Wil je jezelf verrijken?

- Take the lead and master your life! -
Esther Stevens

Free Souls Facebook Community (gratis)

~ Dé inspiriatiegroep voor spiritueel bewuste ondernemers ~

We zijn allemaal vrije zielen. Toch zie en ontmoet ik zoveel mensen die zichzelf beperken met belemmerende gedachten, waardoor die vrijheid niet voelbaar is. Dat gaat me aan het hart en hier wil ik verandering in brengen. Het is namelijk zo niet nodig om jezelf te beperken.

In de tijd waarin we leven worden we hier enorm in uitgedaagd. Dat leidt tot een overvloed aan gedachten. Belemmerende gedachten beperken je bij het ervaren van je oneindige vrijheid en mogelijkheden. Met mijn Free Souls Facebook community wil ik je inspireren, zodat jij zelf ontdekt hoe jij je vrij kunt voelen en jouw weg bewandelt naar een spiritueel bewust vrij leven. Jij gaat jouw innerlijk coach vinden en leren om op jezelf te vertrouwen. En als spiritueel bewuste ondernemer ontdek je hoe je dicht bij jezelf blijft terwijl je onderneemt.

Want, er komt als hooggevoelig ondernemer van alles op je af op het moment dat je ‘wakker’ wordt. Je wilt je spiritueel verder ontwikkelen, maar kan wel wat richting gebruiken. Herkenbaar? Voor mij was dit jaren geleden precies waar ik tegenaan liep. Ik had het fantastisch gevonden om in een online community als deze te zitten waarin ik mijn vragen en inzichten kon delen. Dat is precies waarom ik deze community ben gestart. Hier ben je vrij! Vrij om je intuïtieve en helende vermogens verder te ontwikkelen. Maar vooral om als ondernemer te groeien in datgene wat je het liefst doet.

Dit is waarom jij blij wordt van de Free Souls Facebook community:

 • Er staat regelmatig een nieuw thema centraal. .
 • Laat je inspireren door spontane lives die jou als ondernemer en ondernemer van het leven bewust maken
 • 7 dagen per week zal er een ‘special day’ geïntroduceerd worden. Wat dacht je van Intentie dag op de maandag om je week met een positieve mindset te starten.
 • Ondernemers laten hun schrijfkunsten zien via een blog in deze community of ander soort inspirerende content

Thema’s die we al behandeld hebben

 • Vertrouwen
 • Fantasie
 • Energie
 • Loslaten

Wil jij je innerlijke coach ontmoeten en daarop vertrouwen?

Meld je aan en ontvang mijn gratis e-book met Dé vijf vragen tot meer levensgeluk en mijn nieuwsbrief met waardevolle inzichten.

Thema’s die (bijvoorbeeld) nog komen

 • Ontspanning
 • Balans werk en privé
 • Money mindset
 • De kracht van intuïtie

Wat zo fijn is aan de Free Souls Community

Ik ben de motor en nodig je van harte uit om mee te liften op mijn energie. Maar het zijn de mensen in de groep die hun verhalen delen en elkaar inspireren. Ik zie regelmatig dat mensen in de groep elkaar helpen en inzicht geven. Dat is zo mooi om te zien als je de aha-momenten leest. Weet ook dat het een besloten groep is. Jouw verhalen zijn dus veilig, niets wat in de groep wordt gedeeld gaat naar buiten.

Last maar zeker not least

Als je je aanmeldt voor de Facebookgroep dan ben je als eerste op de hoogte van activiteiten en acties. Er is ruimte om dagelijks je vragen en inzichten binnen de groep te delen. Ik kom met leuke acties, zoals het winnen van een gratis reading (super waardevol!) En ik zal regelmatig mijn kaarten voor je leggen. Lijkt het je wat? Je bent welkom binnen deze groep met warme Free Souls. Realiseer je dat jouw unieke bijdrage van grote waarde zal zijn!

Free Souls Facebook Community (gratis)

SCHRIJF JE IN VOOR MIJN INSPIRATIEMAILS EN ONTVANG

 • De deelname link voor mijn gratis Free Souls community
 • Mijn gratis ebook ‘De 5 vragen voor meer levensgeluk’
 • Exclusieve meditatie voor meer kracht en bescherming