Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw leven en wil jij ook die shift maken?

gratis inzichtgesprek mobiel

GRATIS INZICHTSESSIE

Boek een gratis inzichtsessie met mij als je er klaar voor bent voor een nieuwe stap. Om een shift te maken in je leven.

Tijdens jouw inzichtsessie kijken we samen waar jouw uitdagingen liggen. Ik kijk meteen met je mee hoe ik je daarin kan helpen. Je krijgt dus direct waardevolle en toepasbare tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Wat gaan we doen?

Tijdens de gratis inzichtsessie tune ik in op jouw uitdaging en krijg je inzicht in waar je op vast loopt. Ik gebruik daarvoor mijn mediamieke gaven***. Ik stel inzichtgevende vragen die je helpen om na te denken over wat je nodig hebt. Zo kom je tijdens het gesprek al in beweging. Want in beweging komen en blijven, dat is het belangrijkste.

Voor wie is de gratis inzichtsessie bedoeld?

De inzichtsessie is voor jou bedoeld wanneer  je echt bereid bent om in jezelf te investeren en een van mijn programma's; de  Empowerment Retraite of de Innerleadership Journey overweegt, omdat je er nu er achter wilt komen hoe je zelf de lead over je leven wilt nemen?

Want wanneer je die lead niet hebt dan ervaar je vaak problemen en kun je de oorzaak van die problemen buiten jezelf aan het zoeken zijn. Die gedachten nemen het dan van je over. Wáárdoor je je vervolgens depressief of verdrietig voelt. En je spanning of stress voelt omdat je leven niet loopt zoals je hoopt. Je bent het even kwijt en vraagt je af wat leven met jou voor heeft. Wat jouw ‘levens opdracht’ is om een succesvol en vrij leven te creëren.

Als jij ervoor open staat om je mooie zelf te zien en wilt ontdekken wat jouw unieke talenten zijn, dan ga ik graag het gesprek met je aan. Zodat we samen kunnen ontdekken wat jóúw weg is en welk programma het best bij jou past.

Ben je klaar voor je stap? En wil je echt gaan voor een next level?

Plan dan nu je gratis inzichtsessie.

Wat levert een gratis inzichtgesprek je op?

Groei en inzicht. Tijdens een inzichtsessie luister ik naar je probleem, je uitdaging.

Ik zie je en voel je helemaal! Samen kijken we vooral naar hoe je aan jezelf kunt werken. En  ook hoe je zelf de levensstroom weer op gang brengt. Er is ruimte voor elke vraag waarop je inzicht wenst. Ik kijk met je mee, naar je problemen, maar ook naar je (spirituele) vraagstukken, zodat jij na afloop van deze sessie precies weet wat je te doen staat 😀.

Praktische informatie

Het gratis inzichtgesprek (circa 20 minuten) is telefonisch of via Zoom. Je hoeft dus niet naar me toe te komen. Waar je ook bent, ik kan je helpen. Met een computer, een goed werkende internetverbinding zijn we er helemaal klaar voor.

 

*** Mediamieke gaven: helderziendheid, heldervoelendheid en telepathie. Het klinkt je wellicht ‘zweverig’ in de oren. Mijn werkwijze maakt het mogelijk dat ik direct to the point kom. Niks zweven;) Vooral in het hier nu inzichten voor jou!

Het meest waardevolle van de sessie(s) bij Esther is dat ik bevestiging krijg en kan voelen, dat ik het goed doe. Daarmee ontvang ik een boost van zelfvertrouwen waarna ik weer kracht hebt om door te kunnen gaan. Ik heb geleerd tevreden te kunnen zijn met wie ‘ik’ ben. Eerst van jezelf kunnen houden, dan komt de rest ook vanzelf goed” Voel de leeuw die zichzelf bij zijn nekvel pakt, op het moment dat je denkt dat je niet meer kan....kun je het toch wel”