Grow through the discovery

of the unkown

Grow through the discovery

of the unkown

LAAGDREMPELIG SUPERVISIE MEMBERSHIP VOOR INTUÏTIEVE ONDERNEMERS

Ben jij intuïtief ondernemer en werk je als (HSP) manager, coach, therapeut of medium?

Weet je soms even niet wat jouw intuïtie je vertelt over hoe je de ander het beste verder kunt helpen of wat goed is voor jou en  je onderneming? Je bent niet de enige! Ik zie zo veel intuïtieve ondernemers die op een eilandje vastzitten en vaak in hun uppie rondjes draaien, met de vraag 'En hoe nu verder in het werk dat ik zo graag doe? Tja..,  soms blokkeer je gewoon even of  zie je het proces van jezelf of de ander niet helder. Je bent ook gewoon mens...

Maar no worries! 

Dat is  precies waarom ik dit supervisie membership ben gestart! Je krijgt mijn hulp om van binnenuit te blijven groeien, zodat dit zich manifesteert in het werk dat je het allerliefste doet! Het is toch fijn dat er iemand voor jou is die jou daarbij kan helpen, zonder dat je zelf direct vastzit aan dure coaches. Want uiteindelijk wil je toch maar een ding  en dat is je hart blijven volgen in het werk waar je energie van krijgt.

Het is dus  helemaal niet raar dat je af en toe support nodig hebt om als intuïtief ondernemer te blijven groeien, ook al doe je al jaren dit werk!

Met het supervisie membership heb je twee keer per maand de mogelijkheid om een casus in te brengen. Tijdens de vertrouwelijke live sessies reflecteren we samen op  jouw eigen wijze van werken. En leer je  ook van de verhalen van de andere members. Op deze manier zorg jij ervoor dat je op een laagdrempelige manier blijft groeien en daarmee jezelf vol vertrouwen manifesteert als intuïtief ondernemer.

Herken je dit?

  • Heb jij het gevoel dat je het zo alleen moet doen?
  • Merk je dat je soms leegloopt in je werk en tools nodig hebt om dicht bij je zelf te blijven?
  • Mis je inspiratie en voeding om zelf en in je onderneming te blijven groeien?
  • Mis je gelijkgestemden om  mee te kunnen delen?
  • Kun je af en toe wat hulp gebruiken over hoe je een iemand op liefdevolle wijze in beweging krijgt? En wil je inzicht in welke aanpak daarbij helpt?
  • Ben je klaar met het inhuren van allerlei dure coaches?

Dan is het supervisie membership iets voor jou!

WIL JIJ GRAAG BLIJVEN GROEIEN ALS INTUÏTIEF ONDERNEMER, ZONDER VAST TE ZITTEN AAN DURE COCHING TRAJECTEN?

Schrijf je dan nu in voor het supervisie membership!

Hoe zit het supervisie membership precies in elkaar?

  • Elke 2e maandag van de maand van 19.30-21.30 on line live supervisie sessie, waarvoor je jouw eigen casus kunt inbrengen en leert van elkaar. Ik help je tijdens deze sessies verder op weg en zet je in proces
  • 4x per jaar is er een live-bijeenkomst middag, waarbij we samen nog wat dieper op verschillende onderwerpen of casussen ingaan. En gaan oefenen, waardoor je veel nieuwe inzichten zal  op doen.

Kies je voor het supervisie membership voor een jaar?
Dan is de investering nu maar € 590,- ex. btw.  Dat betekent 2 maanden gratis. Je kunt er ook voor kiezen om een maandelijks abonnement af te sluiten, dan is je  investering € 69,- ex. btw per maand.