This is custom heading element

This is custom heading element

WIL JIJ JEZELF ECHT MANIFESTEREN EN WIL JE LOSKOMEN VAN JE BLOKKADES & TRAUMA'S?

Ik heb al zoveel jaren 1000en mensen succesvol geholpen naar spiritueel leiderschap met hulp van mijn eigen intuïtieve coaching tools. En heb zelf ook jarenlange training en opleiding ontvangen van diverse ( spiritueel) meesters.

Wanneer ik coach en teach ben ik volledig afgestemd op jou, mijzelf en mijn spirit guides. Mijn mediamieke*** en helende*** vermogens laat ik het werk doen, waardoor we sneller tot de kern van een probleem komen en langdurige coaching trajecten helemaal niet nodig zijn.

Ik begeleid op het proces en niet op het verhaal zelf. En laat je ontdekken hoe jij jezelf liefdevol kunt manifesteren. Bewegen (wandelen, boksen), ademen, klank & muziek, staan centraal in mijn werkwijze. Alles wordt mij aangereikt dat jou helpt om trauma’s, belemmerende gedachten en een negatief zelfbeeld op te lossen. Je ontdekt wie je werkelijk bent en waartoe jij in staat bent, zodat alles in je leven flowt…

Succesvol ondernemen kan alleen wanneer jij in jouw authentieke kracht staat, voorbij je trauma’s en je blokkades…Healing en  bewust-ZIJN zijn de sleutelwoorden.

IK BEN GOED ZOALS IK BEN, NEEM ZELF DE REGIE OVER JE MIND IN PLAATS VAN ANDERSOM!

Infinity-8-mind-cirkel

Zonder bewust inzicht in je mind is persoonlijke, spirituele en zelfs zakelijke groei onmogelijk! Wetenschappelijk is bewezen dat we circa 60.000 gedachten per dag produceren. Gedachten leiden vaak tot veel piekeren en dit leidt weer tot stress en burn-out verschijnselen en ontneemt jou je levensenergie. Door de cyclus van je belemmerende gedachten te herkennen ontdek je hoe jij zelf de regie neemt over je mind in plaats van andersom. Dit geeft ruimte om te vertrouwen op je ware natuur en daarmee ruimte tot groei.

Mijn zelf ontdekte Infinity 8 mind tool, welke door sommigen  zelfs  als ‘de heilige graal’ wordt gezien is hèt hulpmiddel om je mind te doorzien.

In mijn spiritueel zelf hulp boek; IK BEN GOED ZOALS IK BEN schrijf ik hier uitgebreid over. En tijdens de opleidingen en coaching retraites ervaar je zelf de waarde van dit tool.

DE 5 NATUURELEMENTEN OM JEZELF ALS (HSP) ONDERNEMER TE MANIFESTEREN

Mijn werkwijze baseer ik op de 5 natuurelementen en zijn gericht op healing en trauma verwerking .De 5 natuurelementen dragen bij aan spiritueel leiderschap. Je ontdekt en beleeft zelf de positieve kracht van jouw seksuele, levensenergie en hoe je dit toepast in zowel je privé als je werk. Ik heb speciaal daarvoor een afgestemd aanbod.

Jij maakt onderdeel uit van de natuur, dus is het vanzelfsprekend om de natuur elementen in jezelf ook te (her)kennen. En zelf te ontdekken welke unieke kwaliteiten deze elementen voor je hebben? De 5 natuur elementen vinden zijn oorsprong in de Tibetaanse boeddhistische geneeswijzen. Eke element heeft een pure kwaliteit in het kort:

  • Ruimte staat voor vormloosheid > Met mijn mediamieke gaven maken we je zielsproces helder
  • Aarde staat voor verbinding in het NU-ZIJN > Met mijn ‘Infinity 8 Mind’ formule wordt je gedachtewereld zichtbaar. Hoe creëer jij gedachten en hoeveel impact hebben ze op je leven?
  • Water staat voor flow > met hulp van mijn ‘PITA coaching formule‘ ontdek je hoe je de innerlijke coach wakker maakt. Elke oplossing zit verborgen in het stellen van de juiste vragen.
  • Wind staat voor beweging >  Met ‘trance intuïtie’  los je zelf in je onderbewustzijn blokkades op. Met hulp van mijn intuïtie begeleid ik je naar je onderbewustzijn, waardoor gedachten je niet meer in de weg staan. Je  maakt een nieuwe verbinding met jezelf.
  • Vuur staat voor transformatie > Met ‘trance healing’ vindt er healing op het fysieke en spirituele lichaam plaats, zie dat als een wedergeboorte van jezelf.

*** Mediamieke gaven: helderziendheid, heldervoelendheid en telepathie. Het klinkt je wellicht ‘zweverig’ in de oren. Mijn werkwijze maakt het mogelijk dat ik direct to the point kom. Niks zweven:-) Vooral in het hier nu inzichten voor jou!

*** Helende vermogens: Met mijn liefdevolle aandacht ervaar je de heelheid van je ziel en ontdek je zelf hoe je als mens om kunt gaan met de pijnen die we in ons leven kunnen ervaren.