you are perfect

because of you

you are perfect

because of you

Ik zie jou als geen ander

Omdat ik met al mijn opleidingen en levenservaringen weet hoe het is om:

 • je depressief, burnout en eenzaam te voelen;
 • vast te zitten in narcistische relaties en sexueel, emotioneel en fysiek misbruikt te worden
 • dierbaren te verliezen en hoe intens rouw kan zijn;
 • om te gaan met verslaving en eetstoornissen;
 • de dood zelf in de ogen te kijken en dat een goede gezondheid de basis in alles is;
 • je minderwaardig gediscrimineerd te voelen vanwege je allochtone achtergrond
 • financieel vast te zitten en je relatie met geld een uitdaging is;
 • overprikkeld te zijn en je niet gezien en begrepen te voelen als HSP'er;

“Been there, done that!“

Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar de ‘verhalen’ voorbij. En leef ik met plezier van moment tot moment. Mijn levensopdracht om mensen te helpen en mijn kwaliteiten werden dankzij al mijn ervaringen zichtbaar. Door mij aan het leven over te geven was het alsof ik echt alles oversteeg. Ik stond weer dicht bij mijzelf, in mijn kracht en zag weer heel veel lichtpuntjes. En dat is tot op de dag van vandaag niet anders!

Vertrouwen in mijzelf en mijn weg in vrijheid volgen heeft me gebracht waar ik nu sta. Met mijn gaven help ik nu andere mensen op weg om vooral te vertrouwen en ook te luisteren naar hun innervoice. Zodat ook zij in hun eigen kracht komen te staan en zowel zakelijk als privé het leven creëren wat werkelijk bij ze past. Innerlijk spiritueel leiderschap is de sleutel, ook voor jou!

Mijn opleidingen

In 2008  startte ik na mijn opleiding en werkervaring in sales&marketing met het volgen van diverse opleidingen vanuit zowel de Westerse als Oosterse richting.  De inmiddels wereldwijd bekend Tibetaanse leraar Tulku Lobsang is een van mijn meest belangrijkste spiritueel leraren.

Tulku Lobsang verbleef regelmatig tijdens zijn events in Nederland bij mij. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik veel tijd samen met hem heb mogen doorbrengen. En veel 1 op 1 onderricht van hem heb mogen ontvangen.

 

 • Post HBO Psychotherapie + NLP ( Academie Voor Psychotherapie)
 • Hypnotherapie, EMDR, Regressie Therapie + specialisatie prikkelbaar darm syndroom ( Academie Voor Psychotherapie)
 • Medische basis kennis & Psychodynamiek volgens DSM ( Academie voor psychotherapie/ECP)
 • Mindfulness ( Tog Chöd) , Yoga ( Lu Jong) , Healing Breath Work ( Tsa Lung+ Tummo) ( Nangten Menlang Boeddhistisch Centum)
 • Reiki Masterschap
 • Sjaminsme via diverse sjamanen
 • Intuïtieve Ontwikkeling & Mediumschap via diverse opleidings centra

Mijn verhaal

Zolang ik me kan herinneren voelde en zag ik altijd meer, maar vertrouwde daar nooit echt op. De term HSP kende ik toen niet.

Mijn wereld stortte in toen mijn zusje op 23-jarige leeftijd overleed. Ik was zo verdrietig en dat terwijl ik zelf net moeder was geworden, een goede commerciële baan had en het mij op materieel vlak voor de wind ging. Maar op dat moment was er maar weinig meer wat mij nog echt boeide.

Op het dieptepunt van mijn verdriet, toen ik alleen met mijn zoontje in de auto zat, hoorde ik haar stem. Het was zo duidelijk en zo helder, dat ik eerst dacht dat ik het me verbeeldde. Zij gaf mij zoveel informatie over dingen die ik niet kon weten. En toen barstte ik spiritueel helemaal open! Mijn helderziende, heldervoelende en helende gaven werden zo sterk dat ik in eerste instantie niet eens wist wat ik er mee aan moest.

Toen werd ook mijn vader nog eens ernstig ziek. Heel toevallig kwam ik medium Derek Ogilvie tegen tijdens het boodschappen doen. Hij moedigde me aan om ook mijn vader healings te geven. En mijn vader kreeg daardoor super waardevolle opleefmomenten. Zelfs de artsen snapten niet hoe het kwam dat hij ineens die opleefmomenten kreeg 😀.

Na mijn vaders overlijden veranderde mijn leven compleet. Niks was meer hetzelfde. Het waren de woorden van mijn vader die mij aanmoedigden om door te gaan! Hij zei: “meisje vertrouw op wie je bent en wat je in huis hebt”. Vanaf dat moment volgde ik alleen nog maar mijn hart, onderging elke ervaring en sprong in het diepe. Ik liet mijn oude luxe leven achter mij. Stopte met mijn bedrijf en ging alle pijnen door. Bewust liep ik soms een doodlopende weg in omdat ik wist dat ik daar nog ervaringen moest opdoen, zodat het steeds meer helder werd wat mijn levensopdracht is. Zo heb ik meerdere succesvolle bedrijven gehad waar ik dan toch weer mee stopte. Ik vertrouwde er namelijk op dat ik mijn weg wel zou vinden en ontwikkelde mij verder.

Nu kijk ik terug en ben ik dankbaar voor alles wat ik heb meegemaakt. Ben ik dankbaar voor de meesters op mijn weg, waaronder mijn meest belangrijke spiritueel meester Tulku Lobsang, wereldwijd bekend boeddhistisch arts en teacher.

