YOU ARE PERFECT
BECAUSE OF
YOU

IK ZIE JOU ALS GEEN ANDER

Omdat ik met al mijn opleidingen en levenservaringen weet hoe het is om:

 • je depressief, burnout en eenzaam te voelen;
 • vast te zitten in narcistische relaties en sexueel, emotioneel en fysiek misbruikt te worden
 • dierbaren te verliezen en hoe intens rouw kan zijn;
 • om te gaan met verslaving en eetstoornissen
 • de dood zelf in de ogen te kijken en dat een goede gezondheid de basis in alles is
 • je minderwaardig gediscrimineerd te voelen vanwege je allochtone achtergrond
 • financieel vast te zitten en je relatie met geld een uitdaging is
 • overprikkeld te zijn en je niet gezien en begrepen te voelen als HSP’er

“Been there, done that!“

Inmiddels ben ik al heel veel jaren de ‘verhalen’ voorbij. En leef ik met plezier van moment tot moment. Mijn levensopdracht om mensen te helpen en mijn kwaliteiten werden dankzij al mijn ervaringen zichtbaar. Door mij aan het leven over te geven was het alsof ik echt alles oversteeg. Ik stond weer dicht bij mijzelf, in mijn kracht en zag weer heel veel lichtpuntjes. En dat is tot op de dag van vandaag niet anders!

Vertrouwen in mijzelf en mijn weg in vrijheid volgen heeft me gebracht waar ik nu sta. Met mijn gaven help ik nu andere mensen op weg om vooral te vertrouwen en ook te luisteren naar hun innervoice door eerst trauma’s te verwerken. Zodat ook zij in hun eigen kracht komen te staan en zowel zakelijk als privé het leven creëren wat werkelijk bij ze past. Innerlijk spiritueel leiderschap is de sleutel, ook voor jou!

MIJN OPLEIDINGEN

In 2008 startte ik na mijn opleiding en werkervaringen in sales&marketing met het volgen van diverse opleidingen vanuit zowel de Westerse als Oosterse richting. Ik liet mijn ‘harde’  sales ervaringen in de media ( Radio 10) en in mijn eigen bedrijf gericht op corporate gifts achter mij. De inmiddels wereldwijd bekend Tibetaanse leraar Tulku Lobsang werd niet lang hierna een van mijn meest belangrijkste spiritueel leraren…

Tulku Lobsang verbleef regelmatig tijdens zijn events in Nederland bij mij. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik veel tijd samen met hem heb mogen doorbrengen. En veel 1 op 1 onderricht van hem heb mogen ontvangen.

 • Post HBO Psychotherapie + NLP ( Academie Voor Psychotherapie)
 • Hypnotherapie, EMDR, Regressie Therapie + specialisatie prikkelbaar darm syndroom ( Academie Voor Psychotherapie)
 • Medische basis kennis & Psychodynamiek volgens DSM ( Academie voor psychotherapie/ECP)
 • Mindfulness ( Tog Chöd) , Yoga ( Lu Jong) , Healing Breath Work ( Tsa Lung+ Tummo) via Nangten Menlang, Buddhist Medical Centre
 • Reiki Masterschap
 • Sjaminsme via diverse sjamanen
 • Intuïtieve Ontwikkeling & Mediumschap via diverse opleidings centra

MIJN VERHAAL

‘Van onbewust tot bewust, naar het transformeren van een vrij leven…’Ik heb in mijn leven 3 diepte punten gekend. Mijn eerste diepte punt was rond mijn 17e levensjaar.

Op die leeftijd ontwikkelde ik een eetstoornis, onbewust had ik toen al last van de toxische gezinssituatie waarin ik opgroeide. Ook heb ik  onbewust  de trauma’s van mijn Indische en Joodse voorouders gedragen. In die tijd had Ik doodsverlangens, kon mijn thuis niet vinden. Maar met de fijne hulp van een heel goede therapeut  heb ik destijds mijn eetstoornis overwonnen…

Mijn tweede diepte punt was rond mijn 30e. Mijn jongste zusje overleed na lang ziek te zijn geweest. Dit was nog geen jaar nadat ik na een zeer moeizame bevalling moeder was geworden van mijn oudste zoon. Een diep gevoel van rouw overviel mij. Maar het was ook in die periode dat ik spiritueel openbarstte en mijn mediamieke gaven zichtbaar werden. Ik werd me toen bewust van mijn vermogens, die ik lang niet heb kunnen plaatsen en waar ik me vaak eenzaam en onbegrepen in heb gevoeld.

Mijn derde dieptepunt, was een aantal jaren later nadat er aan mijn relatie van 20 jaar een einde kwam, alle banden aan mijn moeders kanten werden verbroken, mijn lieve vader, 2 dierbare tantes en mijn dierbare neef overleden, ik zag zelf na een medische fout tijdens een operatie de dood in de ogen en raakte ik na een zeer welvarend leven financieel volledig aan de grond. Ik was compleet verdwaald. Ondanks het feit dat ik met al mijn opleidingen al zoveel had geleerd, had ik niet geleerd om dat voor mijzelf te gebruiken. Ik belandde in een ‘foute wereld’ waar ik toen niet tegen opgewassen was.  Er is veel misbruik van mijn vrouw zijn gemaakt. Mijn seksuele energie, mijn levensenergie verdween compleet. Ik was op!

Tot er een stem in mij sprak die mij liet weten; ‘en nu ga je goed voor jezelf zorgen, lief zijn voor jezelf en stoppen met geliefd te willen worden door anderen!’

