Heb je behoefte aan ontspanning?

- Being connected with your true nature brings you home -
Esther Stevens

geleide meditaties

De 5-elementen-meditaties: geleide, helende meditaties met binaural beats

Wil je mediteren met écht resultaat? Ervaar dan de kracht van de 5-elementen-meditaties. Hiermee voel je diepe ontspanning. Maar deze geleide meditaties gaan verder dan dat. Door de helende frequenties van binaural beats raken ze een diepere laag dan alleen je brein. Ze werken in op je onderbewuste. Hierdoor zijn ze helend voor je chakra’s en dus voor je hele systeem. Je komt ervaart meer rust en komt in balans.

Deze meditatiebundel maakt deel uit van de training ‘Heel je leven in 5 weken’, die helemaal gericht is op de 5 elementen, zelfliefde en leven vanuit flow. Omdat de meditaties zo effectief zijn, kun je de bundel ook los aanschaffen.

Ontdek de 5 elementen in jou

De natuur bestaat uit 5 elementen: ruimte, water, lucht, aarde en vuur. Jij bent onderdeel van de natuur en hebt die 5 elementen ook in je. Wanneer deze elementen uit balans zijn, zit je niet lekker in je vel. Je piekert veel, hebt een lage weerstand en bent snel uit het lood geslagen.

Met deze helende meditaties ontdek je welke elementen in jezelf meer aandacht nodig hebben. Je komt in contact met jezelf. Je komt spiritueel in beweging en komt zo écht tot de kern. De meditatiebundel bevat 5 meditaties: één voor elk element. Ze zijn ontzettend krachtig en zou ze eigenlijk dagelijks moeten doen. Hierdoor profiteer je optimaal van het helende en ontspannende effect. Zo maak je een bijzondere reis naar self healing.

Ervaar de kracht van de 5-elementen-meditaties

Ontdek de 5 elementen in jezelf, kom in balans en ervaar diepe ontspanning.

€ 49 (incl. btw)

Geleide meditaties met binaural beats: voor echte ontspanning

De 5-elementen-meditaties zijn voorzien van prachtige helende muziek. De binaural beats brengen je in een diepe ontspanning. Dat heeft te maken met de frequentie van de muziek. Je hoort namelijk verschillende frequenties in elk oor. Hierdoor creëren je hersenen een derde frequentie die invloed heeft op je hersengolven. Zo heb je met binaural beats invloed op je staat van zijn. Afhankelijk van het verschil tussen de twee frequenties, zorgt de muziek voor ontspanning en heling of juist voor focus en helderheid.

* Omdat beide oren een verschillende frequentie te horen krijgen, werken binaural beats alleen als je een koptelefoon of oordopjes gebruikt.