Altijd hoog in je energie door een dagelijkse dosis empowerment

- Take the lead and master your life! -
Esther Stevens

freesouls membership pro

Het Free Souls Pro Membership

Word jij opgeslokt door te veel dagelijkse dingen waardoor jij te weinig me-time hebt en jij het lastig vindt om je energie hoog te houden.

 • Sta jij vol in het leven en heb je het druk op je werk en lijkt er soms geen doorkomen aan. Stapelt het werk maar op en raak je het plezier erin kwijt?
 • Word je soms gek van jezelf. Ben je altijd bezig met wat je allemaal ‘moet’ doen in plaats van te genieten van het moment? Kun je jezelf de tijd niet gunnen voor leuke dingen en heb je regelmatig een hele dag niet gelachen?
 • Heb je het idee hebt dat je tekortschiet in je privé-leven, omdat je constant bezig bent om aan de verwachtingen van een ander te voldoen? En voel je dat je soms even vast zit in het leven dat je leeft?

Je verlangt naar meer rust en energie maar het lukt je niet altijd, je vervalt weer in je oude patronen die jou belemmeren om dicht bij jezelf te zijn. Dit kan je een eenzaam en uitgeput gevoel geven. En dan kun je natuurlijk op zoek gaan naar een coach die je daarbij helpt. Maar hoe zou het zijn als je ontdekt hoe je jezelf kunt coachen? En je daar via mijn membership inzicht krijgt?

Verlang jij ook zo naar...

Verlang je er diep naar dat je meer kunt genieten van me-time en de kleine dingen ondanks dat je het druk hebt. Dat je meer kunt genieten met je dierbaren en dat je met de volle 100% van je aandacht bij hen kan zijn.

Wil jij de signalen van je lichaam beter oppikken en naar jezelf luisteren zodat je steeds beter je grenzen aan kunt geven. Zodat je beter in je energie komt en niet altijd meer zo moe bent.

Esther Stevens - Freesouls Pro Membership

Ik ben Esther en ik herken het. Been there done that. Ik heb zo lang aan alle verwachtingen van anderen willen voldoen, waardoor ik voorbijging aan mijzelf. Hierdoor heb ik me vaak eenzaam gevoeld. Ik had moeite om rust te vinden.

In het diepste punt van mijn leven nam ik (onbewust) mijn grootste besluit: “IK STOP MET VECHTEN. IK KON OOK NIET MEER, IK WAS OP!” Dat was het keerpunt. Ik besloot om te stoppen met vechten en aan mezelf te werken. Ik heb er ooit 10 jaar over gedaan om tot mijn innerlijke vrijheid te komen. Maar nu weet ik ook dat dit veel sneller kan;). Dat gun ik jou ook!

Verhoog je immuunsysteem en kom beter in je energie en word nu Pro member

voor slechts € 12,50 incl. btw per maand

Free Souls Pro Membership

Daarom heb ik het Free Souls Pro Membership ontwikkeld. In dit membership deel ik het beste van het beste van wat ik in die 10 jaar heb geleerd van mijn meesters en natuurlijk ook wat het leven me heeft geleerd. Dit membership is van onschatbare waarde, omdat ik daar alles in zit wat ik weet om een spiritueel bewuster leven te leiden.

Ik durf dan ook echt met 100% zekerheid te zeggen dat alles wat ik in dit membership met je deel, jou gaat helpen om optimaal van het leven te genieten en je empowert om ook jouw mooiste (droom) leven te leven. Zodat ook jij je weer energiek voelt. En elke dag je rust en inspiratie vindt.

Het Free Souls Pro Membership is een plek waar jij je me-time vindt. Waar je leert om contact te maken met je innerlijke coach. Je traint je spirituele bewustzijn, waardoor je de uitdagingen van de dag beter aankunt. Waardoor je krachtiger wordt en beter je grenzen aan kunt geven. En weet je wat zo fijn is? Je hoeft echt niet meteen alles te doen. Ik heb namelijk een supersnelle vragenlijst met 3 vragen gemaakt waardoor duidelijk wordt wat jij VANDAAG het meest nodig hebt. Geef antwoord op de vragen en je krijgt meteen advies welke les, meditatie of oefening je het beste kunt doen.

