free your soul

& take the lead

free your soul

& take the lead

Free Souls Club Manifestatie coaching club voor intuïtieve ondernemers die willen groeien

- Take the lead and master your life! -
Esther Stevens

Hoe je als HSP ondernemer wel een vrij leven creëert

Groeien met je onderneming door wel de kracht van je intuitie te gebruiken. Dit is de beste manier om jouw ‘call’ te blijven volgen. Waardoor je moeiteloos onderneemt en die klanten aantrekt die wel bij jou passen. De Free Souls Club is een club voor HSP ondernemers die verlangen naar een leven in vrijheid.

 Free Souls Club members kunnen gratis deelnemen aan: coaching sessies, retraites, masterclasses van andere HSP ondernemers en 24/7 toegang tot de online selfcare club omgeving (boordevol inspiratie om van binnen uit te groeien). Word jij nu lid dan krijg je gratis een jaar lang het Manifestatie Magazine cadeau!

 

Herken je dit?

Je bent hooggevoelig, je wilt een vrij leven, (starten) met ondernemen vanuit je hart en doen waar jij het beste in bent. Je wilt jezelf op intuïtieve wijze manifesteren. En met jouw unieke talenten iets bijdragen aan de wereld, maar je loopt regelmatig vast. Je kunt (nog) niet goed leven van jouw onderneming. Je ziet hoe anderen dit wel doen en jij wil dit ook! Je weet dat je wel wat support kunt gebruiken maar hebt geen duizenden euro’s over voor coachingtrajecten.

Free Souls Coaching

Je weet dat het in je zit om jezelf zichtbaar te maken aan de wereld, maar je weet niet goed hoe...

 

 

 • Je dicht bij jezelf blijft? Omdat je te veel getriggerd wordt door de buitenwereld en die energie oppikt, waardoor je meer met de ander dan met jezelf bezig bent.
 • Je wel kunt vertrouwen op je intuïtie? Je weet dat je intuïtie heel sterk is maar je gedachten nemen het over, waardoor je blijft doen wat je altijd doet, ergens wel heel vertrouwd…
 • Je minder beïnvloedt wordt? Je hebt een goed idee of een mooi gesprek, maar het is de energie, de mening van de ander die je naar beneden trekt, waardoor jij je onzeker en leeg voelt
 • Je jouw focus houdt terwijl je de ene ingeving na de andere krijgt? Je hebt prachtige ideeën en wilt dit met de wereld delen maar je raakt het overzicht en het geloof kwijt..
 • Je jouw werk op intuïtieve wijze met de wereld deelt? Je wilt moeiteloos ondernemen, jouw verhaal met de wereld delen maar je weet niet goed hoe? Je kunt hierin wel wat tips en adviezen van andere experts gebruiken, die met je delen hoe jij jezelf goed zichtbaar kunt maken.
 • Je een netwerk met gelijkgestemden opbouwt. Je zou het fijn vinden om met andere intuïtieve ondernemers in contact te komen. Zodat het niet zo alleen voelt allemaal.

No worries!

Kortom soms weet je gewoon even niet wat jouw intuïtie je vertelt over hoe jij als ondernemer jezelf liefdevol manifesteert. Je bent niet de enige! Ik zie zo veel intuïtieve ondernemers die op een eilandje vastzitten en vaak in hun uppie rondjes draaien, met de vraag 'En hoe nu verder met het werk dat ik zo graag doe? Tja..,  soms blokkeer je gewoon even of zie je het proces van jezelf, de ander of je onderneming niet helder. Je bent ook gewoon mens...

Maar no worries!  Daarvoor is de Free Souls Club!

De Free Souls Club is een club voor HSP ondernemers waar je maandelijks wordt gecoacht, regelmatig masterclasses van andere HSP ondernemers kunt volgen. Zij helpen je op een praktische manier om van je onderneming een succes te maken. En je hebt gratis toegang hebt tot de Free Souls Club retraites en  24/7 toegang tot de selfcare club omgeving (boordevol inspiratie). Alles om ervoor te zorgen dat jij regelmatig een self-care moment kunt inrichten. Want wat jij ook onderneemt in het leven, het creëren van een leven in vrijheid begint bij jezelf!

OPEN NU DE DEUR NAAR 100% VRIJHEID EN JOIN DE FREE SOULS CLUB! EN ONTVANG ÉÉN JAAR LANG HET MANIFESTATIE MAGAZINE CADEAU!

Vanaf slechts €99 per maand ex BTW * ( pilot tarief) is jouw deur geopend en ben je de lid van deze club!

Hoe lang blijf je zo doorgaan?

 • Blijf jij jezelf klein houden, terwijl er zoveel mensen zijn die jou nodig hebben?
 • Ga je toekijken hoe andere HSP ondernemers en coaches klanten krijgen, terwijl jij zeker weet dat jij hen nog beter kan helpen?
 • Zelf struggelen en toekijken naar andere ondernemers die zichzelf wel manifesteren en groeien?
 • Ga je door met hardwerken, vechten en over je grenzen heen gaan, terwijl je ergens ook wel weet dat het anders kan?

En hoe zou het voor je zijn als je...

