love is the

answer

love is the

answer

Snel inzicht in je werk of privé?

Individuele reading: inzicht in je werk én jezelf?

Vraag je jezelf af of je wel goed op de juiste werkplek zit? Of ben je ondernemer en loop je vast? Wil je weten wat je kwaliteiten zijn in je werk of je ondernemerschap en hoe je ze optimaal inzet? Je bent toe aan nieuwe stappen, maar weet niet goed hoe. Wat wil je doen in je werk? Hoe ga je om met uitdagingen? En wat past eigenlijk écht bij je? Met een individuele reading onderzoeken we deze vragen. Een reading geeft direct inzicht in jouw proces! Je komt tot rust en je kunt echt tot jezelf komen om daarna een energy-boost te krijgen en vol vertrouwen aan de slag te gaan.

"Laatst heb ik een reading gedaan bij Esther. Wat een bijzondere ervaring met een bijzondere vrouw! Nog nooit heb ik iemand zoals haar ontmoet die zei dat ik niet te veel moest zeggen en zij zou intunen. Ze vertelde me onder meer waarom het ondernemen me niet gelukt was, ondanks mijn specifieke kwaliteiten. En wat de essentie was voor mij om nu aan te gaan werken. Wow! Er is iets geshift in mijn energie na deze reading." - Marianne van Voorst -

De Individuele reading

Loop je al een tijdje rond met een vraag of probleem en wil je hier meer inzicht in?

Ik voel je energie en laat me leiden door wat mij wordt ingegeven. Daardoor zie ik direct in welk proces je op dit moment zit en waar je in vastloopt. Je krijgt inzicht in je werksituatie en in de stappen die je kunt nemen. En je vragen kunnen natuurlijk ook gaan over liefde, zingeving en spirituele groei. De vragen waar je mee zit kunnen algemeen zijn, maar we kunnen ook heel concreet inzoomen op een bepaalde vraag of situatie, bijvoorbeeld:

 • Je wilt inzicht in wat de beste volgende stap is in je werk, de liefde of in je persoonlijke ontwikkeling.
 • Je wilt meer balans tussen werk en privé, maar weet niet goed hoe.
 • Je wilt weten of je de stap moet maken om ondernemer te worden.
 • Je zit in een conflictsituatie en wilt weten hoe je daarmee om moet gaan.
 • Je vraagt je af of je in je huidige baan moet blijven.
 • Je vraagt je af of je minder moet gaan werken en of dat financieel een goede keuze is.
 • Je wilt weten of je met je bedrijf een bepaalde samenwerking moet aangaan.
 • Je bedrijf kan worden overgenomen, maar je twijfelt of dat een goede stap is.
 • Je vraagt je af of er een promotie in zit op je werk.

Tijdens de Individuele reading krijg je direct antwoord op je vragen. Je krijgt inzage in jouw verbinding met de personen om je heen. Doordat ik zie welke processen er spelen in je leven, je relatie, in een organisatie of in je eigen bedrijf, zie ik ook wie welke belangen heeft. Met deze inzichten weet je welke keuze voor jou de beste is en kan jij vol zelfvertrouwen de volgende stap zetten.

Dagmar Langeveld - Kinder Oefentherapeut & Kinder Coach

Dagmar Langeveld
Kinder Oefentherapeut & Kinder Coach

Mijn naam is Esther Stevens en ik geloof dat we allemaal unieke talenten hebben

Door te stoppen met vechten, oordelen en onszelf af wijzen geloof ik dat je jezelf kunt bevrijden en je toegang kunt krijgen tot de oneindige bron van liefde. Het is deze bron die jouw talenten zichtbaar maakt en je de weg wijst om vanuit jouw pure essentie te leven. Het maakt niet uit welk werk je doet. Of je nu iemand bent die vanwege zijn beroep veel in het middelpunt staat, veel verantwoordelijkheden heeft of juist niet de voorgrond opzoekt. Het gaat erom dat je vanuit jouw pure essentie leeft en datgene doet wat voor jou de bedoeling is. Een leven leiden vanuit jouw pure essentie, waarin je tevreden bent over jezelf. Daartoe is ieder mens in staat, jij dus ook!! Ik gun ieder mens een leven waarbij je alleen nog maar met datgene bezig wat jou energie geeft en gelukkig maakt. Ik geef inmiddels al heel wat jaren readings en spirituele coaching. Meer dan 1000 mensen zijn je inmiddels al voor gegaan en hebben het gewenste inzicht ontvangen.

“Esther beschreef alles wat er momenteel in mijn leven speelt, echt alles. Zonder dat ik haar iets heb verteld. Sterker nog, zij was eigenlijk de hele tijd aan het woord. Ik heb er zoveel aan gehad, ze heeft mij zoveel goede adviezen en tools gegeven waardoor ik nu weer verder kan gaan op mijn pad naar heling. Lieve Esther, dank je wel voor deze prachtige reading!” - Roxanne Varnia Knaap -

Boek zelf je Individuele reading

Ben je klaar voor de volgende stap? Wil je weten welke keuzes écht bij je passen? Krijg direct inzicht, zodat je in de flow komt en het weer gaat stromen in je leven.

Jouw investering voor de Individuele reading

€ 175,-(excl. btw) per 60 minuten

 

 

 • De eventuele extra tijd wordt aan je door berekend.
 • In overleg ook online mogelijk (telefonisch of via Zoom).