Grow through the discovery

of the unkown

Grow through the discovery

of the unkown

Coaches gezocht voor mijn interactiefve coaching platform.

 Mijn  missie is:

Diverse coaches en coachees op een laagdrempelige interactieve manier met elkaar in contact te brengen, zodat iedereen de hulp krijgt die er op dat moment nodig is. Ik gun elke coach een 5***** leven bij het volgen van hun zielenmissie, zonder afgeleid te worden bij het zichtbaar maken van je unieke talenten als coach. Gewoon doen waar je hiervoor bent en daar ook mee verdienen.

Herken je dit als coach?

Je wilt niets liever dan bijdragen aan de wereld en de wereld een stukje mooier maken. Je bent als coach al even bezig, maar het valt niet mee om jezelf zichtbaar te maken. Je bent teveel bezig met de dingen die je liever niet doet.

 

 • Waar vind ik mijn coachees? Je haalt alles uit de kast om jezelf zichtbaar te maken, via de socials en ander communicatie kanalen, maar je merkt je dat je wegvalt in de massa…
 • Je mist de groei in je bedrijf. Je ploegt van maand tot maand door en hoopt dagelijks op een aanvraag voor een nieuw coaching traject. Maar het blijft stil…en je gewenste groei blijft uit, hoe hard je ook je best doet.
 • Je voelt je als coach alleen en mist gelijkgestemden. Je mist een sparring-partner waarmee je kunt delen en die jouw taal spreekt.
 • Je twijfelt regelmatig aan je zelf als coach. Ergens weet je wel dat je op de juiste weg zit, maar je vraagt jezelf regelmatig af of jij je werk als coach wel moet voortzetten?
 • Je mist de inhoudelijke support als coach. Je wilt als coach blijven groeien in je vak en je talenten verder ontwikkelen.

De hulp naar de juiste coach in deze uitdagende tijden is groter dan ooit!

Uit de laatste onderzoeken van onderzoeksbureau's TNO en statistiekbureau CBS blijkt dat 1.3 miljoen mensen last hebben van stress en burn-outklachten. Nog maar niet te spreken over andere mentale klachten en hulpvragen die mensen hebben…

Helaas blijkt het nog niet zo makkelijk om de juiste coach te vinden die je verder kan helpen bij het verkrijgen van de juiste inzichten om wėl een liefdevol en gelukkig leven te leiden. Het coaching landschap in Nederland is groot, waardoor het vinden van de juiste coach nog niet zo simpel is. Wanneer je hulp zoekt kun je door de bomen het bos niet meer zien. En is de neiging om af te zien van een coach groot. Want hoe weet je nou of dit de coach is die je kan helpen?

Ik ben op zoek naar coaches met tijd, die extra willen bijverdienen

Meld je nu aan voor een screening!

Hoe zou het voor je zijn als je...  

 

 • je bij elk eerste contact met een coachee direct geld verdient met coachen en je een continue stroom aan coachees krijgt?
 • hulp krijgt bij het verbinden van de juiste coachees aan jou? Waardoor je minder bezig bent met het zichtbaar maken van jezelf als coach. En je daarin wordt ontzorgt. In plaats van na te denken over allerlei ingewikkelde marketing funnels. En investeert in allerlei trainingen hiervoor, terwijl je daar eigenlijk helemaal geen zin in hebt.
 • er niet meer helemaal alleen voor staat en je praktische support krijgt bij het laten groeien van je onderneming? En je op liefdevolle wijze je coaching praktijk manifesteert.
 • je zelf wordt gecoacht om door te groeien als coach? Je supervisie krijgt, zodat je niet meer hoeft te twijfelen aan je aanpak als coach en dicht bij jezelf blijft.
 • wel wordt gezien en gehoord als coach door in contact te zijn met gelijkgestemden? Waardoor je er niet helemaal alleen voor staat en wordt geïnspireerd?

Wie weet ben ik wel op zoek naar jou?

Ben je enthousiast? En resoneert mijn platform bij je? Binnenkort start ik met de screening😊

Coaches gezocht voor interactief platorm

Ik ben op zoek naar coaches die klaar zijn voor de volgende stap.

