de Free Souls Club ' online me time' omgeving gestopt. Je tapt als Free Souls Club member in op mijn energie, zodat je met minder dan 15 minuten per dag al een energie-boost aan jezelf kunt geven. En zelfs de beste resultaten bereikt! Maar wat ook heel waardevol is, dat je onbeperkt  toegang hebt tot de live meetings.

HOE WERKT DE FREE SOULS CLUB?

De Free Souls Club is laagdrempelig en makkelijk vol te houden en nog veel belangrijker: het heeft een gigantisch grote impact op je leven; Life Changing!!

Je kiest zelf waar je behoefte aan hebt; Is het een meditatie? Een specifiek inzicht? Of die ene bewustzijnsvraag of een mantra die jou de nodige empowerment geeft? Jij bepaalt! Maandelijks wordt het Free Souls Pro Membership aangevuld met nieuwe content en ook belangrijke spirituele boodschappen speciaal voor jou;)

HOE?

Als je nu inschrijft voor de Free Souls Club, dan krijg je direct toegang tot een online 'me time' omgeving waar je 24/7 toegang toe hebt. Je kunt dus precies die oefeningen en lessen kiezen die jij op dát moment nodig hebt. Maar ook...kun je alle live sessies bijwonen!

Wil je advies wat je NU het beste kunt doen? Kan ook! Ik heb namelijk een supersnelle vragenlijst met 3 vragen gemaakt waardoor duidelijk wordt wat jij VANDAAG het meest nodig hebt. Geef antwoord op de vragen en je krijgt meteen advies welke les, meditatie of oefening je het beste kunt doen.

Voor slechts € 12,50 incl. per maand ben je ( pilot tarief)  Free Souls Club member. Je hebt onbeperkt toegang tot alle live meetings èn de online 'me time' omgeving van de Free Souls Club

Ik ben heel blij met Esther en de inzichten die zij geeft. Ook kan ik iedereen de Free Souls Club aanraden. Als je je daarvoor aanmeldt heb je een prachtige leeromgeving met meditatie, yoga en nog veel meer om jou te helpen in persoonlijke ontwikkeling. Kortom een prachtige hand-out die je er elke dag even bij kan pakken. Het geeft mij de rust en kracht om in mijn leven steeds meer te staan voor wie ik ben. 🙂 ~Louise Tahamata~

Ontvang 24/7 jouw virtuele energy boost

Voor slechts € 12,50 incl. btw per maand (per maand opzegbaar)

VOOR WIE IS DE FREE SOULS CLUB?

De Free Souls Club echt iets voor jou:

 • Als je weinig tijd hebt en toch de behoefte hebt aan om aan jezelf te werken.
 • Als je regelmatig getraind wilt worden in een hoger bewustzijn
 • Als je jouw weerstand wilt verhogen
 • Als je op zoek bent naar een plek waar je elke dag mijn energie kunt voelen, zonder dat je direct in een programma van mij zit.
 • Als je op zoek bent naar oefeningen die je kunt doen om terug te komen bij jezelf.
 • Als jij niet weer een externe coach in wilt schakelen, maar nu eindelijk zelf wilt leren hoe je jezelf kunt coachen.

Ben je al in de mood gekomen om aan jouw dagelijkse energielevel te werken? Realiseer je dat dit membership een heel bijzonder tool is waar je als member onbeperkt toegang hebt tot al mijn trainingen en live teachings.

Ik heb er ooit 10 jaar over gedaan om mijn werkelijke rust te vinden!

En leef nu al heel veel jaren mijn fijnste leven. Destijds heb ik mijn ‘binnenwereld ‘opnieuw ingericht. Dat deed ik met liefde, rust en aandacht voor mijzelf. Hierdoor kwam ik steeds beter in mijn vel te zitten. Ik voelde ik me weer in mijn kracht komen. En zag de rijkdom van het leven weer. Mijn mediamieke gaven*** werden sterker, waardoor ik de aanwijzingen van mijn innervoice weer kon ontvangen. Ik ontwikkelde mijzelf spiritueel en persoonlijk. Ontmoette diverse spiritueel meesters. En volgde opleidingen in het boeddhisme en psychotherapie. Dit was allemaal positieve voeding voor mij. Ik was weer terug in mijn flow! Ik had mij ontdaan van een rol waarbij ik mijzelf weinig gunde en voorbijging aan mijzelf!

Realiseer je dat je niet de enige bent die zo af en toe vastloopt in het leven.

Maar weet ook dat jij NU die persoon kan zijn die daar verandering in brengt, zodat jij wel je leven inricht op een manier die echt bij jou past. Je hebt het helemaal zelf in de hand. Ik leef een rijk en liefdevol leven. Ik voel me vrij. Vrijheid is mijn belangrijkste waarde. En ik had nooit geweten wat deze waarde voor mij betekent als ik niet de pijn van het vast zitten had meegemaakt. Inmiddels ben al ruim 10 jaar bezig en heb ik meer dan 1000 mensen op weg geholpen. Dat gun ik jou ook!

Al mijn jaren van inzichten zijn zo waardevol dat ik dit niet voor mijzelf wil houden. Ik weet daarom zeker dat dit jouw leven ook een positieve boost geeft. Maar ook ik leer nog steeds. En dat is waarom ik jou beloof ik om steeds weer met nieuwe content te komen, zodat je telkens weer nieuwe inspiratie opdoet. En dat jij als Free Souls Club member gratis mee mag doen aan de komende inspirerende en interactieve ZOOM meetings.

Dus tja...waar wacht je nog op?

 

*** Mediamieke gaven: helderziendheid, heldervoelendheid en telepathie. Het klinkt je wellicht ‘zweverig’ in de oren. Mijn werkwijze maakt het mogelijk dat ik direct to the point kom. Niks zweven;) Vooral in het hier nu inzichten voor jou!

Veelgestelde vragen