LOVE IS THE ANSWER
WISDOM
THE KEY

MOOIE WOORDEN

MEER MOOIE WOORDEN

“ZE HEEFT ME INZICHTEN GEGEVEN OVER HOE IK OBSTAKELS KAN OPLOSSEN OP EEN MANIER DAT IK NIET EERDER HEB GEDAAN.

Ik kwam bij Esther terecht doordat ik moeite had grenzen te trekken in het werk. Maar ik leerde ook dat ik niet luisterde naar wat mijn eigen lichaam aangaf. Ik ging te gemakkelijk over alle grenzen heen. Ik denk dat ik best nuchter ben en vaak denk ik ook wel het antwoord voor anderen te weten als ze in vervelende situaties zitten. Maar Esther heeft me de ogen doen openen. Verhelderend! Ze heeft me inzichten gegeven hoe ik obstakels kan oplossen op een manier dat ik niet eerder heb gedaan. En hoe ik die connectie tussen lichaam en geest maak. Daardoor een maand later kom ik niet meer in situaties die ik liever niet heb. Het heeft me rust gegeven dat ik alles onder controle heb.
Na de gratis inzichtsesie met Esther had ik geen twijfels dat ik de empowerment retraite moest doen. Ik heb Esther al aan verschillende mensen in mijn omgeving aangeraden en ik weet dat ze er allemaal sterker uitkomen. Esther bedankt voor alles en ik kom je graag nog een keer opzoeken.

SUSAN GRAVE

SUSAN GRAVE

” EEN BELEVING DIE IK NOOIT MEER VERGEET!”.

De twee daagse retraite bij Esther heeft mij een andere kijk op het leven gegeven, het is een beleving die ik nooit meer vergeet en voor altijd mee neem in de verdere reis van mijn leven ❤️.

JACCO BOSMAN

JACCO BOSMAN

” HET EFFECT VAN HAAR SESSIE BLIJFT DOORGAAN!”

Na mijn eerste sessie met Esther heb ik binnen een paar weken zoveel stappen kunnen maken. Het effect van haar sessie blijft doorgaan in de weken erna. Dit ervaarde ik ook tijdens mijn tweede sessie.

Wat bij mij altijd nog een vaag idee was voor een nieuw concept binnen mijn bedrijf, maakte ze zo helder voor me. Ze geeft mij steeds hele goede inzichten. Als voorbeeld dat ze mij ook waarschuwt voor sommige blokkades waar ik niet bewust van was. Zodat ik voor mezelf de beste manier kan vinden om te kunnen groeien. Ik ben heel blij met Esther als mijn coach voor mij persoonlijk en voor mijn bedrijf.

LARISSA BEETS

LARISSA BEETS

ESTHER ZEI DAT HET NIET LANG ZOU DUREN VOORDAT IK MIJN EIGEN BEDRIJF ZOU STARTEN, ZO IS HET OOK GEGAAN!”.

Ik heb coaching sessies en de retraite gevolgd van Esther en daar heb ik heel veel aan gehad en nu nog steeds. Regelmatig ga ik naar haar toe voor een sessie. Ze geeft me zoveel waardevolle inzichten, waar ik echt iets mee heb kunnen doen. Dit heeft mij verder gebracht. Esther zei dat het niet lang ging duren voordat ik mijn eigen bedrijf zou starten en zo is het ook gegaan.

NICK ROOS

” MIJN HELE MIND IS ONTRAFELD. IK BEN MEZELF ZOVEEL MEER GAAN BEGRIJPEN, HET HEEFT ZELFS EFFECT OP MIJN RELATIE”

