Wil je inzicht in je proces?

- Live your truth -
Esther Stevens

persoonlijke reading

Inzicht in je proces en vraagstukken door een persoonlijke reading

In de regio Amsterdam, Gooi en Vechtstreken geef ik  inmiddels al heel wat jaren readings en spirituele coaching meer dan 1000 mensen zijn je inmiddels al voor gegaan en hebben het gewenste inzicht ontvangen.

Loop je al een tijdje rond met een vraag of probleem en wil je hier meer inzicht in? Dit kan over alles gaan: werk, liefde, zingeving en spirituele groei. Tijdens jouw persoonlijke sessie neem ik een kijkje in jouw proces en ontvang je direct inzicht, bevestiging en antwoord op je vraag. Wanneer ik een reading geef ben ik het medium, het doorgeefluik speciaal voor jou. Ik stem af op jouw energieveld, laat me leiden door mijn gidsen en deel de spirituele boodschappen die er speciaal voor jou zijn!

Kosten

€ 130,00 per 60 minuten, incl. btw. ( particulier tarief)

€130.00 per 60 minuten,  excl btw ( zakelijk tarief)

  • De eventuele extra tijd wordt aan je door berekend.
  • In overleg ook online mogelijk (telefonisch of Skype).

Wil je inzicht in jouw proces?

Maak dan nu een afspraak voor een persoonlijke reading.

Een reading kun je zien als een soort Google Maps

Er kan algemeen voor je worden gekeken of worden ingezoomd een specifieke vraag. Een reading duurt gemiddeld 60 minuten. Een reading is al als een ‘scan’ die jij krijgt  waarin direct zichtbaar wordt  waar je vastloopt. Een reading kun je zien als een soort Google Maps.

Zoek je naar een stad, dan zie je niet direct of er ook een H&M of Bijenkorf in de winkelstraat is. Maar hoe meer je inzoomt, hoe meer details je te zien krijgt. Je ziet dat er een parkje is, een parkeergarage en een leuk cafeetje op de hoek… Ditzelfde gebeurt er tijdens een reading. In een algemene reading word het algemene plaatje van jou helder.  Jij krijgt dan inzicht in jouw globale proces.

Er kan worden ingezoomd op een specifiek probleem of vraagstuk

Zo ontvang je antwoorden en inzichten die op dat moment nodig zijn. Vervolgens krijg je advies en richting die je helpen bij je vraagstuk of je persoonlijke proces. Een reading draagt op deze manier bij aan je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Het is een manier voor het verkrijgen van meer inzicht, bewustwording en verdieping.

Leer met de juiste mindset je ware zelf te zien en te vertrouwen op je intuïtie.