Life is just a story make it your bestseller

Esther Stevens

esther stevens

Over Esther Stevens

 

Leef jij de beste versie van je leven?

In hoeverre leef jij je ideale leven? Heb je grip op je leven of voel je je weleens verloren? Volg je je eigen dromen? Of heb je weinig zelfvertrouwen en vind je het moeilijk om te bepalen wat jíj wilt? Misschien denk je steeds na over wat anderen van je vinden. En vraag je je af wat eigenlijk jouw ware pad is, jouw verhaal.

Ook jij kan gelukkig zijn. Ook jij mag genieten van het leven. Voel jij dat je veel meer uit je leven kunt en wilt halen? Wil je niet langer je leven aan je voorbij zien gaan, maar juist spelen en je ware verhaal ontdekken? Door coaching, opleidingen en workshops leer jij hoe je een gelukkig en playful leven creëert. Een leven waarin je écht jezelf mag zijn. Want je bent speciaal. Echt waar. En ook jij kunt in alle vrijheid je magische en meest succesvolle leven leiden. Ook jij kunt de kracht van je intuïtie ervaren.

Esther's persoonlijke verhaal

 

Ik ben Esther, de oprichter van coachingpraktijk Esther Stevens en van de Free Souls Academy. Ik leef een geweldig en magisch leven. Vroeger had ik nooit gedacht dat ik dit punt zou bereiken, maar toch is het me gelukt. Ik ben gelukkig en vrij en mijn leven is volledig in balans. Ik vertrouw op mijn intuïtie en doe alleen dingen die me blij maken.

Maar ik weet ook hoe het is als het leven als een strijd voelt. Er zijn tijden geweest dat ik worstelde met het leven. Ik had vaak negatieve gedachten over mezelf en voelde me eenzaam.

Ondanks dit alles lukte het me wel om een leven op te bouwen. Ik rondde mijn hbo-opleiding marketing & sales af, had verschillende managementfuncties en een goedlopend bedrijf, maar miste iets in het leven. Ik miste de rijkdom in mezelf. Ik gaf de regie over mijn leven uit handen, deed wat er van me verwacht werd en volgde niet mijn eigen pad. Ik ging volledig af op de ander, want mijn eigen wil was verdwenen. Eigenlijk liet ik mezelf in de steek.

Nu ben ik vrij en gelukkig, en blij met mezelf. Ik durf zelfs wel te zeggen dat ik mijn ideale leven leef. Een magisch leven. Ik maak mijn eigen keuzes en leef volgens mijn eigen waarden en overtuigingen. Hoe? Na al mijn ervaringen werden mijn intuïtie, mijn mediamieke gaven en mijn helende gaven steeds sterker. Ik realiseerde me dat ik naar mijn inner voice moest luisteren en zag in welke enorme kracht gedachten en gevoelens hebben. Ik besloot zelf het heft in handen te nemen en te werken aan mijn eigen geluk. Ik volgde mijn hart. Ik leerde te luisteren naar mijn intuïtie.

Na deze omslag besloot ik me persoonlijk en spiritueel verder te ontwikkelen en volgde ik de post HBO opleidingen psychotherapie en hypnotherapie. Daarna was ik lange tijd in de leer bij oosterse meesters, van wie de wereldwijd bekende Tulku Lobsang voor mij de belangrijkste was. Ik heb zoveel geleerd en heb zo’n ontzettend grote persoonlijke en spirituele ontwikkeling doorgemaakt dat het bijna magisch lijkt.

Deze kennis en ervaringen wilde ik delen met anderen. Daarom begon ik met mijn coachingpraktijk en met verschillende andere concepten waarmee ik anderen begeleid op hun pad naar bewustwording. Dankzij mijn mediamieke  en helende gaven, mijn kennis en mijn jarenlange ervaring in het coachen van mensen zoals jij, doorzie ik al gauw waar het bij de ander knelt. Zo help ik jou snel naar zelfinzicht en naar die magische energy shift. Mijn missie: dat jij ook de kracht van je intuïtie ontdekt en van jouw verhaal een bestseller maakt.

“We use an outer master to find our inner master.”

- Tulku Lobsang -

Kies ook voor een playful en magisch leven

Ook jij kunt jouw droomleven leiden. Het lijkt misschien niet zo, maar jij hebt de kracht om je eigen leven vorm te geven. En dit hoef je niet alleen te doen. Met coaching, workshops of retraites vind jij je weg naar een playful leven op een manier die bij jou past. Een leven waarin je doet wat je leuk vindt. Waarin je úít je hoofd gaat en juist je intuïtie volgt. Waarin je ontspannen bent en je écht jezelf kunt zijn. Je vertrouwt op jezelf en laat je eigenwaarde niet langer afhangen van de mensen om je heen. Zo beleef jij die magische omslag naar een gelukkig leven vol playfulness, waarin jij je eigen waarheid leeft. Op weg naar jouw magische, ultieme leven.