Ruim 20 jaar ben ik bezig met bewustwording, zowel in mijn eigen proces als in mijn werk als spiritueel coach, medium & healer.

Ik heb behalve de vele lessen van het leven ook jaren van fysieke opleiding achter de rug. Van diverse spiritueel meesters, waaronder Tulku Lobsang heb ik waardevol onderricht ontvangen vanuit zowel de Westerse als Oosterse zienswijze en filosofie.

Vertrouwen in mijzelf en mijn weg in vrijheid volgen heeft me gebracht waar ik nu sta. Met mijn gaven help ik nu andere mensen op weg om vooral te vertrouwen en ook te luisteren naar hun innervoice. Zodat ook zij in hun eigen kracht komen te staan en zowel zakelijk als privé het leven creëren wat werkelijk bij ze past. Innerlijk spiritueel leiderschap is de sleutel, ook voor jou!

“We use an outer master to find our inner master.”

- Tulku Lobsang -

Ik heb hard gewerkt aan het verwerken van mijn trauma's en geleerd hoe ik mijn hoogsensitiviteit (HSP) op een positieve manier gebruik. En dat zonder constant bezig te zijn met het voldoen aan de verwachtingen van een ander. Waardoor ik nu wel de lieve mensen om me heen heb. Ik heb geleerd hoe ik mijzelf kan helen en hoe ik omga met mijn mediamieke vermogens***

Ik zie mijzelf als een katalysator, doordat ik met mijn mediamieke vermogens direct een ‘scan’ maak van je probleem en de pijn eruit weet te filteren. Coachen, healen en traumaverwerking doe ik vanuit mijn intuïtie. Ik begeleid je zowel mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel  om weer thuis bij jezelf te komen!  Samen  werken we aan je trauma's, zodat je klaar bent om jezelf, je werk liefdevol te manifesteren.

Ik pas mijn eigen coachingformules toe, waaronder trance intuïtie, wat enorm krachtig en helend*** werkt. Met trance intuïtie reset jij jezelf via je onderbewustzijn. Dit helpt om trauma's en blokkades op die je in het nu belemmeren op te lossen.

Hoe? Niet door alleen een reading te geven. Ook niet door het je zelf allemaal uit te laten zoeken en je eigenlijk te laten dobberen. Nee, ik laat je jezelf beleven en healen en help je om weer in jouw kracht te staan, zoadat je zelf je concrete handvatten opdoet waar je direct mee aan de slag kunt. Wat ik dan achteraf terug hoor van mijn klanten: ‘als ik bij jou ben dan voel ik mijn energie veranderen en mijn power terugkomen. Ineens zie ik het hele plaatje. Je gaf al aan dat het die richting op zou gaan en het is gebeurd. Ik was het al vergeten, maar nu zie ik dat jouw voorspelling uit komt. Wat jij ziet, daar heb ik met therapeuten jaren lang aan moeten werken'.

 

*** Mediamieke vermogens: helderziendheid, heldervoelendheid en telepathie. Het klinkt je wellicht ‘zweverig’ in de oren. Mijn werkwijze maakt het mogelijk dat ik direct to the point kom. Niks zweven:-) Vooral in het hier nu inzichten voor jou!

*** Helende vermogens: Met mijn liefdevolle aandacht ervaar je de heelheid van je ziel en ontdek je zelf hoe je als mens om kunt gaan met de pijnen die we in ons leven kunnen ervaren.

 

Spiritueel leiderschap

Ik help je graag, want spiritueel leiderschap is voor iedereen toegankelijk en noodzakelijk om een vrij en onafhankelijk leven te creëren!

Door pijnen en trauma's als een gift te zien en deze te transformeren naar dicht bij jezelf zijn, neem je echt verantwoordelijkheid over jouw kostbare leven! En dat is life changing! Er zal niks zijn wat je dan belemmert om zakelijk of privé succesvol te zijn.

Ik ben dankbaar dat ik mijn levensopdracht heb ontvangen. En kijk terug naar meer dan 1000 mensen die ik al heb mogen begeleiden. Het geeft mij energie om te doen wat het beste bij mij past. Door gebruik te maken van mijn levenservaringen en mijn unieke talenten heb ik mijn leven geshift naar een vrij & onafhankelijk leven. En dat gun ik iedereen!

“IK BEN EEN ‘FREE SOUL’ NET ALS JIJ!”

Ik geloof dat iedereen een unieke levensopdracht heeft vanwege zijn/haar unieke talenten.
Maar niet iedereen zijn unieke talenten ziet en dicht bij zichzelf staat.
Daarom is het belangrijk om eerst je unieke zelf te ontdekken, waardoor je wel in staat ben om jouw leven om te zetten naar het leven waar je werkelijk naar verlangt! Zodat je van jouw leven ook je werkelijke business maakt en daar echt succesvol in bent!

“FREE YOUR SOUL AND TAKE THE LEAD, WHEN YOU SEE LIFE AS YOUR REAL BUSINESS!”

Ik neem je graag mee op reis met een van mijn programma's zodat ook jij je innerlijk Meester ontmoet. Wil je weten hoe? Plan dan eerst een inzichtsessie bij me in, zodat ik samen met jou kan kijken naar je proces en kan kijken naar hoe ik jou het beste help. Of sluit je aan bij mijn gratis HSP Leaders House Facebook Community

"Mijn empowerment retraite was een life changing moment. De combinatie van coaching,  ervaren en voelen (meditatie, trance) met oefening op maat hebben mij precies op dat moment geholpen. Esther heeft de gave om met je mee te kijken, te voelen en je spot-on, eerlijk en to the point te begeleiden."

- Nathali Meulmeester -