VACATURES COACHES

”VACATURES

OPGELEIDE COACHES GEZOCHT VOOR INTERACTIEF COACHING PLATFORM; BEL JE COACH

Onze missie met Bel Je Coach is:

Samen bijdragen aan de wereld mentaler gezonder en bewuster maken! Door opgeleide coaches en coachees op een laagdrempelige interactieve manier met elkaar in contact brengen, zodat iedereen de hulp krijgt die er op dat moment nodig is. En iedere coach zijn/haar zielsmissie volgt, daarmee verdient, zonder afgeleid te worden van de druk die het ondernemerschap met zich mee kan brengen.

HERKEN JE DIT ALS COACH?

Je wilt niets liever dan bijdragen aan de wereld en de wereld een stukje mooier maken. Je bent als coach al even bezig, maar het valt niet mee om jezelf zichtbaar te maken. Je bent teveel bezig met de dingen die je liever niet doet.

 • Waar vind ik mijn coachees? Je haalt alles uit de kast om jezelf zichtbaar te maken, via de socials en ander communicatie kanalen, maar je merkt je dat je wegvalt in de massa…
 • Je mist de groei in je bedrijf. Je ploetert van maand tot maand door en hoopt dagelijks op een aanvraag voor een nieuw coaching traject. Maar het blijft stil…en
 • Je gewenste groei blijft uit, hoe hard je ook je best doet.
  Je voelt je als coach alleen en mist gelijkgestemden. Je mist een sparring-partner waarmee je kunt delen en die jouw taal spreekt.
 • Je twijfelt regelmatig aan je zelf als coach. Ergens weet je wel dat je op de juiste weg zit, maar je vraagt jezelf regelmatig af of jij je werk als coach wel moet voortzetten?
 • Je mist de inhoudelijke support als coach. Je wilt als coach blijven groeien in je vak en je talenten verder ontwikkelen.

Ontwerp-zonder-titel

DE VRAAG NAAR DE JUISTE COACH IN DEZE UITDAGENDE TIJDEN IS GROTER DAN OOIT!

Uit de laatste onderzoeken van onderzoeksbureau’s TNO en statistiekbureau CBS blijkt dat 1.3 miljoen mensen last hebben van stress en burn-outklachten. Nog maar niet te spreken over andere mentale klachten en hulpvragen die mensen hebben…

Helaas blijkt het nog niet zo makkelijk om de juiste coach te vinden die je verder kan helpen bij het verkrijgen van de juiste inzichten om wėl een liefdevol en gelukkig leven te leiden. Het coaching landschap in Nederland is groot, waardoor het vinden van de juiste coach nog niet zo simpel is. Wanneer je hulp zoekt kun je door de bomen het bos niet meer zien. En is de neiging om af te zien van een coach groot. Want hoe weet je nou of dit de coach is die je kan helpen?

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR OPGELEIDE COACHES MET TIJD, DIE BEHALVE EXTRA WILLEN BIJVERDIENEN, OPENSTAAN VOOR GROEI

Meld je nu aan voor een screening!

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN WANNEER JE:

 • Je bij elk eerste contact met een coachee direct geld verdient met coachen en je een continue stroom aan coachees krijgt?
 • Hulp krijgt bij het verbinden van de juiste coachees aan jou? Waardoor je minder bezig bent met het zichtbaar maken van jezelf als coach. En je daarin wordt ontzorgt. In plaats van na te denken over allerlei ingewikkelde marketing funnels. En investeert in allerlei trainingen hiervoor, terwijl je daar eigenlijk helemaal geen zin in hebt.
 • Er niet meer helemaal alleen voor staat en je praktische support krijgt bij het laten groeien van je onderneming? En je op liefdevolle wijze je coaching praktijk manifesteert.
 • Je zelf wordt gecoacht om door te groeien als coach? Je supervisie krijgt, zodat je niet meer hoeft te twijfelen aan je aanpak als coach en dicht bij jezelf blijft.
 • Wel wordt gezien en gehoord als coach door in contact te zijn met gelijkgestemden? Waardoor je er niet helemaal alleen voor staat en wordt geïnspireerd?

WIE WEET ZIJN WE WEL OP ZOEK NAAR JOU?

 • Ben jij een enthousiast, opgeleide coach?
 • Resoneert de missie van Bel je Coach bij je?
 • Geloof je in de formule delen-vermenigvuldigen?
 • Sta je open voor persoonlijke groei en groeien met je onderneming?
 • Geloof je in het bundelen van de krachten?