Wauw wat waren de 2 retraite dagen bij Esther bijzonder en mooi. Ik ben Esther erg dankbaar dat we dit zo samen hebben kunnen beleven. Esther kan je helemaal op je gemak stellen in een fijne en rustige omgeving. Ze stelde de juiste vragen en als ik het antwoord niet wist dan wist ze het wel bij mij naar boven te halen. Zo kwamen de antwoorden op mijn vragen over waarom ik mezelf zo klein hou in mijn werk en waarom ik het gevoel heb niet vooruit te komen naar boven. En na de reading die ik eerder bij haar had vertelde ze dat mijn oude pijnen getransformeerd mogen worden, dat hebben we gedaan. Ik voel me ook getransformeerd, er is nu een heel proces gaande in mezelf. Ik voel me heel anders dan toen ik naar Esther toe ging. Esther heeft mij zoveel inzichten gegeven waarmee ik echt vooruit kan, wel stapje voor stapje. Mijn hele mind is ontrafeld. Ik ben mezelf zoveel meer gaan begrijpen, ik weet waarom ik bepaalde dingen niet doe en wat voor mechanisme ik mezelf heb aangeleerd om veiligheid te creëren voor mezelf. Ik had geen twijfels om de retraite bij Esther te doen, zij had mij al het gevoel gegeven dat ze de juiste dingen kan zeggen en dat ze me enorm goed kan aanvoelen. Bij haar durfde ik het juist aan. Tijdens de retraite zat ik soms vast in mijn hoofd, Esther kon mij er snel weer uithalen. Het is zo fijn om een spiritueel coach 2 dagen voor jezelf helemaal alleen te hebben, echt persoonlijke liefdevolle aandacht die ik echt nodig had. Het heeft zelfs effect op mijn relatie, mijn man is mij ook beter gaan begrijpen.Ik zou Esther zeer zeker aanraden, ze is echt een topper! Bedankt Esther voor alle liefde, inzichten, zorg en aandacht, het is een groot cadeau!

Ik ben je erg dankbaar!

WENDY VERSLUIS

WENDY VERSLUIS

” EEN LIFE-CHANGING MOMENT!”

Een groot inzichtsmoment. Krachtig en intensief.  Mijn 1 op 1  empowerment retraite was er een van tijd voor coaching gesprekken in combinatie met ervaren en voelen (meditatie, trance) +  een op maat gemaakt programma waarin precies die oefeningen uitgekozen worden die jouw op dat moment helpen of juist ‘the missing link’ zijn. Het unieke aan de werkwijze van Esther is de combinatie van theorie, praktijk; voelen en denken. Iemand die met je meevoelt en je de handvaten heeft om zelf jouw beste raadgever te zijn i.p.v. een afhankelijkheidsrelatie te creëren.Esther heeft de gave heeft om met je mee te kijken, te voelen en je spot-on, eerlijk en to-the-point te begeleiden in dat wat jij nodig hebt. Ik ging met een voldaan gevoel en met zin in de toekomst weer naar huis.

NATHALI MEULMEESTER

“IK ERVAAR NA MIJN EMPOWERMENT RETRAITE ZOWEL PRIVÉ ALS ZAKELIJK MEER RUST EN ENRGIE”

Ik heb tijdens de retraite echt tijd voor mijzelf genomen ook om het verlies van mijn moeder te verwerken. Ik heb nu geleerd om lekker van te genieten en mij niet meer schuldig te voelen wanneer ik tijd voor mijzelf neem. Ik heb dit inzicht ter harte genomen en ga er nog steeds dagelijks mee aan de slag door te zeggen dat ik mag genieten. Er is een soort rust over me heen gekomen waardoor ik ook meer energie ervaar. Zowel zakelijk als privé. Ik was in het begin ontzettend moe en had hoofdpijn. Gedurende het programma transformeerde dit (onderdelen in het programma waren hierop perfect afgestemd). De dagen na het programma kreeg in nieuwe energie en voelde alles lichter. Heerlijk. Nog steeds ervaar ik een soort rust over me heen. Ik raad een empowerment retraite iedereen aan. Zeker! En dat is puur omdat ik het anderen ook gun. En het feit dat je er sterker uitkomt. De Persoonlijke, aandacht en het vertrouwen is fijn. Je straalt warmte uit. Ik voel me thuis mij jou. Ik voel dat er echt iets veranderd is, al kan ik daar soms niet de vinger opleggen. Innerlijk ervaar ik rust en ik geniet ook meer. De trance sessie heb ik als heel speciaal ervaren.

JOANNE VOGELENZANG

JOANNE VOGELENZANG

“SINDS ONZE SESSIE BEN IK ENORM IN EEN FLOW TERECHT GEKOMEN, WAARBIJ IK LETTERLIJK STAPPEN HEB GEZET.”

