Wil je jezelf verrijken?

- Take the lead and master your life! -
Esther Stevens

Free Souls Facebook Community (gratis)

We zijn allemaal vrije zielen, Free Souls dus. Maar ik zie en ontmoet zoveel mensen die zichzelf beperken met belemmerende gedachten, waardoor die vrijheid niet voelbaar is.

Dat gaat me aan het hart. En ik wil daar verandering in brengen. Het is zo niet nodig om jezelf te beperken. Vooral nu worden we veel uitgedaagd en er gebeurt veel om ons heen. Dat leidt tot een overvloed aan gedachten. En belemmerende gedachten beperken je bij het ervaren van je oneindige vrijheid en mogelijkheden! Met mijn Free Souls Facebook community wil ik je inspireren, zodat jij zelf ontdekt hoe jij je vrij kunt voelen. En jouw weg bewandelt naar een spiritueel bewust vrij leven. Zodat jij je eigen innerlijke coach gaat vinden en op jezelf kunt gaan vertrouwen. Dat is waarom ik de Free Souls Facebook community heb opgericht.

Waarom jij blij gaat worden van de Free Souls Facebook community

De Free Souls Facebookgroep is dé inspiratiegroep voor spiritueel bewustzijn. Met gelijkgestemde ‘Free Souls’. 2x per maand geef ik in deze groep een livestream gericht op een thema. Iedere eerste maandag van de maand is dit een meditatie afgestemd op het thema van de maand. En dat thema maakt iets bij je los. De meditaties zijn intens en super krachtig waardoor je in beweging komt. Tijdens en na de meditatie ga je zien dat er ineens van alles met je gebeurt. Dat hoor ik terug van deelnemers in de groep die mijn meditaties volgen en die binnen de groep hun ervaringen delen.

Iedere derde maandag van de maand ga ik dieper in op het thema van de maand en dan kun je me ook je vragen stellen. Deze livestream is bedoeld om je te activeren en inzicht te geven. Om ervoor te zorgen dat je hoog in je energie komt en blijft. Ik geef je tijdens deze live sessies tips en tools zodat je zelf verder kunt.

Thema’s die we al behandeld hebben

 • Vertrouwen
 • Fantasie
 • Energie
 • Loslaten

Elke maand voel ik in op een nieuw thema, waarvan ik voel dat hier behoefte naar is. Dat maakt het elke maand weer tot een nieuwe verrassing!

Wil jij je innerlijke coach ontmoeten en daarop vertrouwen?

Meld je aan en ontvang mijn gratis e-book met Dé vijf vragen tot meer levensgeluk en mijn nieuwsbrief met waardevolle inzichten.

Thema’s die (bijvoorbeeld) nog komen

 • Ontspanning
 • Balans werk en privé
 • Money mindset
 • De kracht van intuïtie

Wat zo fijn is aan de Free Souls Community

Ik ben de motor en nodig je van harte uit om mee te liften op mijn energie. Maar het zijn de mensen in de groep die hun verhalen delen en elkaar inspireren. Ik zie regelmatig dat mensen in de groep elkaar helpen en inzicht geven. Dat is zo mooi om te zien als je de aha-momenten leest. Weet ook dat het een besloten groep is. Jouw verhalen zijn dus veilig, niets wat in de groep wordt gedeeld gaat naar buiten.

Last maar zeker not least

Als je je aanmeldt voor de Facebookgroep dan ben je als eerste op de hoogte van activiteiten en acties. Er is ruimte om dagelijks je vragen en inzichten binnen de groep te delen. Ik kom met leuke acties, zoals het winnen van een gratis reading (super waardevol!) En ik zal regelmatig mijn kaarten voor je leggen. Lijkt het je wat? Je bent welkom binnen deze groep met warme Free Souls. Realiseer je dat jouw unieke bijdrage van grote waarde zal zijn!

Free Souls Facebook Community (gratis)

SCHRIJF JE IN VOOR MIJN INSPIRATIEMAILS EN ONTVANG

 • De deelname link voor mijn gratis Free Souls community
 • Mijn gratis ebook ‘De 5 vragen voor meer levensgeluk’
 • Exclusieve meditatie voor meer kracht en bescherming