BEL JE COACH FEE

**€ 222,– excl. BTW

 • Exposure > meer zichtbaarheid via socials; live video opnames, podcast, eigen blogs en gepersonaliseerde content = ontzorgen in je marketing >
 • Training/opleiding + toegang tot onze online academy > Innerlijke & Praktische groei sessies  > incl. masterclasses van andere ondernemers (2 p/wk online en 4x per kalender jaar live op locatie)
 • Verdienmodel > eigen profiel + persoonlijke audio op Bel Je Coach +  jezelf op eigen tijd online zetten = coachen met een bellende klant = extra verdiensten!

** We zijn selectief in wie wij toelaten bij Bel Je Coach omdat wij zorgdragen voor de juiste vibe binnen ons team van gelijkgestemde coaches. Elk toegelaten lid draagt bij aan een maandelijkse fee van €222,- ex BTW p/mnd. (duur min 1jr.)

Ontwerp-zonder-titel


ALS IK KAN GROEIEN ALS COACH, DAN KUN JIJ DAT OOK!

Laten we onze unieke talenten bundelen.

Ruim 15 jaar jaar ben ik spiritueel coach, medium en healer. Ondernemen doe ik al veel langer. Net als veel andere ondernemers was het ook voor mij een uitdaging om van mijn passie mijn werk te maken en hier goed van te kunnen leven. Geen 1* leven ,maar een 5***** leven. Als ik hier toch ben, dan wil ik graag alles uit het leven halen dat mij joy en comfort geeft. Ik ben in mijn leven vaak gevallen en even vaak weer opgestaan, met vele nieuwe inzichten.

Mijn geloof in wie ik ben als coach en ondernemer ben ik gelukkig nooit verloren. Ook al zat het me vaak niet mee en heb ik gedacht; is dit voor mij wel de juiste weg?’ Ik bleef mijn passie en mijn hart volgen????

Ik zag wel in dat ik iets moest veranderen aan de wijze waarop ik mijzelf toen als coach zag. Een diepgewortelde belemmerde overtuiging moest ik transformeren. Ik dacht namelijk dat ik met het helpen van mensen niet echt mocht verdienen. Met als resultaat dat ik vaak tekort kwam en zelfs heb moeten beknibbelen op mijn eerste levensbehoeften. Niet fijn! De angst om tekort te komen voedde ik vanwege deze overtuiging. En tja wat je aandacht geeft groeit…. In mijn geval dus tekorten. Ik leefde een 1* sterren leven en dat terwijl ik al zoveel ervaring in het ondernemen had.

Totdat ik deze overtuiging transformeerde, de waarde van mijzelf als coach inzag. En mijn relatie met geld anders ben gaan zien. Geld zie ik nu als een  mooie energie waarmee je  mooie dingen kunt realiseren, zonder er gehecht  aan te raken. En je kunt daarmee ook iets moois aan de wereld teruggeven.

Mijn tijd, ieders tijd is kostbaar en daarmee onbetaalbaar! Dat je als coach ook het recht hebt op om goed te verdienen vind ik nu vanzelfsprekend. Ieder mens heeft unieke talenten en daarmee is het logisch is dat je daar geld als energie voor terug mag vragen. Het is een waardevolle uitwisseling, welke niet zoveel anders is dan dat je naar de winkel gaat, je boodschappen doet en in ruil daarvoor geld als energie terug geeft. Of bij de schoenmaker je schoenen laat maken.

Je leeft per slot van rekening wel in dit aardse systeem!  En uiteindelijk is het ook zo, dat wanneer jij zorgen hebt over geld  hebt je er uiteindelijk als coach niet goed voor je coachees kunt zijn.

Zeven jaar geleden toen ik daar nog heel anders naar keek, was ik al bezig met een soortgelijk platform, maar blijkbaar was  het nog niet de tijd…. Ik had zelf nog lessen te leren.

En mocht mij eerst nog verder ontwikkelen tot de coach die ik nu ben. Veel ondernemers, vooral HSP  coaches en ondernemers komen bij me nu bij me om trauma’s te helen die ze belemmeren om zichzelf liefdevol te manifesteren. En leid ik anderen op tot coach. Maar zoveel mensen hebben nog hulp nodig!

Maar mijn tijd is beperkt. Daarom voel ik nu zo duidelijk om de krachten te bundelen met unieke coaches, die ook het verschil willen maken! Samen hebben we meer tijd en kunnen we elk op onze eigen wijze als coach de wereld iets te brengen…