Bereid zijn om te groeien, een eigen onderneming hebben en ook geloven in de formule delen=vermenigvuldigen. Ik ben selectief in wie ik toelaat in mijn platform, omdat ik voor de juiste vibe met gelijkgestemde coaches wil zorgen.

 

 • HSP coaches
 • Life coaches
 • Burn-out coaches
 • Relatie coaches
 • Vrouwen/mannen coaches
 • Spiritueel coaches
 • Mental coaches
 • NLP coaches
 • Spirituele business coaches
 • Health coaches
 • Mindfulness coaches
 • Etc..

Als ik kan groeien als coach, dan kun jij dat ook!

Laten we onze unieke talenten bundelen.

Ruim 15 jaar jaar ben ik spiritueel coach, medium en healer. Ondernemen doe ik al veel langer. Net als veel andere ondernemers was het ook voor mij een uitdaging om van mijn passie mijn werk te maken en hier goed van te kunnen leven. Geen 1* leven ,maar een 5***** leven. Als ik hier toch ben, dan wil ik graag alles uit het leven halen dat mij joy en comfort geeft. Ik ben in mijn leven vaak gevallen en even vaak weer opgestaan, met vele nieuwe inzichten.

Mijn geloof in wie ik ben als coach en ondernemer ben ik gelukkig nooit verloren. Ook al zat het me vaak niet mee en heb ik gedacht; is dit voor mij wel de juiste weg?’ Ik bleef mijn passie en mijn hart volgen😊

Ik zag wel in dat ik iets moest veranderen aan de wijze waarop ik mijzelf toen als coach zag. Een diepgewortelde belemmerde overtuiging moest ik transformeren. Ik dacht namelijk dat ik met het helpen van mensen niet echt mocht verdienen. Met als resultaat dat ik vaak tekort kwam en zelfs heb moeten beknibbelen op mijn eerste levensbehoeften. Niet fijn! De angst om tekort te komen voedde ik vanwege deze overtuiging. En tja wat je aandacht geeft groeit.... In mijn geval dus tekorten. Ik leefde een 1* sterren leven en dat terwijl ik al zoveel ervaring in het ondernemen had.

Totdat ik deze overtuiging transformeerde, de waarde van mijzelf als coach inzag. En mijn relatie met geld anders ben gaan zien. Geld zie ik nu als een  mooie energie waarmee je  mooie dingen kunt realiseren, zonder er gehecht  aan te raken. En je kunt daarmee ook iets moois aan de wereld teruggeven.

Mijn tijd, ieders tijd is kostbaar en daarmee onbetaalbaar! Dat je als coach ook het recht hebt op om goed te verdienen vind ik nu vanzelfsprekend. Ieder mens heeft unieke talenten en daarmee is het logisch is dat je daar geld als energie voor terug mag vragen. Het is een waardevolle uitwisseling, welke niet zoveel anders is dan dat je naar de winkel gaat, je boodschappen doet en in ruil daarvoor geld als energie terug geeft. Of bij de schoenmaker je schoenen laat maken.

Je leeft per slot van rekening wel in dit aardse systeem!  En uiteindelijk is het ook zo, dat wanneer jij zorgen hebt over geld  hebt je er uiteindelijk als coach niet goed voor je coachees kunt zijn.

Zeven jaar geleden toen ik daar nog heel anders naar keek, was ik al bezig met een soortgelijk platform, maar blijkbaar was  het nog niet de tijd.... Ik had zelf nog lessen te leren. En mocht mij eerst nog verder ontwikkelen tot de coach die ik nu ben. Veel ondernemers, vooral HSP ondernemers komen bij me nu bij me om trauma’s te helen die ze belemmeren om zichzelf liefdevol te manifesteren. En leid ik anderen op tot coach. Maar zoveel mensen hebben nog hulp nodig!

Maar mijn tijd is beperkt. Daarom voel ik nu zo duidelijk om de krachten te bundelen met unieke coaches, die ook het verschil willen maken! Samen hebben we meer tijd en kunnen we elk op onze eigen wijze als coach de wereld iets te brengen…