Wat krijg je allemaal als je meedoet met het Free Souls PRO Membership

 • Dagadvies, een supersnelle vragenlijst met 3 vragen waardoor duidelijk wordt wat jij VANDAAG het meest nodig hebt. Geef antwoord op de vragen en je krijgt meteen advies welke les, meditatie of oefening je het beste kunt doen.
 • Kaartendecks, die jou inzicht geven, zodat je elke dag een kaartje voor jezelf kunt trekken.
 • Meditatieve muziek, dat helpt je om in een relaxte staat te zijn en heeft een positief effect op je brein.
 • Trainingen, voorzien van yoga, ademhalingsoefeningen, werkboek en inzichtvragen.
 • Audio meditaties, geleide meditaties die je helpen tot meer zelfinzicht.
 • Live opgenomen video meditaties, dit zijn de meditaties uit mijn live-stream, voorzien van ontspannen muziek.
 • Live opgenomen video teachings. Meer verdieping op een levens thema, zodat je tools ontvangt om het in je dagelijkse leven toe te passen en beter met uitdagingen weet om te gaan.
 • 2x per maand groepscoaching, zodat je je vragen persoonlijk aan me kunt stellen.

WAT LEVERT HET FREE SOULS PRO MEMBERSHIP JE OP?

 • Meer energie: In slechts 15 minuten per dag ontdek je hoe je tot rust komt, waardoor je de hele dag meer energie hebt.
 • Rust: Je ontdekt hoe je op je eigen momenten tot rust kunt komen, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Zodat je weer een goede balans krijgt tussen werk en privé.
 • Hoe je beter naar jezelf kunt luisteren:  Je ontdekt wat je triggers zijn, waardoor je onrust ervaart. En hierdoor weet waar je eigen grenzen liggen en weet je ook wat jou gelukkig maakt.
 • Een hogere weerstand door een beter contact met je lichaam en geest.
 • Hoe je omgaat met werkdruk door meer in je eigen energie te zijn, waardoor je minder afgeleid bent en zelfs productiever in je werk bent en minder onrust ervaart. Zodat je je werk ook los kunt laten op het moment dat je vrij bent. En meer plezier in je werk voelt als je er wél bent.
 • Positieve mindset door zelf de regie over je je eigen gedachten te houden, zodat gedachten het niet meer zo van je overnemen. Gevolg: je creativiteit gaat weer stromen.
 • Zelfconnectie door je constant bewust kunt blijven van je energielevel, zodat je beter met jezelf communiceert. Je voelt wat je nodig hebt en je ervaart een positieve flow.
 • Verhoogd intuïtief vermogen doordat je leert meer te vertrouwen op je innervoice, zodat je meer je eigen koers kunt volgen en je minder laat afleiden van jóúw pad.
 • Het NU door bewust te ademen helpt dat je om het NU beter te ervaren.

Ik weet zeker dat het membership je veel gaat brengen. Het membership staat vol met exclusieve trainingen, yoga oefeningen, meditaties, mantra’s en live video opnames. En is hiermee een omgeving waar jij zelf aan de slag kunt met waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Esther Stevens - Freesouls word member

Word Free Souls Pro Member

Ik heb jaren geknokt en daarna nog eens 10 jaar aan mezelf gewerkt. Uit die 10 jaar heb ik het allerbeste geselecteerd waarmee ik al meer dan 1000 klanten geholpen heb. Dát heb ik in het Free Souls Pro Membership gestopt. Je tapt in op mijn energie, zodat je met minder dan 15 minuten per dag al een energie-boost aan jezelf kunt geven. En zelfs de beste resultaten bereikt!

HOE WERKT HET FREE SOULS PRO MEMBERSHIP

Het Free Souls Pro Membership is laagdrempelig en makkelijk vol te houden en nog veel belangrijker: het heeft een gigantisch grote impact op je leven; Life Changing!!

Je kiest zelf waar je behoefte aan hebt; Is het een meditatie? Een specifiek inzicht? Of die ene bewustzijnsvraag of een mantra die jou de nodige empowerment geeft? Jij bepaalt! Maandelijks wordt het Free Souls Pro Membership aangevuld met nieuwe content en ook belangrijke spirituele boodschappen speciaal voor jou;)

HOE?

