LIFE IS JUST A
STORY
MAKE IT
YOUR BESTSELLER

LIFE IS JUST A
STORY
MAKE IT
YOUR BESTSELLER

JE INNERLIJKE MEESTER ONTMOETEN?

TAKE THE LEAD' EN REKEN VOORGOED AF MET STRESS, ANGST EN ONZEKERHEDEN

Het gaat best goed met je. Je bent ondernemend, hebt een druk bestaan en een druk sociaal leven. Je bent succesvol, bijvoorbeeld als ondernemer, topsporter of influencer. Maar dat succes eist zijn tol. Wellicht heb je op materieel vlak veel bereikt, maar mist er iets in je leven.

De buitenwereld ziet je als een krachtig persoon, maar jij bent moe en je voelt veel spanning. Het beeld waar je steeds aan probeert te voldoen past niet meer bij je. Je voelt je eenzaam (aan de top) en je weet niet meer wat je echt wilt. Je bent je passie kwijt en je wordt geleefd. Daarnaast ben je ook heel gevoelig en kun je slecht je innerlijke rust vinden. En heb je het gevoel dat je vast zit en niet goed weet hoe je hieruit kunt komen.

HERKEN JE DIT?

 • Dat je gewoon even alles uit je handen wilt laten vallen? En verlangt naar rust
 • Slechte nachtrust en dat je piekert over problemen uit je verleden of over wat er in de toekomst gaat komen
 • Veel stress en maar moeilijk kunnen ontspannen?
 • Dat je het vertrouwen in jezelf even kwijt bent?
 • Alsof je jouw leven aan je voorbij ziet gaan?
 • Het gevoel van je nooit echt happy voelen en dat je daar klaar mee bent?

Wil jij nu de vrijheid hebben om te doen waar je zin in hebt? Geen zorgen hebben en het leven leiden dat jou écht gelukkig maakt? Verlang je naar innerlijke rust, diepe verbinding en weer plezier hebben in wat je doet?

IK HEB GOED NIEUWS VOOR JE, WANT DAT IS MOGELIJK!

Jij kunt nu voorgoed afrekenen met stress, angst en onzekerheden. En je leven succesvol transformeren tot het leven waar je naar verlangt. Het maakt niet uit of je nu ondernemer, topsporter, fulltime ouder of iemand bent die vanwege zijn beroep veel in de picture staat. At the end gaat het erom dat jij je leven transformeert naar een leven waar jij  je volledig happy bij voelt.

Wil je starten met ondernemen vanuit wie jij werkelijk bent, zodat je met plezier aan het werk bent. Heb jij de behoefte om jezelf te transformeren tot een succesvolle ondernemer of werknemer? Wil je jouw leven een boost geven en jezelf resetten? Dan heb ik iets voor jou.

“Ik heb de Innerleadership Journey gevolgd. Ik vind de combinatie tussen spiritualiteit en het aardse een bijzondere manier van werken van Esther. En voelde me helemaal op mijn gemak. Ik heb inzichten in mijzelf gekregen, die ik nog niet op die manier had gekregen. Tijdens de reading was ik al erg onder de indruk hoe snel Esther to the point kwam. Ik ben blij met alle tools die ik heb gekregen.”

– Jasper Demollin –

TRANSFORMEER NET ZOALS DOMINIQUE OOK JOUW LEVEN...

JIJ BENT NIET DE ENIGE DIE WORSTELT MET HET LEVEN...

Ook ik heb mijn struggles van onzekerheid, stress en depressieve klachten gehad, maar ik heb ze overwonnen. Ik ben er krachtiger dan ooit bovenop gekomen. Ik sta dicht bij mijzelf en vertrouw volledig op mijn intuitie! Door al mijn ervaringen kan ik me volledig verplaatsen in de uitdagingen waar jij tegen aanloopt. Ik heb de lead over mijn leven genomen waardoor ik alleen nog maar de dingen doe mij energie geven. En dat kan ik jou ook leren!

Daarom wil ik 12 weken lang met jou aan de slag gaan om voor jou een leven te creëren dat je succes én vrijheid gaat brengen. Je krijgt coaching op maat, reading en healing, zodat je jezelf zakelijk en persoonlijk kunt transformeren en manifesteert tot de persoon die je werkelijk bent en wilt zijn. Ieder mens heeft daarin een eigen proces en ik ga je leren hoe je jouw weg volgt naar een gelukkig leven.

Wil je bovendien succesvol werken en ondernemen vanuit je hart? Dat kan pas wanneer je er echt connectie mee maakt en gelooft dat dit het werk is dat je hebt te doen. Dat je elke dag opstaat en zin hebt om aan het werk te gaan. Als je dat hebt dan ademt dit door in je hele bedrijf. Met als resultaat succes en geld.

