love is in the

air

love is in the

air

Podcast

Met mijn podcasts hoop ik je te inspireren om het beste uit jezelf te halen en dat je de liefde voelt stromen.

Mijn missie is om zoveel mogelijk bij te dragen aan een stuk bewustzijn. Met mijn mediamieke gaven, mijn zakelijke en psychotherapeutische achtergrond deel ik je onder meer mijn ervaringen, ingevingen, meditaties, oefeningen en gedichten. En vertel ik binnenkort in mijn nieuwe podcast episodes ook over mijn boek! 'Ik ben goed zoals ik ben'.

Geloof niet alles wat ik zeg, maar laat mijn ingevingen, visies, methoden en inzichten een opening voor jou zijn om te ontdekken wat jouw waarheid is, zodat jij de lead over jouw leven weet te nemen.

"Life is just a game it's how you play it"

Free-Souls-Podcast-1-1024x1024

Podcast #1 Liefde & Connectie

Het niet voelen van onszelf en het vele denken en piekeren maakt dat we uit balans raken. In deze allereerste podcast deel ik je hoe je toegang krijgt tot de liefde en weer connectie maakt met jezelf.

Podcast #2 De kracht van het dromen

Jouw dromen kunnen als een navigatie voor je werken in je dagelijkse leven. Wanneer je je droomwereld vol met symboliek en visualisaties leert begrijpen dan zal je nog beter weten hoe jij jouw leven in overvloed en op spelende wijze kunt beleven. In deze podcast deel ik 4 soorten dromen en welke kracht en rol deze voor je hebben in je dagelijkse leven. Verder deel ik een inzichtgevende droom en je ontvangt een korte droommeditatie.

Podcast #3 De magie van energie

Wanneer we het over energie hebben, dan hebben we daar allemaal zo een eigen beleving bij. We zijn ons wellicht niet altijd bewust hoe magisch energie voor je kan werken. Hoe hoger je energie des te actiever je zal zijn en des te meer ingangen naar balans en rust in je leven je hebt. Vanuit een hogere energie ben je tegelijkertijd ook veel meer in staat om jouw kostbare unieke leven tot een succes te maken. In deze podcast vertel ik je daar graag meer over!

Podcast #4 De waarde van jezelf zijn

In deze podcast deel ik de waarde van het verbinden met jezelf en het zien van jezelf. Want waar je ook heen gaat, je neemt jezelf overal mee naar toe. Laat jezelf daarom toe om jouw beste vriend te zijn.

Omarm jezelf zoals je je meest dierbaren zou omarmen.

Wanneer je jezelf werkelijk ziet in alles wat jou uniek maakt, dan ben je volledig in je kracht en weet je precies wat jou te doen staat om jouw magische leven te creëren. Ik wens je veel luisterplezier!

Podcast #5 Ware liefde in een relatie

Vaak zie je dat relaties op de klippen lopen doordat er niet meer vanuit liefde en verbinding met elkaar wordt gecommuniceerd. En dat is jammer, want het hoeft niet altijd zover te komen. In deze podcast deel ik meer over werkelijke, ware liefde en hoe je het vuur brandend houdt in een relatie… Wanneer je dit principe toepast in je leven zal je zien dat het een positieve invloed invloed heeft op al je relaties.

Podcast #6 Omgaan met angst

In tijden waarin je niet weet waar je aan toe bent kun je emoties van angst ervaren. Angst kan je belemmeren in het leven om te doen wat je werkelijk zou willen. Wanneer je angst beter weet te plaatsen zal je beter weten dat angst zich vooral in je hoofd afspeelt. En je zal weten hoe je met angstige emoties om kunt gaan.