master your

life

master your

life

Wil jij jezelf echt manifesteren en loskomen van je blokkades & trauma's?

Ik heb al zoveel jaren 1000en mensen succesvol geholpen naar spiritueel leiderschap met hulp van mijn eigen intuïtieve coaching formules.

Wanneer ik coach en teach ben ik volledig afgestemd. Mijn mediamieke*** en helende*** vermogens laat ik het werk doen, waardoor we sneller tot de kern van een probleem komen en langdurige coach trajecten helemaal niet nodig zijn. Ik begeleid op het proces en niet op het verhaal zelf. En laat je ontdekken hoe jij jezelf liefdevol kunt manifesteren.

Succesvol ondernemen kan alleen wanneer jij in jouw authentieke kracht staat, voorbij de trauma's en je blokkades...

De 'I AM' DRIEHOEK ALS LEIDRAAD OM SPIRITUEEL LEIDERSCHAP TE ONTWIKKELEN

De ‘I AM’ driehoek geeft je een overzicht hoe alles in verbinding met elkaar staat. Om je intuïtie zuiver voor je laten werken is de verbinding met jezelf eerst nodig.

Waarna je het ego op een positieve manier voor je kunt laten werken om jezelf als spiritueel bewust ondernemer te manifesteren

Je‘zelf’: Het voelen van jezelf in verbinding met je vrouwelijke energie, je natuur, je authenticiteit
Intuïtie: Dat wat je ingegeven krijgt. dat wat je aanvoelt. Dit komt van buitenaf.
Ego: Emoties ontstaan door de ego  gedachten (ca. 60.000 per dag) en staat in verbinding met je mannelijke energie. Het ego zet aan tot acties.

 De 5 natuurelementen om jezelf als HSP ondernemer te manifesteren

 

Mijn werkwijze baseer ik op de 5 natuurelementen en zijn gericht op healing en trauma verwerking .De 5 natuurelementen dragen bij aan spiritueel leiderschap. Je ontdekt en beleeft zelf de positieve kracht van jouw seksuele, levensenergie en hoe je dit toepast in zowel je privé als je werk. Ik heb speciaal daarvoor een afgestemd aanbod.

Jij maakt onderdeel uit van de natuur, dus is het vanzelfsprekend om de natuur elementen in jezelf ook te (her)kennen. En zelf te ontdekken welke unieke kwaliteiten deze elementen voor je hebben? De 5 natuur elementen vinden zijn oorsprong in de Tibetaanse boeddhistische geneeswijzen. Eke element heeft een pure kwaliteit in het kort:

  • Ruimte staat voor vormloosheid > Met mijn mediamieke gaven maken we je zielsproces helder
  • Aarde staat voor verbinding in het NU-ZIJN > Met mijn 'Infinity 8 Mind' formule wordt je gedachtewereld zichtbaar. Hoe creëer jij gedachten en hoeveel impact hebben ze op je leven?
  • Water staat voor flow >mijn 'PITA coaching formule' ontdek je hoe je de innerlijke coach wakker maakt. Elke oplossing zit verborgen in het stellen van de juiste vragen.
  • Wind staat voor beweging >  Met 'trance intuïtie'  los je zelf in je onderbewustzijn blokkades op. Met hulp van mijn intuïtie begeleid ik je naar je onderbewustzijn, waardoor gedachten je niet meer in de weg staan. Je  maakt een nieuwe verbinding met jezelf.
  • Vuur staat voor transformatie > Met 'trance healing' vindt er healing op het fysieke en spirituele lichaam plaats, zie dat als een wedergeboorte van jezelf.

*** Mediamieke gaven: helderziendheid, heldervoelendheid en telepathie. Het klinkt je wellicht ‘zweverig’ in de oren. Mijn werkwijze maakt het mogelijk dat ik direct to the point kom. Niks zweven:-) Vooral in het hier nu inzichten voor jou!

*** Helende vermogens: Met mijn liefdevolle aandacht ervaar je de heelheid van je ziel en ontdek je zelf hoe je als mens om kunt gaan met de pijnen die we in ons leven kunnen ervaren.