 

 • Weet hoe je wel vertrouwt op je intuïtie, waardoor je doet waar JIJ het allerbeste in bent en jouw werk zichtbaar wordt.
 • To he point support en coaching krijgt waarin je inzicht krijgt in jouw vraagstukken? Zodat je weer verder kunt groeien.
 • Tips & adviezen krijgt van andere HSP experts krijgt die jou helpen naar een next level in het ondernemen, waardoor je weet welke strategie en aanpak jou gaat helpen?
 • Weinig geld en tijd kwijt bent aan coaching maar wel die hulp krijgt die je zo hard nodig hebt.
 • Omringd bent met gelijkgestemde intuïtieve ondernemers die jou ook inspiratie kunnen geven?
 • Meer tijd & energie hebt, zodat je meer ruimte hebt voor andere dingen in je leven die je heel graag doet?
Free Souls Club coaching

'Join the Free Souls Club'

De Free Souls Club is bedoeld voor gelijkgestemde HSP ondernemers. Uiteindelijke groei met je onderneming begint bij jezelf! Binnen deze club krijg je hulp om spiritueel bewust te ondernemen. Alles wat daar wordt gedeeld helpt jou om jezelf en je onderneming liefdevol te manifesteren, zodat ook jij een leven in vrijheid creëert! De Free Souls Club is daarmee dé plek waar jij leert om contact te maken met je innerlijke coach en waar jij in contact komt met andere HSP ondernemers die jou praktische tips en adviezen geven.

 

Ik ben heel blij met Esther en de inzichten die zij geeft. Ook kan ik iedereen de Free Souls Club aanraden. Als je je daarvoor aanmeldt heb je een prachtige leeromgeving met meditatie, yoga en nog veel meer om jou te helpen in persoonlijke ontwikkeling. Kortom een prachtige hand-out die je er elke dag even bij kan pakken. Het geeft mij de rust en kracht om in mijn leven steeds meer te staan voor wie ik ben. 🙂
- Louise Tahamata -

OPEN NU DE DEUR NAAR 100% VRIJHEID EN JOIN DE FREE SOULS CLUB! EN ONTVANG ÉÉN JAAR LANG HET MANIFESTATIE MAGAZINE CADEAU!

** Voor slechts €99,- per maand ex BTW* (pilot tarief) is jouw deur geopend en ben je de lid van deze club!

Je bent niet de enige die af en toe vastloopt...

Maar weet wel dat jij de enige bent die hier NU iets aan kan veranderen. Jij bent de persoon die ervoor kan zorgen dat jij je leven inricht op een manier die echt bij jou past. Je hebt het helemaal zelf in de hand!

Nu leef ik het leven dat echt bij mij past. Ik vind zelf dat ik de mooiste taak van de wereld heb om intuïtieve ondernemers te begeleiden. Maar dit was zeker geen makkelijke weg. Een weg met veel hobbels en uitdagingen waar ik eerder de ander dan mijzelf vertrouwde. Mijn intuïtie was altijd sterk. Maar deze gebruikte in niet voor mijzelf of mijn onderneming. Ik voelde me vaak onbegrepen en ongezien. En voldeed aan de verwachtingen van anderen. Ik liet letterlijk mijzelf in de steek. Ik voelde geen vrijheid om mijn leven op mijn manier vorm te geven. Totdat er kort na het overlijden van mijn zusje een stem in mij zei: " Esther nu is het genoeg, volg je hart en manifesteer je!"  Dit was een keerpunt in mijn leven.  Mijn mediamieke & helende gaven werden sterker. Ik begon eerst mijzelf te healen, heb vele meesters op mijn weg gehad. En veel readings en healings aan anderen gegeven. Maar ik ontdekte ook dat er veel mensen waren die niet altijd bereid waren om zelf in beweging te komen. Dit gaf mij geen energie! Ondernemers wel, zij zijn wel bereid om er alles aan te doen om te groeien. Inzien dat hun onderneming het DNA is van wie zij zelf zijn.

Ik besloot daarom alleen nog maar samen te werken met mensen die mij ook energie geven. Niets meer te doen wat voor mij niet goed voelde. Had ik dat maar eerder gedaan:-) Maar eerlijk is eerlijk, ik had nooit hier gestaan als ik niet eerst de pijn van vastzitten had meegemaakt. Doordat ik vastzat in mijn leven, kreeg de betekenis van vrijheid voor mij nog meer waarde. Ik ben destijds door mijn pijn heen gegaan en zie mijn pijnen nu als mijn leermeesters. Ik leerde over spiritueel leiderschap. Nam de lead over mijn leven. En binnenkort komt zelfs mijn eerste boek uit! Daarin vertel ik je, dat ik en jij dus ook, goed bent zoals je bent. Dat je uniek bent om wie je bent. En hier niet zonder reden op aarde bent. Je mag leven en stoppen met bestaan:-)

Al mijn jaren van inzichten zijn zo waardevol dat ik dit niet voor mijzelf wil houden.  En mijn unieke talenten deel ik met liefde binnen de Free Souls Club. Ik weet zeker dat dit jouw leven en je onderneming ook een positieve boost geeft. En life changing voor je zal zijn:-)

Dus tja...waar wacht je nog op?

* *Je ontvangt nu bij het afsluiten van één jaar Free Souls Club membership bijna 2 maanden gratis + 1 jaar lang het manifestatie magazine cadeau!

Manifestatie Magazine

Manifestatie Magazine! Hét magazine over manifesteren, over persoonlijke ontwikkeling en een bewuste levensstijl.

Per editie staat een bepaald thema rondom manifesteren centraal. Hoe manifesteer jij jouw droomleven? Hoe manifesteer je jouw liefde? Hoe manifesteer je jouw droombaan? Met inspirerende interviews, columns en rubrieken!

Veelgestelde vragen