SPIRITUEEL ZELF HULPBOEK
"IK BEN GOED ZOALS IK BEN"

SPIRITUEEL ZELF HULPBOEK
"IK BEN GOED ZOALS IK BEN"

'IK BEN GOED ZOALS IK BEN'

Is een zelfhulpboek van pijn, machteloosheid naar spiritueel leiderschap.
Inclusief mijn eigen verhalen en mijn zelf ontdekte infinity 8 mind tool.

Mijn infinity 8 mind tool heb ik lang voor mijzelf gehouden en ga ik voor het eerst met de wereld delen. Ik weet inmiddels hoe powerful de mind is. En dat je mind mede bijdraagt aan het helen van jezelf en je niet langer belemmert bij jouw spirituele groei..

Met dit tool krijg je direct inzicht in jouw oneindige gedachtewereld van 60.000 gedachten per dag.
Je wordt bewuster van jezelf. Je mind zal hierdoor niet langer de controle over jou hebben, maar jij zal controle hebben over jouw mind!

Ik heb er bijna 40 jaar over gedaan om mijn boek uit te brengen. Mijn spirituele weg bracht mij veel inzichten. Het was een pijnlijke weg, maar zeker de moeite waard! Ik heb geleerd om in contact te zijn met mijn ziel en met mijn unieke gaven. En ik weet nu hoe ik mijzelf kan helen. Dit gun ik iedereen!

Hoe mijn weg naar spiritueel leiderschap is verlopen deel ik allemaal in mijn boek via teachings en mijn eigen ervaringen.

Waarom ik dit deel? Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken om zichzelf liefdevol te manifesteren. Je te laten zien dat je het waard bent om ook jouw mooiste leven te creëren. Te zien dat je goed bent zoals je bent!

minimalistic-mockup-of-a-paperback-book-with-a-customizable-background

WAT BRENGT SPIRITUEEL LEIDERSCHAP JOU?

Voor iedereen is er iets bijzonders te doen in dit leven. Maar helaas geloven we vaak nog te weinig in onszelf. De beïnvloeding van eerdere ervaringen in je leven kan een grote impact hebben op hoe jij je leven nu leidt.

Patronen die leiden tot onzekerheid brengen je uit contact met jezelf, je ziel. Waardoor je niet vanuit je hart maar vanuit je hoofd je leven leeft. En keuzes maakt die niet altijd de beste keuzes voor jou zijn. Je hebt moeite hebt om je grenzen te bewaken.

Door je innerlijke leider wakker te maken, wel die leeuw te zijn voor jezelf ontdek jij hoe krachtig je bent.

En daarvoor is de verbinding met jezelf in plaats van de buitenwereld en je eerdere ervaringen belangrijk!
Spiritueel leiderschap leert je hoe je bewuster wordt van jezelf en dat je nooit alleen bent. En dat je tot meer in staat bent dan je denkt!

Door zelfheling, bewust om te gaan met je energie en te luisteren naar je ziel, kom je erachter wat jij in het hier en nu hebt te doen.

Zelf de lead over je leven nemen betekent dat je bereid bent om er alles aan te doen om jouw leven zo aangenaam en leuk mogelijk te maken. En daarbij volledig te vertrouwen op jezelf.

Daarvoor is het essentieel om jezelf te zien zoals jij bent! In dit boek krijg je alle inspiratie die nodig is om jezelf te zien. En uiteindelijk jouw waarheid te leven. Ik onthul alles wat jou hierbij gaat helpen.

boek

WAT MAAKT MIJN BOEK UNIEK?

Mijn boek; ‘Ik ben goed zoals ik ben’ is het meest complete boek dat inzicht geeft over jezelf. Een boek dat direct een heling proces in gang brengt.

Ik vertel je over grote life thema’s zoals imprints vanuit je opvoeding, de zoektocht in de liefde, cultuur en rouw. Je leert via mij teachings hoe jij zelf daarin jouw weg in vindt.

Mijn eigen ontdekte infinity 8 mind tool gaat jou daar zeker bij helpen! Het doorzien van je mind is namelijk prio nummer 1 voordat je in contact kunt komen met je intuïtie.

Als schrijver van dit boek, ben ik al ruim 20 jaar bezig met mijn spiritueel groei. Inmiddels heb ik 1000en mensen op weg geholpen bij het zien van hun mooie zelf. Zij hebben hun leven net als ik getransformeerd. En leiden een leven vanuit hun hart.

In mijn boek lees je hoe ook jij leven kunt transformeren. Mijn boek is behalve een boek naar spiritueel leiderschap een boek dat direct heling op gang breng.

Mijn energie en liefde naar jou als lezer zal direct voelbaar voor je zijn.

"VERHALEN ZIJN IN DEZE WERELD NODIG OM MENSEN IN BEWEGING TE BRENGEN. VOOR HET EERST DEEL IK MIJN VOLLEDIGE VERHAAL: VAN PIJN, MACHTELOOSHEID EN ONZEKERHEID NAAR SPIRITUEEL LEIDERSCHAP" - ESTHER STEVENS”