Als je nu inschrijft voor het Free Souls Pro Membership krijg je direct toegang tot een online omgeving waar je 24/7 toegang toe hebt. Je kunt dus precies die oefeningen en lessen kiezen die jij op dát moment nodig hebt.

Wil je advies wat je NU het beste kunt doen? Kan ook! Ik heb namelijk een supersnelle vragenlijst met 3 vragen gemaakt waardoor duidelijk wordt wat jij VANDAAG het meest nodig hebt. Geef antwoord op de vragen en je krijgt meteen advies welke les, meditatie of oefening je het beste kunt doen.

Voor slechts € 12,50 incl. per maand of €125,- per jaar heb je onbeperkt toegang tot mijn membership.

Het meest waardevolle van de sessie(s) bij Esther is dat ik bevestiging krijg en kan voelen, dat ik het goed doe. Daarmee ontvang ik een boost van zelfvertrouwen waarna ik weer kracht hebt om door te kunnen gaan. Ik heb geleerd tevreden te kunnen zijn met wie ‘ik’ ben. Eerst van jezelf kunnen houden, dan komt de rest ook vanzelf goed” Voel de leeuw die zichzelf bij zijn nekvel pakt, op het moment dat je denkt dat je niet meer kan....kun je het toch wel”

Ontvang 24/7 jouw virtuele energy boost

Voor slechts € 12,50 incl. btw per maand

VOOR WIE IS HET FREE SOULS PRO MEMBERSHIP

Het membership is echt iets voor jou:

 • Als je weinig tijd hebt en toch de behoefte hebt aan om aan jezelf te werken.
 • Als je jouw weerstand wilt verhogen
 • Als je op zoek bent naar een plek waar je elke dag mijn energie kunt voelen, zonder dat je direct in een programma van mij zit.
 • Als je op zoek bent naar oefeningen die je kunt doen om terug te komen bij jezelf.
 • Als jij niet weer een externe coach in wilt schakelen, maar nu eindelijk zelf wilt leren hoe je jezelf kunt coachen.

Ben je al in de mood gekomen om aan jouw dagelijkse energielevel te werken? Realiseer je dat dit membership een heel bijzonder tool is waar je als member onbeperkt toegang hebt tot al mijn trainingen en live teachings.

Ik heb er ooit 10 jaar over gedaan om mijn werkelijke rust te vinden!

En leef nu al heel veel jaren mijn fijnste leven. Destijds heb ik mijn ‘binnenwereld ‘opnieuw ingericht. Dat deed ik met liefde, rust en aandacht voor mijzelf. Hierdoor kwam ik steeds beter in mijn vel te zitten. Ik voelde ik me weer in mijn kracht komen. En zag de rijkdom van het leven weer. Mijn mediamieke gaven*** werden sterker, waardoor ik de aanwijzingen van mijn innervoice weer kon ontvangen. Ik ontwikkelde mijzelf spiritueel en persoonlijk. Ontmoette diverse spiritueel meesters. En volgde opleidingen in het boeddhisme en psychotherapie. Dit was allemaal positieve voeding voor mij. Ik was weer terug in mijn flow! Ik had mij ontdaan van een rol waarbij ik mijzelf weinig gunde en voorbijging aan mijzelf!

Realiseer je dat je niet de enige bent die zo af en toe vastloopt in het leven.

Maar weet ook dat jij NU die persoon kan zijn die daar verandering in brengt, zodat jij wel je leven inricht op een manier die echt bij jou past. Je hebt het helemaal zelf in de hand. Ik leef een rijk en liefdevol leven. Ik voel me vrij. Vrijheid is mijn belangrijkste waarde. En ik had nooit geweten wat deze waarde voor mij betekent als ik niet de pijn van het vast zitten had meegemaakt. Inmiddels ben al ruim 10 jaar bezig en heb ik meer dan 1000 mensen op weg geholpen. Dat gun ik jou ook!

