Wil je groeien?

- To take care is to be aware -
Esther Stevens

individuele coaching

Individuele coaching: alleen nog maar doen waar jij gelukkig van wordt!

Individuele coaching draagt bij aan meer plezier in je leven. Het valt ook niet mee om altijd maar positief te zijn. We maken allemaal weleens dingen mee - nu of in het verleden - die aan ons blijven kleven. Ze bepalen wat we doen, hoe we reageren en hoe we ons voelen, en dat niet altijd op een positieve manier. Het vertrouwen in jezelf en in de ander kan heel laag zijn.

Kosten

€ 130,00 per 60 minuten, incl. btw.

  • De eventuele extra tijd wordt aan je door berekend.
  • Op aanvraag ook online mogelijk (telefonisch of Skype).

Wil je werken aan je zelfvertrouwen en in je kracht staan?

Met individuele coaching help ik je graag op weg.

Ben je hooggevoelig en heb je nog geen vertrouwen?

Wanneer je hooggevoelig bent, kan het goed zijn dat je nog niet durft te vertrouwen op je gevoel.

Je bent zoekende en benieuwd naar wat hooggevoeligheid voor jou betekent. Jouw eerdere ervaringen, zoals afwijzingen, kunnen ertoe hebben geleid dat je het (zelf)vertrouwen kwijt bent geraakt. Je voelt je vaak onzeker, niet gezien en wilt graag de harmonie in je leven bewaren. Je vermijdt conflicten en andere confrontaties. Je enige doel is de boel onder controle houden, waarbij je volledig voorbij gaat aan jezelf en je gevoelens als stress, burn-out klachten en depressiviteit kunt ervaren.

Spirituele coaching draagt bij aan inzicht en zelfvertrouwen

Met spirituele coaching word je door middel van 1-op-1-begeleidt en ontdek je hoe jij het beste uit je leven kunt halen, zodat je alleen nog maar doet waar jij gelukkig van wordt! Je leert om meer vanuit je hart en minder vanuit je hoofd te leven en je zet een proces in gang om met blokkades om te gaan en vastgeroeste denkpatronen te doorbreken.

Wat levert spiritueel coach je op ?

Een coachingsessie duurt gemiddeld 60 minuten. Er wordt een ‘quickscan’ gemaakt waardoor direct zichtbaar wordt waar je vastloopt. Aan de hand hiervan word je begeleid om jouw game in je leven te veranderen. Met onder andere bewustwordingsvragen leer  je op een andere manier naar jezelf kijken en krijg zelf meer inzicht in je (vastgeroeste) patronen. Je leert leer om meer in het ‘nu’ te zijn door het toepassen van ademhalingstechnieken en mindfulness. Op deze manier kom je weer in contact met jezelf en kun je belemmerende overtuigingen plaatsen en loslaten (je doorziet je eigen game). Daarnaast leer je wat jouw intuïtie voor jou betekent en welke meerwaarde dit kan hebben voor je dagelijkse leven.

  • Spirituele coaching vindt plaats in de omgeving van Amsterdam, Weesp, Gooi en Vechtstreek. Maar kom je niet uit de buurt? Dan is online coaching ook mogelijk.
  • Reguliere, relatie of spirituele coaching kun je ook samen met je partner boeken, wanneer je op zoek bent naar meer verdieping, connectie en inzicht in je relatie