Waardoor dooft het liefdesvuur in de loop van de tijd in een relatie?

voorjaarsaanbieding
Wanneer je net in een relatie zit, is brandt het vuur van de liefde. Je voelt je enorm tot elkaar aangetrokken en je hebt zelfs het gevoel dat dit je andere helft, je tweelingziel (twinflame) is die je hebt gevonden.  De liefde tussen jullie is enorm sterk! Je bent er helemaal voor elkaar en doet samen je best om elkaar te zien en er voor elkaar te zijn… Toch kan het gebeuren dat deze vlam dooft… Het liefdesvuur dooft en het nieuwe van elkaar ontdekken lijkt ervan af te zijn. Je hebt elkaar veroverd en het ‘gewone leven’ neemt weer meer plaats in je leven en in het leven van je partner. Beiden ervaren jullie nieuwe dingen en groeien jullie op eigen wijze verder. Dat is op zich heel mooi, maar wanneer blijkt dat jullie liefde niet meer de voeding geeft die het altijd kreeg, kan het zijn dat je je heel eenzaam voelt binnen de relatie. Je bent elk zo verder gegaan dat de verbinding die ooit zo sterk was er niet meer lijkt te zijn. Je ziet en je volgt elkaar niet meer.

Het liefdesvuur in je relatie lijkt te zijn gedoofd….

Het enige wat nog met elkaar praat zijn de ego’s, de IK die zo veel ‘nodig’ heeft. Het ego dat jou bespeelt met zijn gedachten en erin bijdraagt dat je misleidende emoties als angst, machteloosheid en ontevredenheid ervaart. Deze emoties kunnen zo heftig zijn dat je ze zelfs projecteert naar elkaar en dat doet pijn! Waar de liefde jullie ooit samen bracht, is het de liefde die je nu kwijt bent. …Dit is een scenario wat je liever voorkomt als jij het gevoel hebt dat je je tweelingziel, je andere helft hebt gevonden. Wanneer je jezelf weer toestaat om werkelijk te voelen, wordt het vanzelf helder waardoor je op een dwaalspoor hebt gezeten. Je kunt de kracht van de liefde, in plaats van de kracht van je belemmerende gedachten weer vrij laten stromen.

Je ervaart doordat je voelt en je je met jezelf verbindt de ONEINDIGE LIEFDE. Je voelt weer een veilig thuis, waar je ook bent en met wie je ook bent!

Pas wanneer jij weer thuis bent kun je je ogen weer openen en gaan zien! Jezelf, maar ook je partner, je andere helft! Daar waar de (tweeling) zielen elkaar in dit leven hebben ontmoet kun je weer verder…en samen weer het liefdesvuur opwekken. De harten kunnen weer geopend worden en open blijven. De helften kunnen weer met elkaar verbinden om elkaar te voeden. Het vuur brandt weer en het werk wat je samen hebt is het vuur brandend houden. Door de liefde te blijven voelen en daarmee elkaar te accepteren en te respecteren. Dan pas kun je in een relatie samen groeien, elkaar aanvullen en elkaar op weg helpen in plaats van uit de weg gaan… Zit jij met je partner in een liefdesrelatie en wil je het vuur brandend houden of mag het weer gaan branden? Ik begeleid met liefde stellen die de op zoek zijn naar verdieping of een hernieuwde connectie in de relatie. Jullie zijn welkom!
Liefs,
Esther
-Liefde is het antwoord, maar de weg ernaar toe is een reis...-
PS: Wil jij jezelf liefdevol manifesteren? Ben je klaar om je trauma's te helen?  En wil je blokkades te doorbreken?  Ik kijk graag samen met je mee hoe ik je kan helpen. Je bent welkom voor een gratis  inzichtsessie