Al mijn jaren van inzichten zijn zo waardevol dat ik dit niet voor mijzelf wil houden. Ik weet daarom zeker dat dit jouw leven ook een positieve boost geeft. Maar ook ik leer nog steeds. En dat is waarom ik jou beloof ik om steeds weer met nieuwe content te komen, zodat je telkens weer nieuwe inspiratie opdoet.

Daarnaast heb je als Free Souls Pro Member ook nog eens een enorm voordeel en dat is dat je 10% korting krijgt op een reading wanneer je een jaarabonnement afsluit.

Het is nu echt aan jou😀.

*** Mediamieke gaven: helderziendheid, heldervoelendheid en telepathie. Het klinkt je wellicht ‘zweverig’ in de oren. Mijn werkwijze maakt het mogelijk dat ik direct to the point kom. Niks zweven;) Vooral in het hier nu inzichten voor jou!

Veelgestelde vragen

Is het Free Souls PRO membership in het Nederlands?

Ondanks dat ik heel veel geleerd heb van buitenlandse meesters zijn de trainingen, yogaoefeningen, meditaties, mantra’s en video’s gewoon in het Nederlands. Dat praat toch het makkelijkst 😀

Wat kan ik verwachten van het Free Souls PRO membership?

Het membership staat vol met exclusieve trainingen, yogaoefeningen, meditaties, mantra’s en live video opnames. En is hiermee een omgeving waar jij zelf aan de slag kunt met waar jij op dit moment behoefte aan hebt.

Je kiest zelf waar je behoefte aan hebt. Is het een meditatie? Een specifiek inzicht? Een meditatie? Of die ene bewustzijnsvraag of een mantra die jou de nodige empowerment geeft? Jij bepaalt! Maandelijks wordt het Free Souls PRO Membership aangevuld met nieuwe content en ook belangrijke spirituele boodschappen speciaal voor jou;)

Hoeveel tijd kost het Free Souls PRO membership me?

Je hebt het druk hè en je moet er niet aan denken dat je hier ook nog eens heel veel tijd mee kwijt bent. Dan heb ik goed nieuws voor je, want je hoeft niet veel tijd met het Free Souls PRO membership kwijt te zijn.

Jij bepaalt wat je nodig hebt. En je kunt zelf kiezen hoeveel tijd je eraan wilt besteden en wanneer je het wilt doen. Al doe je het midden in de nacht, het Free Souls PRO Membership staat altijd voor je klaar.

Wat ook heel fijn is, ik heb een supersnelle vragenlijst met 3 vragen gemaakt waardoor duidelijk wordt wat jij VANDAAG het meest nodig hebt. Geef antwoord op de vragen en je krijgt meteen advies welke les, meditatie of oefening je het beste kunt doen.

Wanneer kan ik de video’s bekijken?

Je hebt 24/7 toegang tot het Free Souls PRO membership, dus het is helemaal aan jou. Werk je in ploegendienst en kun je alleen om 2 uur ’s nachts tijd vrijmaken. Geen probleem. Wil je juist voor het slapen gaan nog even een meditatie luisteren, doen. Het is aan jou.

Hoe lang is het Free Souls PRO membership beschikbaar?

Zolang jij lid blijft van het Free Souls PRO membership blijft de gehele inhoud van het programma voor jou beschikbaar. Lekker toch. Als je voelt dat het helemaal mis loopt en dat het stoom uit je oren komt, heb je meteen jouw toolbox voor je klaarstaan om weer terug bij jezelf te komen.

Kan ik vragen stellen?

Als je een vraag hebt waarop je het antwoord niet terugvindt in deze lijst met veelgestelde vragen, dan mag je me altijd mailen. Mail naar info@esther-stevens.nl en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord. Heb je een vraag die niet zomaar even per mail te beantwoorden is, dan kun je ook een sessie boeken. Je krijgt namelijk als Free Souls Pro member 10% korting op deze individuele reading als je gekozen hebt voor een jaarabonnement.

Krijg ik ook 1 op 1 gesprekken?

Nee, er zit al zo veel in het Free Souls PRO membership en er ook nog eens 1 op 1 gesprekken bij krijgen staat niet meer in verhouding tot het maandelijkse abonnementsbedrag dat je betaalt. Als je me 1 op 1 wilt spreken dan kun je een reading boeken. Daar krijg je als Free Souls PRO member namelijk 10% korting op (als je gekozen hebt voor een jaarabonnement).