Esther, dankzij jou ben ik gaan inzien dat ik wel wat moois te bieden heb en dat mijn weg vanzelf helder wordt. Dat mijn pad nu alleen voor mij nog niet zichtbaar is. Ik had geen twijfels voordat ik met jouw de coach sessie had. Je omschrijft mij zo goed, aan de hand van de gave die jij hebt. Je gaat even terug in de tijd en neemt het heden er ook bij.En het klopte allemaal. Ik vind dat zo uniek, dat is waar jij je natuurlijk in onderscheid. Dat is zo waardevol.Jij voelt haarfijn aan, wat een ander nodig heeft en dwars zit.Sinds onze sessie ben ik enorm in een flow terecht gekomen, waarbij ik letterlijk stappen heb gezet.Ik ben “andere” dingen gaan doen, om niet de focus op mijn bedrijf te leggen. (waarin het even allemaal vast loopt). In de hoop dat zich vanzelf het een en ander voordoet. Door aan de slag te gaan met mijn persoonlijke groeiplek in mijn woning ( een Feng Shui thema ), ben ik tevens (onbewust en bewust) aan de slag gegaan met mijzelf. Een advies wat ik normaal gesproken aan mijn klanten zou geven, ben ik zelf maar eens op gaan volgen en ervaren. En man oh man, wat heeft me dat al veel opgeleverd! Het belang om aandacht te schenken aan deze persoonlijke groei plek in mijn woning, zorgt ervoor dat er een nieuwe wind waait. Ik krijg de meest fantastische ideeën, die ik ook al vorm aan het geven ben. Ik krijg nu al langzamerhand een nieuwe koers, waarin ik nog enthousiaster wordt van mijn missie. Alles krijgt straks wellicht een nieuwe koers. De manier waarop ik mensen ga helpen wordt wellicht heel anders. Ik borrel van de goede ideeën. Dit heb ik te danken aan jouw sessie, omdat ik daarna boordevol inspiratie zat. Iets wat heel welkom is geweest, nadat ik zelf vast ben gelopen. Ik ga jou zeker aanraden bij mensen, aangezien ik zelf ontzettend blij verrast ben over het resultaat. Ik gun het anderen ook om stappen vooruit te zetten en te groeien in hun eigen ontwikkeling. Daarom wil ik je nogmaals uit de grond van mijn hart bedanken voor al het mooie wat je mij geboden hebt. Ik geloof niet in toeval. Jij bent niet voor niets op dit tijdstip in mijn leven, op mijn weg gekomen. Optimisme en inspiratie heb ik uit de sessie gehaald.

Dank je wel Esther Stevens!

WENDY VERSTEGEN

WENDY VERSTEGEN

“JE BENT AL 10 STAPPEN VERDER, DAN WANNEER JE BIJVOORBEELD, VIA JE HUISARTS OM EEN DOORVERWIJZING NAAR EEN PSYCHOLOOG ZOU VRAGEN”

Het meest waardevolle van de sessie(s) bij Esther is dat ik bevestiging krijg en kan voelen, dat ik het goed doe. Daarmee ontvang ik een boost van zelfvertrouwen waarna ik weer kracht hebt om door te kunnen gaan” Ik heb geleerd “tevreden te kunnen zijn met wie “ik” ben. Eerst van jezelf kunnen houden, dan komt de rest ook vanzelf goed” Voel de leeuw die zichzelf bij zijn nekvel pakt, op het moment dat je denkt dat je niet meer kan….kun je het toch wel” Ik ga met “heel veel gevoelens, weg en vaak kabbelde dit nog dagen door mijn gedachten, soms was ik het daarna ook even kwijt, niet wat ik moest doen, maar wat er allemaal was besproken. Ik voel me na een sessie bij Esther , wel altijd weer sterker” De werkwijze van Esther is doortastend, daadkrachtig, inzichtelijk en liefdevol” No Nonsens” Ik raad iemand anders Esther “omdat je soms zelf even niet meer weet hoe, je loopt vast, of raakt verdwaald in een negatieve spiraal. Je bent je kracht kwijt en laat je schouders hangen i.p.v. dat je rechtop staat. Pak hulp aan en dan vooral bij Esther. Je bent al 10 stappen verder, dan wanneer je bijvoorbeeld, via je huisarts om een doorverwijzing naar een psycholoog zou vragen. Esther voelt al zoveel meer, waardoor je soms niet meer alles uit hoeft te leggen. ze kan luisteren en neemt naderhand alles wat voor jou goed voelt mee in je proces.

