Skip to content

Live your truth & be playful

Esther Stevens

Live your truth & be playful

Esther Stevens

Podcast

Met mijn podcasts hoop ik je te inspireren om het beste uit jezelf te halen en dat je de liefde voelt stromen.

Mijn missie is om zoveel mogelijk bij te dragen aan een stuk bewustzijn. Met mijn mediamieke gaven, mijn zakelijke en psychotherapeutische achtergrond deel ik je onder meer mijn ervaringen, ingevingen, meditaties, oefeningen en gedichten.

Geloof niet alles van wat ik zeg, maar laat mijn ingevingen, visies, methoden en inzichten een opening voor jou zijn om te ontdekken wat jouw waarheid is om jouw droomleven te leiden.

"Life is just a game it's how you play it"

podcast Esther Stevens

Podcast #1 Liefde & Connectie

Het niet voelen van onszelf en het vele denken en piekeren maakt dat we uit balans raken. In deze allereerste podcast deel ik je hoe je toegang krijgt tot de liefde en weer connectie maakt met jezelf.

Podcast #2 De kracht van het dromen

Jouw dromen kunnen als een navigatie voor je werken in je dagelijkse leven. Wanneer je je droomwereld vol met symboliek en visualisaties leert te begrijpen dan zal je nog beter weten hoe jij jouw leven in overvloed en op spelende wijze kunt beleven. In deze podcast deel ik je de 4 soorten dromen en welke kracht en rol deze voor je hebben in je dagelijkse leven. Ik deel een inzicht gevende droom en je ontvangt een korte droom meditatie

Podcast #3 De magie van energie

Wanneer we het over energie hebben, dan hebben we daar allemaal zo een eigen beleving bij. We zijn ons wellicht niet altijd bewust hoe magisch energie voor je kan werken. Hoe hoger je energie des te actiever je zal zijn en des te meer ingangen naar balans en rust in je leven. Vanuit een hogere energie ben je tegelijkertijd ook veel meer in staat om jouw kostbare unieke leven tot een succes te maken. In deze podcast vertel ik je daar graag meer over!

Contactgegevens

Esther Stevens
Amstellandlaan 80
1382 CH Weesp

info@esther-stevens.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis berichten die bijdragen aan meer geluk en balans in je leven.

Scroll To Top
WhatsApp chat