Er was een force in mij die was zo sterk dat ik niet anders kon dan uit een wereld te stappen die niet bij mij hoorde. Ik ontmoette vrijwel direct ware liefde in mijzelf en buiten mijzelf. Mijn leven transformeerde zich naar een leven waarin de nadruk ligt op mijn 3 zielswaarden; vertrouwen, respect en vrijheid. Het zijn deze waarden waarvan ik zeker weet dat ik ze door deze dieptepunten ze nooit zo helder had kunnen zien. Dat helpt mij nu bij het bewaken en zien van mijn grenzen.

Mijn werk als spiritueel coach, medium en healer manifesteerde zich. Moeiteloos kreeg ik zoveel mensen op mijn pad die die mijn hulp en healing konden gebruiken. Ik weet nu zeker dat ik zonder deze pijnlijke ervaringen nooit zoveel mensen kan helpen om ook het licht in zichzelf te zien.

Mijn leven heb ik getransformeerd naar een leven in vrijheid. En dat gun ik iedereen!

Binnenkort verschijnt mijn boek’ Ik ben goed zoals ik ben’ een spiritueel leiderschapsboek waarin ik behalve mijn persoonlijke inzichten en scenes uit mijn leven ook met je deel hoe jij zelf de lead over je leven kunt nemen.

“WE USE AN OUTER MASTER TO FIND OUR INNER MASTER.”

- Tulku Lobsang -

Ik heb hard gewerkt aan het verwerken van mijn trauma’s en geleerd hoe ik mijn hoogsensitiviteit (HSP) op een positieve manier gebruik. En dat zonder constant bezig te zijn met het voldoen aan de verwachtingen van een ander. Waardoor ik nu wel de lieve mensen om me heen heb. Ik heb geleerd hoe ik mijzelf kan helen en hoe ik omga met mijn mediamieke vermogens***

Ik zie mijzelf als een katalysator, doordat ik met mijn mediamieke vermogens direct een ‘scan’ maak van je probleem en de pijn eruit weet te filteren. Coachen, healen en traumaverwerking doe ik vanuit mijn intuïtie. Ik begeleid je zowel mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel  om weer thuis bij jezelf te komen!  Samen werken we aan je trauma’s, zodat je klaar bent om jezelf, je werk liefdevol te manifesteren.

Ik pas mijn eigen coachingformules toe, waaronder trance intuïtie, wat enorm krachtig en helend*** werkt. Met trance intuïtie reset jij jezelf via je onderbewustzijn. Dit helpt om trauma’s en blokkades op die je in het nu belemmeren op te lossen.

ik laat je jezelf beleven en  leer je hoe jij jezelf kunt healen, zodat je weer in jouw kracht te staat.

Wat ik dan achteraf terug hoor van mijn klanten:

‘als ik bij jou ben dan voel ik mijn energie veranderen en mijn power terugkomen. Ineens zie ik het hele plaatje. Je gaf al aan dat het die richting op zou gaan en het is gebeurd. Ik was het al vergeten, maar nu zie ik dat jouw voorspelling uit komt. Wat jij ziet, daar heb ik met therapeuten jaren lang aan moeten werken’.

 

*** Mediamieke vermogens: helderziendheid, heldervoelendheid en telepathie. Het klinkt je wellicht ‘zweverig’ in de oren. Mijn werkwijze maakt het mogelijk dat ik direct to the point kom. Niks zweven:-) Vooral in het hier nu inzichten voor jou!

*** Helende vermogens: Met mijn liefdevolle aandacht ervaar je de heelheid van je ziel en ontdek je zelf hoe je als mens om kunt gaan met de pijnen die we in ons leven kunnen ervaren.

SPIRITUEEL LEIDERSCHAP

Ik help je graag, want spiritueel leiderschap is voor iedereen toegankelijk en noodzakelijk om een vrij en onafhankelijk leven te creëren!

Door pijnen en trauma’s als een gift te zien en deze te transformeren naar dicht bij jezelf zijn, neem je echt verantwoordelijkheid over jouw kostbare leven! En dat is life changing! Er zal niks zijn wat je dan belemmert om zakelijk en privé succesvol te zijn.

Ik ben dankbaar dat ik mijn levensopdracht heb ontvangen. En kijk terug naar meer dan 1000 mensen die ik al heb mogen begeleiden. Het geeft mij energie om te doen wat het beste bij mij past.

“IK BEN EEN ‘FREE SOUL’ NET ALS JIJ!”

Ik geloof dat iedereen een unieke levensopdracht heeft vanwege zijn/haar unieke talenten.Maar niet iedereen ziet deze unieke talenten. Het zijn je trauma’s die je daarin vastzetten. En dat terwijl je vrij bent….Door jezelf te beleven in wie je werklijk  bent kun jij ook het leven creëren waar je werkelijk naar verlangt.

“FREE YOUR SOUL AND TAKE THE LEAD, WHEN YOU SEE LIFE AS YOUR REAL BUSINESS!

Ik neem je graag mee op reis met een van mijn programma’s zodat ook jij je innerlijk meester ontmoet. Wil je weten hoe? Plan dan eerst een gratis  inzichtsessie bij me, zodat ik samen met jou kan kijken naar je proces en ik weet hoe ik jou het beste help.

“Mijn empowerment retraite was een life changing moment. De combinatie van coaching, ervaren en voelen (meditatie, trance) met oefening op maat hebben mij precies op dat moment geholpen. Esther heeft de gave om met je mee te kijken, te voelen en je spot-on, eerlijk en to the point te begeleiden.”

– Nathalie Meulmeester –