MARLEEN M

MARLEEN M

“DEZE RETRAITES HEBBEN ZOVEEL MEER BETEKENT DAN ALLE JAREN THERAPIE”

Door verschillende traumatische gebeurtenissen zag ik niet meer in dat ik er ook mag zijn en wat ik waard ben. Ik heb tijdens mijn epmowerment retraites ontzettend veel geleerd. Ik heb geleerd dat alleen ik mijn leven kan inrichten en mijzelf toestemming mag vragen om te genieten. Door goed stil te staan bij mijn patronen en bij alles wat ik doe, weet ik hoe ik mijzelf kan helen en patronen doorbreek. Ik heb na al deze inzichten mijn leven omgegooid. Ik pas nog dagelijks de meditaties en oefeningen toe om dicht bij mijn gevoel te blijven. Esther haar werkwijze is dat zij voelt en intuned op wat er bij je speelt en waar je tegenaan loopt zonder dat je uitgebreide verhalen hoeft te vertellen. Haar combinatie van mediumschap en coaching, maakt het indrukwekkend en diepgaand. Deze retraites hebben zoveel meer betekent dan alle jaren therapie.

Lieve Esther, mijn retraite bij en door jou was meer dan een verrijking. Het was een verandering in mijn leven en dat van mijn omgeving. Door oude overtuigingen los te laten en plaats te maken voor nieuwe positieve overtuigingen is er een stroom van vernieuwingen op mijn pad gekomen. Jouw werkwijze is buitengewoon bijzonder, lief en diepgaand. Het voelt steeds als thuiskomen als ik bij Esther kom. Absoluut a must voor iedereen om dit te doen! Iedereen verdient een Esther in zijn of haar leven x

IRIS DAMEN

IRIS DAMEN

“JOUW WERKWIJZE IS ZEER PERSOONLIJK EN ABSOLUUT MAATWERK. JE HEBT TOEGANG TOT DIEPERE LAGEN VAN DE ZIEL “

Het meest waardevolle van onze sessies vond ik inzicht in mijn patronen en valkuilen. De hernieuwde kennismaking met mijn pure kern en kwaliteiten. Ik heb geleerd wat mijn kracht is en hoe ik die kracht in kan zetten om mezelf beter te beschermen en uit te dragen naar de buitenwereld. Ik heb ook geleerd wat mijn waardes zijn, wat ik echt belangrijk vind in relaties, werk en andere situaties. Ik heb geleerd dat ik mag vertrouwen op mijn gevoel en dat het belangrijk is om daar voldoende tijd, rust en aandacht aan te schenken. Ik heb ook geleerd HOE ik dat kan doen. Jouw werkwijze is zeer persoonlijk en absoluut maatwerk. Je hebt toegang tot diepere lagen van de ziel en weet die op een integere enthousiasmerende manier over te brengen. Naast informatief gebruik je ook visualisatie, meditatie en lichaamswerk om te zorgen dat de informatie niet snel vervliegt. Het is opbouwend en bekrachtigend met de nodige tools om daar mee in contact te blijven. Je levenslustige enthousiasme is aanstekelijk.

AMMARIE VISSER

AMMARIE VISSER

“IK HEB AL BEST WAT GEDAAN AAN PERSOONLIJKE LEIDERSCHAP, MAAR DIT WAS ANDERS…”

Het meest waardevolle wat ik bij Esther heb ervaren is liefde, helderheid en bewustzijn. Esther kan je helpen om jezelf terug te vinden, weer bij jezelf thuis te komen en vanuit kracht, vertrouwen en bewustzijn je reis voort te zetten. De terugkoppeling van Esther tijdens onze 1-op-1 sessies gedurende mijn Innerleadership Journey zijn zo mooi! Ze geeft scherpe analyses en heldere inzichten op een liefdevolle wijze, luchtig en met een lach waar ik verder mee kan. Ik realiseer me dat zij hierin een voorbeeld voor me is! Ik heb zo veel bij Esther geleerd! Esther neemt je met de Innerleadership Journey persoonlijk mee op reis, jouw reis van persoonlijke bewustwording. Een geheel op jouw afgestemd traject waarin alle ruimte is voor 1-op-1 contact. Ik heb al best wat gedaan aan persoonlijke leiderschap, maar dit was anders: doordacht, standaard en toch op maat. Afhankelijk van jouw fase, situatie, bekijkt Esther wat je nodig hebt om verder te komen. Wat een waardevol traject! Ik vertrouw weer mijzelf:)