Moet ik met alles meedoen?

Het korte antwoord is nee. Het lange antwoord is ook nee 😀. Je móét namelijk helemaal niks in het Free Souls PRO programma. Daar gaat het juist om.

Het Free Souls PRO Membership is een plek waar jij je me-time vindt. Waar je leert om contact te maken met je innerlijke coach. Je traint je spirituele bewustzijn, waardoor je de uitdagingen van de dag beter aankunt. Waardoor je krachtiger wordt en beter je grenzen aan kunt geven.

Jij bepaalt wat je nodig hebt en wat je wilt doen. En wat je dan gaat doen, kan helemaal op jouw moment.

Ik wil in termijnen betalen, kan dat ook?

Zeker kun je in termijnen betalen. Je doet al mee met het Free Souls PRO membership voor slechts € 12,50 per maand (inclusief btw). Je laat dit aanbod toch niet liggen, want als je iedere maand buiten de deur een kopje koffie gaat drinken met iets lekkers erbij ben je al meer kwijt dan dit. Of je kiest voor een jaarbetaling dan heb je 2 maanden gratis, je betaalt dan € 125,- (inclusief btw). En als klap op de vuurpijl krijg je bij een jaarabonnement ook nog eens 10% korting als je een individuele reading bij me boekt.

Wat als ik een termijnbedrag niet voldoe?

Als je voor maandelijkse betaling hebt gekozen dan ga je er mee akkoord dat iedere maand € 12,50 van je rekening wordt geïncasseerd. Je kunt wel maandelijks opzeggen als je gekozen hebt voor een maandelijks abonnement. Heb je gekozen voor jaarbetaling, dan kun je per jaar opzeggen.

Ik heb een hekel aan maandelijks een klein bedrag betalen, mag het ook in 1x?

Ja natuurlijk. Kies voor jaarbetaling en dan krijg je meteen 2 maanden cadeau en je krijgt 10% korting als je een individuele reading bij me boekt. Je betaalt dan namelijk slecht € 125,- (inclusief btw). Dat voordeel steek je meteen in je zak.

Ik heb me aangemeld en nu?

Super, ik heet je graag welkom in het Free Souls PRO membership. Als het goed is heb je een e-mail ontvangen met daarin een link naar membership-omgeving. Je kunt meteen inloggen en je kunt ook direct aan de slag. Doe wat goed voelt. Wil je eerst alles eens goed bekijken, doen! Wil je een dagkaart leggen, ook een supergoed idee. Of wil je mijn hulp in de vorm van de supersnelle vragenlijst met 3 vragen gemaakt waardoor ik je help met wat jij VANDAAG het meest nodig hebt. Geef antwoord op de vragen en je krijgt meteen advies welke les, meditatie of oefening je het beste kunt doen.

Wat als ik wil stoppen?

O wat jammer, weet je het zeker? Met het Free Souls PRO membership ga ik het liefst een overeenkomst aan voor een jaar. Dat is niet voor niets. Ik wil je namelijk écht helpen om optimaal van het leven te genieten en je te empoweren om ook jouw mooiste (droom) leven te leven. Zodat ook jij je weer energiek voelt. En elke dag je rust en inspiratie vindt.

Dat heeft tijd nodig en het Free Souls PRO membership is zo uitgebreid dat het gewoon tijd nodig heeft om het maximale eruit te halen. Daarom vraag ik je om te kiezen, of je doet wel mee of je doet niet mee. Maar als je werkelijk je droomleven wilt gaan leven, dan commit je je voor langere tijd. En ik doe dat natuurlijk ook.

Wil je toch stoppen dan kun je via je persoonlijke dashboard in je membership zelf opzeggen en dan stopt je abonnement. Dit zijn de stappen:

1) ga naar profiel
2) klik op profiel bewerken (staat onder je naam)
3) ga naar abonnementen
4) zet het schuifje automatische verlengen op uit

Heb je een abonnement per maand dan kun je maandelijks opzeggen. Heb je gekozen voor een jaarabonnement dan kun je aan het eind van je jaartermijn opzeggen.