no need to worry every answer

will come in time

no need to worry every answer

will come in time

ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw leven en wil je ook die shift maken?

GRATIS INZICHTSESSIE

Boek een gratis inzichtsessie met mij wanneer je klaar bent voor een nieuwe stap in je leven.

Tijdens jouw inzichtsessie, krijg je een mini reading en kijken we samen waar jouw uitdagingen liggen. Ik kijk meteen met je mee hoe ik je daarbij kan helpen. Je krijgt dus direct waardevolle en toepasbare tips waar je meteen mee aan de slag kunt. En samen kijken we wat je echt nodig hebt!

Wat gaan we doen?

Tijdens de gratis inzichtsessie tune ik in op jouw uitdagingen en krijg je direct inzicht in je blokkades. Ik noem het een 'quickscan' van je proces, daarvoor gebruik ik mijn mediamieke gaven***. Ik stel inzichtgevende vragen die je helpen om na te denken en door te voelen over wat je nodig hebt. Zo kom je tijdens het gesprek al in beweging. Want in beweging komen en blijven, dat is het belangrijkste om te ontdekken hoe jij met jouw unieke talenten een vrij leven creëert. En vrij bent van stress en burn-out gerelateerde klachten.

Voor wie is de gratis inzichtsessie bedoeld?

De inzichtsessie is alleen voor jou:

Wanneer dat zo is, ga ik graag de sessie met je aan, zodat we samen kunnen kijken naar wat jouw weg is. En wat jou verder helpt!

LET OP: De inzichtsessie is niet voor jou wanneer je een losse sessie wilt boeken.

*** Mediamieke gaven: helderziendheid, heldervoelendheid en telepathie. Het klinkt je wellicht ‘zweverig’ in de oren. Mijn werkwijze maakt het mogelijk dat ik direct to the point kom. Niks zweven:-) Vooral in het hier nu inzichten voor jou!

Ben je klaar voor je stap? En wil je echt gaan voor een next level?

Plan dan nu je gratis inzichtsessie.

Wat levert een gratis inzichtsessie je op?

Groei en inzicht. Tijdens een inzichtsessie luister ik naar je probleem, je uitdaging.

Ik zie je en voel je helemaal! Samen kijken we vooral naar hoe je aan jezelf kunt werken, hoe je zelf de levensstroom weer op gang brengt en jij je als ondernemer het beste uit jezelf en onderneming haalt. Er is ruimte voor elke vraag waarop je inzicht wenst. Zonder een goede persoonlijke balans is er namelijk ook geen juiste basis voor je onderneming. Ik kijk met je mee, naar je problemen, maar ook naar je (spirituele) vraagstukken, zodat jij na afloop van deze sessie precies weet wat je te doen staat 😀.

Praktische informatie

Het gratis inzichtgesprek (circa 20 minuten) telefonisch of via Zoom. Je hoeft dus niet naar me toe te komen. Waar je ook bent, ik kan je helpen. Met een computer, een goed werkende internetverbinding zijn we er helemaal klaar voor.

 

Het meest waardevolle van de sessie(s) bij Esther is dat ik bevestiging krijg en kan voelen, dat ik het goed doe. Daarmee ontvang ik een boost van zelfvertrouwen waarna ik weer kracht hebt om door te kunnen gaan. Ik heb geleerd tevreden te kunnen zijn met wie ‘ik’ ben. Eerst van jezelf kunnen houden, dan komt de rest ook vanzelf goed” Voel de leeuw die zichzelf bij zijn nekvel pakt, op het moment dat je denkt dat je niet meer kan....kun je het toch wel”