Lieve Esther, mijn retraite bij en door jou was meer dan een verrijking. Het was een verandering in mijn leven en dat van mijn omgeving. Door oude overtuigingen los te laten en plaats te maken voor nieuwe positieve overtuigingen is er een stroom van vernieuwingen op mijn pad gekomen. Jouw werkwijze is buitengewoon bijzonder, lief en diepgaand. Het voelt steeds als thuiskomen als ik bij Esther kom. Absoluut a must voor iedereen om dit te doen! Iedereen verdient een Esther in zijn of haar leven x

MARIEKE

MARIEKE

“ESTHER HEEFT MIJ GELEERD NAAR MIJN INNERLIJKE IK TE LEREN LUISTEREN EN DAT IS VOOR DE REST VAN MIJN LEVEN HEEL WAARDEVOL”

Ik heb mijn eigenwaarde weer terug gevonden. Esther heeft mij laten inzien dat ik er zelf mag zijn. In de maanden dat ik bij Esther geweest ben, heb ik geleerd mijn eigen ik terug te vinden en dat is gelukt .Ben zo blij met haar! Ik raad anderen aan om ook naar haar toe gaan, haar sessies zijn: vertrouwen, lief en eerlijk. Ik hoef niks te zeggen en Esther weet al wat er allemaal speelt in mijn gedachte. Ik had het in mijn eentje niet gekund. Esther heeft mij geleerd naar mijn innerlijke ik te leren luisteren en dat is voor de rest van mijn leven heel waardevol. Ik ga na bij Esther te zijn geweest, blij, rustig en vol zelfvertrouwen weer naar huis. Bijzonder!

CLAUDIA VAN WILGENBURG

CLAUDIA VAN WILGENBURG

“ER IS IETS GESHIFT IN MIJN ENERGIE”

Laatst heb ik een Reading gedaan bij Esther. Wat een bijzondere ervaring met een bijzondere vrouw! Nog nooit heb ik iemand zoals haar ontmoet die zei dat ik niet te veel moest zeggen en zij zou intunen. Ze vertelde me zonder meer hoe mijn vader en moeder waren, hoe ik in het leven stond, waarom het ondernemen me niet gelukt was, ondanks mijn specifieke kwaliteiten en wat de essentie was voor mij om nu aan te gaan werken. Wow! Een dag later kreeg ik een heel naar bericht m.b.t. mijn standplaats van mijn werk waardoor de grond onder mijn voeten wegzakte. Met wat Esther mij mee gegeven had, was ik in staat om dat te verwerken en mezelf niet af te sluiten. Elke dag is er wel een momentje waarbij haar woorden en positieve energie bij me binnenkomen. Er is iets geshift in mijn energie na deze Reading. Dank je wel lieve Esther en graag tot een vervolgmoment als ik toe ben aan de volgende stap????

MARIANNE VAN VOORST

MARIANNE VAN VOORST

“ALLES WAT IK TOT OP HEDEN AAN READINGS HEB GEHOORD IS UITGEKOMEN”

Ik kwam Esther een paar jaar terug op FB tegen. Zij zat in de vriendenlijst van een bekende van mij, dus was dat voor mij al redelijk vertrouwd. Toch was ik nog niet helemaal overtuigd na het zien van de foto en heb ik haar verhaal gelezen. Het verhaal wekte mij verdere nieuwsgierigheid dus maakte ik een afspraak. Hierop heb ik een reading gehad waarbij persoonlijke dingen zichtbaar werden voor mij. Ik kreeg helder waarom mij leven op een bepaalde manier loopt en is gelopen. Alles wat ik tot op heden aan readings heb gehoord is uitgekomen. Ik kan niks benoemen wat er bij zo’n reading is verteld wat niet is uitgekomen. Daarnaast heb ik enkele bekenden van mij naar Esther verwezen en ook die zijn zeer tevreden met de readings en horen nog tot de klantenkring. Esther is eerlijk en zegt waar het op staat, daarom hou ik van haar. Ik ben blij dat je onderdeel bent van spiritualiteit en mijn groei daarin. ❤????????????????

