LOVE
IS IN THE
AIR

IK BEN GOED ZOALS IK BEN - DE PODCAST

Met mijn podcasts wil ik je graag inspireren om het beste uit jezelf te halen, zodat jij doet waarvoor jij hier bent en jouw zielsmissie volgt.

Het voelt als mijn missie om zoveel mogelijk bij te dragen aan een hoger bewustzijn en meer licht in de wereld.  En daarbij iedere ondernemer ‘van het leven’ die mijn hulp nodig heeft bij te staan.

Deze podcast is een behind the scenes van mijn spiritueel zelfhulpboek; Ik ben goed zoals ik ben. En opent nieuwe deuren voor je. Je zal mijn podcast als een helende reis ervaren dat  leidt tot spirituele groei en zelfinzicht.

Tijdens elke podcast aflevering zal ik met hup van mijn spirit guides  de ingegeven kracht meditaties, affirmaties en boodschappen met je delen. Boodschappen die gaan over thema’s zoals; liefde&relaties, werk, je zielsmissie, HSP, rouw en trauma verwerking.

Geloof niet alles wat ik zeg, maar laat mijn ingevingen, visies, methoden en inzichten een opening voor jou zijn om zelf te ontdekken en te voelen wat jouw waarheid is, zodat jij de lead over jouw leven neemt.

“Free your soul and take the lead”

Ik-ben-goed-zoals-ik-ben-De-podcast

TRAILER - IK BEN GOED ZOALS IK BEN - DE PODCAST

Ik ben goed zoals ik ben – de podcast, is een behind the scene van mijn spiritueel zelfhulpboek; Ik ben goed zoals ik ben. Elke aflevering opent nieuwe deuren voor je met hulp van krachtige meditaties, affirmaties en ingegeven boodschappen van mijn spirit guides.

PODCAST #0 - VOORBEREIDING OP JOUW SPIRITUELE REIS

Met deze podcast aflevering vertel ik je hoe jij je kunt voorbereiden op je spirituele reis. Je krijgt een impressie over wat je kunt verwachten tijdens je reis en deze podcast. Het is een uitnodiging aan jezelf.