Ik ga je helpen, zodat je leven zowel in je werk als persoonlijk in balans is. En jij ook de lead over jouw leven weet te nemen. Daarvoor benader ik je spiritueel en intuïtief en maak ik altijd de brug naar het leven NU.

TRANSFORMEER JOUW LEVEN IN 12 WEKEN!

Met jouw InnerLeadership journey, het VIP-progamma, ga je twaalf weken lang aan de slag gaat met het creëren van een leven wat jou succes én geluk gaat brengen. Jij ontdekt zelf hoe je zakelijk en persoonlijk transformeert tot de persoon die je werkelijk bent en wilt zijn. En ik geef jou dé tools die je nodig hebt om de weg naar jouw droomleven te bewandelen. 

“Deze twee dagen zijn echt voor jou!”

Geen telefoontjes, volle mailbox of afspraken. Je hebt alleen een afspraak met jezelf en met mij. Een afspraak die jouw leven voorgoed gaat veranderen. Tijdens deze retraite kom je in een intensief programma terecht waar je in beweging wordt gezet om echt aan de slag te gaan met jezelf. De tweedaagse retraite en een reading is een belangrijk onderdeel van het programma.

Na deze retraite gaat je reis verder. En ga je het geleerde met hulp van wekelijkse input in praktijk brengen en integreren in je leven. Een mooie reis waar jij je vastgeroeste patronen of overlevingsstrategieën omzet naar een manier van leven dat echt bij je past.

Tijdens het hele proces heb jij mijn exclusieve aandacht. Met coaching op maat, reading waarbij ik met mijn mediamieke vermogens intune op jouw vraagstukken en behoeften. Ik weet zeker dat dit voor jou een reis zal zijn welke je een leven lang bij gaat blijven. Krijg je er al zin in? Je kunt nu starten met het creëren van jouw droomleven:-) Ik kijk er nu al naar uit om je te gidsen.

WIL JIJ IN 12 WEKEN ONTDEKKEN HOE JIJ ZOWEL ZAKELIJK ALS PRIVÉ HET BESTE UIT JE LEVEN HAALT?

Vraag dan een gratis sessie aan en we kijken samen of je klaar bent voor jouw transformatieproces.

TIJDENS HET VIP-PROGRAMMA ‘INNERLEADERSHIP JOURNEY’ LEER JE:

 • In contact zijn met jezelf
 • Vertrouwen op je intuïtie
 • Trouw zijn aan je persoonlijke en zakelijke waarden
 • Mindful in het moment zijn
 • Positieve mindset, zodat je onafhankelijk wordt van je belemmerende overtuigingen
 • Energie hoog te houden
 • Jouw grenzen bewaken
 • Leven vanuit je hart
 • Helder maken van je levensopdracht
 • Innerlijk leiderschap op zakelijk, persoonlijk en op spiritueel vlak

Wil jij nu de vrijheid hebben om te doen waar je zin in hebt? Geen zorgen hebben en het leven leiden dat jou écht gelukkig maakt? Verlang je naar innerlijke rust, diepe verbinding en weer plezier hebben in wat je doet?

INNERLEADERSHIP JOURNEY

€ 1.111,-** excl. btw/3 termijnen

 • 2-daagse privé retraite, all inclusive verzorging ( 2x lunch, 1x diner, 1x ontbijt en hotelovernachting)
 • Indoor en Outdoor programma (coaching op maat, reading, healing, meditaties en mindful bewegen/ademen)
 • Inclusief wekelijks digitaal werkboek met waardevolle inspirerende content
 • 1-op-1- live coaching sessies na jouw retraite
 • Certificaat van deelname
 • Persoonlijk aandenken

••€ 3.249,- excl. btw bij betaling ineens

Ontwerp-zonder-titel-3

Vraag nu een gratis sessie aan om in aanmerking te komen voor dit VIP-programma. Neem gerust contact op als je benieuwd bent hoe persoonlijke coaching in de InnerLeadership Journey er voor jou uit kan zien.

“Het meest waardevolle van onze sessies tijdens de Innerleadership Journey vond ik inzicht in mijn patronen en valkuilen. De hernieuwde kennismaking met mijn pure kern en kwaliteiten. Ik heb geleerd wat mijn kracht is en hoe ik die kracht in kan zetten om mezelf beter te beschermen en uit te dragen naar de buitenwereld. Ik heb ook geleerd wat mijn waardes zijn, wat ik echt belangrijk vind in relaties, werk en andere situaties. Ik heb geleerd dat ik mag vertrouwen op mijn gevoel en dat het belangrijk is om daar voldoende tijd, rust en aandacht aan te schenken. Ik heb ook geleerd HOE ik dat kan doen.”

– Annemarie Visser –