MELVIN JUBITANA

MELVIN JUBITANA

“RUST”

Lieve Esther, ik wil toch even laten weten, dat ik het een onwijs mooie ervaring vond.
Ik heb een rust over me heen, waar ik me heel fijn bij voel.
Heel erg bedankt.& ik kom zeker terug.

Dikke knuffel ????

MARLYN GIJSWIJT

MARLYN GIJSWIJT

“IK STA STERKER”

Mijn empowerment retraite met jou was heel bijzonder, je hebt mij bijzondere dingen laten voelen. Er is veel losgemaakt, waardoor ik nu sterker in mijn schoenen sta. Lieve Esther je bent een onwijs goede gids en ik zou zo weer op reis willen gaan. Ik wens jou heel veel plezier en succes in alles wat je doet. Veel liefs.

ANONIEM

ANONIEM

“DOOR ESTHER HAAR WERKWIJZE ERVAAR IK RUST”

Het meeste waardevolle van de (groeps) retraite bij Esther was de verbinding en liefde in mensen. Door Esther haar werkwijze ervaar ik rust en ging ik met een kalm en vrij gevoel weer naar huis. Haar werkwijze omschrijf ik als een oosterse werkwijze. Ik zou anderen aanraden om ook naar Esther te gaan. Ik vind haar mooi, ik kom niet veel mensen tegen die deze wereld als wonderland zien, wie wil dat nou niet?

ROBIN LEENDERS

ROBIN LEENDERS

“I FELT ENLIGHTENED. ESTHER WAS ABLE TO PROVIDE THE FULL PACKAGE”

On my way to the 2 day group retreat I felt excited and curious. It was important for me to be there, the result was that I felt more connected with myself. When I went back home I felt enlightened. Esther was able to provide the full package of various elements in the retreat. I can truly recommend Esther to everyone that wants to develop themselves in to the spiritual world. I am very grateful I can be on this retreat.

ANDREA BEDNAROVA

ANDREA BEDNAROVA

“EYE-OPENER”

Lieve Esther, mijn retraite was fijn: inzicht dat het simpel kan zijn je gevoel te bereiken en niet een kunstje of foefje. Mooi hoe je zag waar ik mee bezig was en zelfs onbewust. Veel heel veel eye-openers die ik hoop vast te houden en in te zetten. Het gemaakte visionboard staat goed in zicht! Bedankt liefs.

LONNEKE

LONNEKE

“IK VOEL ME RUSTIGER”

Wanneer je met een grote sprong in jezelf wilt duiken is een retraite een grote aanrader. Geen wekker die na een uurtje afloopt en zegt dat we hier verder de volgende week aan gaan ‘werken’. Ik vond het empowerment retraite heel bijzonder en neem het iedere dag mee. Ik voel me rustiger.

NIENKE

NIENKE

“INZICHTGEVEND”

Lieve Esther, wat heb ik een bijzondere retraite gehad. Het heeft mij enorm geholpen in het verkrijgen van inzicht. En handvatten gegeven om in de praktijk aan de slag te kunnen, wat voor mij heel belangrijk is. Het was een hele mooie ervaring en alles was tot in de puntjes verzorgd! Super, dankjewel.

ELLEN

ELLEN

“BIJZONDERE REIS”

Bedankt voor de mooie en intense empowerment retraite. Je hebt me laten voelen hoe ik weer bij mezelf kan komen. Een bijzondere reis met jou als gids.

JEROEN

JEROEN

“IK BEN GELAND EN VOEL MIJZELF WEER”

Met jouw humor, kritische vragen, uitzonderlijke kwaliteiten en heerlijke werkplek (+de lekkere broodjes etc.) begeleidde jij mij in no-time naar de kern. De kern van mijn vaste patronen en overtuigingen, en de invloed hiervan op mijn Zelf, mijn gevoel, mijn innerlijke rust. Door het loslaten van deze patronen heb ik mijn ware, zuivere Zelf weer gevoeld. Ik ben geland, een mooier cadeau heb ik me niet kunnen wensen. De rust die ik ervaar sinds ik bij jou ben geweest, neem ik mee in mijn dagelijkse bezigheden.

