I am who

i am

I am who

i am

Wil jij als intuïtief ondernemer jezelf liefdevol manifesteren?

HSP Leaders House (gratis Facebook community)

- Voor  HSP coaches, coaches to be en ondernemers van het leven -

We zijn allemaal intuïtief, de een iets meer dan de ander. Maar helaas zie ik nog veel ondernemers die dit niet helemaal als een kracht zien. Ik ontmoet zoveel mensen die zichzelf beperken met belemmerende gedachten, waardoor zij niet vertrouwen op hun intuïtie. Dat raakt mij en hier wil ik  graag verandering in brengen. Het is namelijk zo niet nodig om jezelf te beperken.

In de tijd waarin we leven worden we hier enorm in uitgedaagd. Dat leidt tot een overvloed aan gedachten. Belemmerende gedachten beperken je bij het ervaren van je oneindige vrijheid en mogelijkheden. Met mijn HSP Leaders House wil ik je graag inspireren, zodat jij zelf ontdekt hoe jij jezelf liefdevol manifesteert als intuïtief ondernemer.

Want, ik weet als geen ander dat er als hooggevoelig ondernemer van alles op je af komt op het moment dat je ‘wakker’ wordt. Je wilt je spiritueel verder ontwikkelen, maar kan wel wat richting gebruiken. Je wilt groeien met je onderneming en dichtbij jezelf blijven door wel te vertrouwen op je intuïtie. Herkenbaar? Voor mij was dit jaren geleden precies waar ik tegenaan liep. Ik had het fantastisch gevonden om in een online community als deze te zitten waarin ik mijn vragen en inzichten kon delen. Dat is precies waarom ik deze community ben gestart. Hier ben je vrij! Vrij om je intuïtieve en helende vermogens verder te ontwikkelen. Maar vooral om als ondernemer te groeien in datgene wat je het liefst doet.

Dit is waarom jij blij wordt van het HSP Leaders House:

 • Er staat regelmatig een nieuw thema centraal. .
 • Laat je inspireren door de lives die jou als coach, coach to be en ondernemer van het leven bewust maken
 • Liefdevolle inspirerende boodschappen van het universum, waar we samen van leren en jij zelf ontdekt wat deze boodschap jou vertelt?
 • Coaches en ondernemers van het leven die inspirerende verhalen delen

Thema’s die we centraal stellen zijn:

 • Vertrouwen
 • Zelfliefde
 • Energie
 • Loslaten

Wil jij je innerlijke coach ontmoeten en daarop vertrouwen?

Meld je aan en ontvang mijn gratis e-book met Dé vijf vragen tot meer levensgeluk en mijn nieuwsbrief met waardevolle inzichten.

Thema’s die (bijvoorbeeld) nog komen

 • Ontspanning
 • Balans werk en privé
 • Money mindset
 • De kracht van intuïtie

Wat zo fijn is aan het HSP Leaders House

Ik ben de motor en nodig je van harte uit om mee te liften op mijn energie. Maar het zijn de mensen in de groep die hun verhalen delen en elkaar inspireren. Ik zie regelmatig dat mensen in de groep elkaar helpen en inzicht geven. Dat is zo mooi om te zien als je de aha-momenten leest. Weet ook dat het een besloten groep is. Jouw verhalen zijn dus veilig, niets wat in de groep wordt gedeeld gaat naar buiten.

Last maar zeker not least

Als je je aanmeldt voor de Facebookgroep dan ben je als eerste op de hoogte van activiteiten en acties. Er is ruimte om dagelijks je vragen en inzichten binnen de groep te delen. Ik kom met leuke acties, zoals het winnen van een gratis reading (super waardevol!) En ik zal regelmatig mijn kaarten voor je leggen. Lijkt het je wat? Je bent welkom binnen deze groep met warme lieve intuïtieve ondernemers. Realiseer je dat jouw unieke bijdrage van grote waarde zal zijn!

HSP LEADERS HOUSE

SCHRIJF JE IN VOOR MIJN INSPIRATIEMAILS EN ONTVANG

 • De deelname link voor mijn gratis HSP Leaders House
 • Mijn gratis ebook 'Inzicht in HSP+5tips om intuïtief te groeien als ondernemer'
 • Mijn gratis ebook ‘De 5 vragen voor meer levensgeluk’