MARLIES

MARLIES

“IK KAN WEER VERDER”

Ze beschreef alles wat er momenteel in mijn leven speelt, echt alles. Zonder dat ik haar iets heb verteld. Sterker nog zij was eigenlijk de hele tijd aan het woord. Ik heb er zoveel aan gehad, ze heeft mij zoveel goede adviezen en tools gegeven waardoor ik nu weer verder kan gaan op mijn pad naar heling. En dat gun ik jou ook (wie dan ook)! Lieve Esther dank je wel voor deze prachtige reading! Je bent een geweldige vrouw en ik ben heel dankbaar dat ik jou heb leren kennen!

ROXANNE VARNIA KNAAP

ROXANNE VARNIA KNAAP

“DE EMPOWERMENT RETRAITE BRACHT ME WEER IN CONTACT MET MIJZELF”

Mijn retraite bij Esther vond ik een waanzinnige reis. Ze is ongelofelijk, ze kan alles nagenoeg aanvoelen en kan heel goed ingetuned zijn en je de spiegel voorhouden. Ik heb wat afgereisd deze dagen, en dan doel ik op het spirituele. Ze brengt je weer in contact met jezelf, daar waar het om gaat: je liefde, dat ben je zelf. Dankbaar ben ik dat ik mezelf dit enorme cadeau heb gegeven. Esther is een topper, met beide benen op de grond en geen gezweef. Dank je wel voor de prachtige dagen die ik heb mogen ervaren. Tot gauw en voor iedereen die behoefte heeft aan groei kan ik Esther aanraden.

JANET

JANET

“DANKBAAR VOOR DE OPLEIDING INTUÏTIEF LEIDERSCHAP”

Dankbaar voor deze mooie ontdekkingsreis. Het leren herkennen wanneer emotie (ego), het zelf voelen of intuïtie spreekt heeft bijgedragen in de verdere groei in intuïtief leiderschap. Aanrader om vanuit eigen kracht en leiderschap nog meer sturing te geven!

CLARISSE

CLARISSE

“DE BOODSCHAPPEN WAREN LOPEZUIVER”

Ik kwam bij Esther op het moment dat ik echt vast was gelopen op mijn pad. De boodschappen die Esther me gaf waren treffend, loepzuiver en ik kon er direct zelf mee aan de slag. De sessie heeft me zoveel meer inzicht gegeven in mijn pad, waar ik zelf de weg in moet vinden, maar de handvatten en juiste ingrediënten heb gekregen van Esther, om de juiste weg in te slaan. Ik ben er nog niet, maar de eerste stap naar mezelf terugvinden heb ik inmiddels kunnen zetten.

SASKIA VAN EGMOND

SASKIA VAN EGMOND

“WAARDEVOLLE LIEFDEVOLLE INZICHTEN”

Iets meer dan 2 jaar geleden ben ik voor het eerst naar Esther gegaan voor een reading. Ik had de reading van een lieve vriendin van me gekregen voor mijn verjaardag. Zij kwam al jaren bij Esther en had hier veel baat bij en gunde mij een zelfde positieve ervaring. Als wetenschapper ben ik altijd nogal sceptisch geweest over een medium. Het was voor mij dus ook niet een hele logische stap om dit te ondernemen, maar ik kan oprecht zeggen dat ik heel blij ben dat ik Esther heb mogen leren kennen.

Ik had mezelf voorgenomen om open naar de reading te gaan en in de auto op weg naar Esther herhaalde ik ook voor mezelf: ik ga open staan. Met die instelling stapte ik binnen bij Esther. Wat me meteen opviel was Esther haar warme welkom en rustige, positieve energie. We zijn op de bank gaan zitten en Esther vroeg me of ik specifieke vragen had. Uit toch een wat sceptisch oogpunt (de wetenschapper in mij kon ik niet helemaal uitschakelen) kan ik me herinneren dat ik dacht: ik geef geen specifieke vragen of onderwerpen maar laat het op me afkomen. Esther wist dus helemaal niks van mij, mijn achtergrond of hulpvraag. We gingen zitten en Esther ‘tunede in’ en vertelde me wat ze doorkreeg. Wat ze me vertelde had ik niet verwacht. Ze vertelde me dingen over mezelf, mijn verleden en mijn dochtertje die zij niet kon weten maar wel klopte. Ze stelde me vragen op basis van de informatie die ze doorkreeg die aansloten bij de knelpunten waar ik tegen aan liep. Ze kreeg ook dingen door die confronterend waren voor me, maar hierdoor juist heel helpend omdat ze me een spiegel voorhield die ik goed kon gebruiken. Het was een ervaring die ik niet had verwacht en waardoor ik nog weken lang stof tot nadenken had en ook handvaten had gekregen om anders naar mezelf en mijn leven te kijken.
Ik ging aan de slag met de info die ik had gekregen van Esther. Door het proces wat bij mij in werking was gezet kwamen er nieuwe vragen naar boven en daardoor ben ik 4 maanden later nogmaals bij Esther geweest. Opnieuw kwam ik uit deze sessie met waardevolle inzichten en informatie en kon ik weer verder met mijn proces.
.
Mijn proces van zelfontwikkeling en omgaan met zaken uit het verleden is zeker nog niet af, maar de sessies met Esther hebben me geholpen in dit proces en blijven me helpen omdat onderliggende processen in gang zijn gezet. Als ik de sessies van Esther zou moeten omschrijven zou ik ze benoemen als ‘waardevolle liefdevolle inzichten’ die mij sterker hebben gemaakt. Ook ben ik Esther dankbaar voor een kleine opmerking na de eerste sessie die ze me gaf net voordat ik naar huis ging. Ze vroeg me: ‘ waarom denk je niet eens aan een nieuwe liefde?’ Nog wat onder de indruk van de sessie gaf ik volgens mij een wat vaag antwoord van ‘nou dat weet ik niet hoor’. Maar ook dat had wat in werking gezet want ik begon wel over die vraag na te denken en bedacht me wat houdt me eigenlijk tegen. En nog geen maand erna ben ik mijn grote liefde tegen gekomen. Wij zeggen dus nog wel eens lachend naar elkaar : ‘ dank je wel Esther’.
En dat is ook waar ik mee wil afsluiten: Dank je wel Esther voor de fijne sessies die mij hebben geholpen in mijn journey in life.

ELLES BOON

ELLES BOON

“DE EMPOWERMENT RETRAITE ZAL IK ANDEREN ZEKER AANRADEN, IK VOEL ME IN 1 WOORD BEVRIJD”.

Ik wilde werken aan het herstel van mijn long covid en wat daarin allemaal voor nare dingen zijn gebeurt. Wat ik heel fijn bij Esther vond is dat zij mij echt aanvoelde en dat voelde ik ook, ze kwam als het ware bij mij binnen en dat gaf een heel veilig gevoel en een gevoel van begrip. De helende sessie met de gong vond ik echt fantastisch, ik voelde mij daarna zo bevrijd van alle negatieve emoties en kreeg daar nieuwe energie van. Met de inzichten die ik bij Esther heb opgedaan ervaar ik meer rust in mijzelf. Ik heb bij Esther echt geleerd om in het hier en nu te komen en om mijn angsten de baas te zijn. Ik had geen twijfels bij Esther en ging er ook zonder oordeel in. Ik stond er voor open voor alles wat er ging gebeuren. Ik wist niet wat mij te wachten stond. Wat ik zo fijn vond is dat je geholpen word met waar je voor komt en er niet allerlei andere zaken naar boven komen die op dat moment niet zo zeer spelen. Ook laat Esther je echt voelen wat er in jezelf wat er speelt, zij leert je ermee om te gaan. De spirituele wandeling in het bos was heerlijk! Als ik in 1 woord moet beschrijven wat ik heb ervaren is BEVRIJD zijn. Ik voelde mij bevrijd van alle negatieve emoties die mijn herstel al die maanden hebben belemmerd.De empowerment retraite zal ik anderen zeker aanraden!

PATRICIA SALOMON

PATRICIA SALOMON