LOVE IS THE ANSWER
THE WAY TO IT
IS A JOURNEY

MOOIE WOORDEN

MEER MOOIE WOORDEN

“ZE HEEFT ME INZICHTEN GEGEVEN OVER HOE IK OBSTAKELS KAN OPLOSSEN OP EEN MANIER DAT IK NIET EERDER HEB GEDAAN.

Ik kwam bij Esther terecht doordat ik moeite had grenzen te trekken in het werk. Maar ik leerde ook dat ik niet luisterde naar wat mijn eigen lichaam aangaf. Ik ging te gemakkelijk over alle grenzen heen. Ik denk dat ik best nuchter ben en vaak denk ik ook wel het antwoord voor anderen te weten als ze in vervelende situaties zitten. Maar Esther heeft me de ogen doen openen. Verhelderend! Ze heeft me inzichten gegeven hoe ik obstakels kan oplossen op een manier dat ik niet eerder heb gedaan. En hoe ik die connectie tussen lichaam en geest maak. Daardoor een maand later kom ik niet meer in situaties die ik liever niet heb. Het heeft me rust gegeven dat ik alles onder controle heb.
Na de gratis inzichtsesie met Esther had ik geen twijfels dat ik de empowerment retraite moest doen. Ik heb Esther al aan verschillende mensen in mijn omgeving aangeraden en ik weet dat ze er allemaal sterker uitkomen. Esther bedankt voor alles en ik kom je graag nog een keer opzoeken.

SUSAN GRAVE

SUSAN GRAVE

” EEN BELEVING DIE IK NOOIT MEER VERGEET!”.

De twee daagse retraite bij Esther heeft mij een andere kijk op het leven gegeven, het is een beleving die ik nooit meer vergeet en voor altijd mee neem in de verdere reis van mijn leven ❤️.

JACCO BOSMAN

JACCO BOSMAN

” HET EFFECT VAN HAAR SESSIE BLIJFT DOORGAAN!”

Na mijn eerste sessie met Esther heb ik binnen een paar weken zoveel stappen kunnen maken. Het effect van haar sessie blijft doorgaan in de weken erna. Dit ervaarde ik ook tijdens mijn tweede sessie.

Wat bij mij altijd nog een vaag idee was voor een nieuw concept binnen mijn bedrijf, maakte ze zo helder voor me. Ze geeft mij steeds hele goede inzichten. Als voorbeeld dat ze mij ook waarschuwt voor sommige blokkades waar ik niet bewust van was. Zodat ik voor mezelf de beste manier kan vinden om te kunnen groeien. Ik ben heel blij met Esther als mijn coach voor mij persoonlijk en voor mijn bedrijf.

LARISSA BEETS

LARISSA BEETS

ESTHER ZEI DAT HET NIET LANG ZOU DUREN VOORDAT IK MIJN EIGEN BEDRIJF ZOU STARTEN, ZO IS HET OOK GEGAAN!”.

Ik heb coaching sessies en de retraite gevolgd van Esther en daar heb ik heel veel aan gehad en nu nog steeds. Regelmatig ga ik naar haar toe voor een sessie. Ze geeft me zoveel waardevolle inzichten, waar ik echt iets mee heb kunnen doen. Dit heeft mij verder gebracht. Esther zei dat het niet lang ging duren voordat ik mijn eigen bedrijf zou starten en zo is het ook gegaan.

NICK ROOS

NICK ROOS

” MIJN HELE MIND IS ONTRAFELD. IK BEN MEZELF ZOVEEL MEER GAAN BEGRIJPEN, HET HEEFT ZELFS EFFECT OP MIJN RELATIE”

Wauw wat waren de 2 retraite dagen bij Esther bijzonder en mooi. Ik ben Esther erg dankbaar dat we dit zo samen hebben kunnen beleven. Esther kan je helemaal op je gemak stellen in een fijne en rustige omgeving. Ze stelde de juiste vragen en als ik het antwoord niet wist dan wist ze het wel bij mij naar boven te halen. Zo kwamen de antwoorden op mijn vragen over waarom ik mezelf zo klein hou in mijn werk en waarom ik het gevoel heb niet vooruit te komen naar boven. En na de reading die ik eerder bij haar had vertelde ze dat mijn oude pijnen getransformeerd mogen worden, dat hebben we gedaan. Ik voel me ook getransformeerd, er is nu een heel proces gaande in mezelf. Ik voel me heel anders dan toen ik naar Esther toe ging. Esther heeft mij zoveel inzichten gegeven waarmee ik echt vooruit kan, wel stapje voor stapje. Mijn hele mind is ontrafeld. Ik ben mezelf zoveel meer gaan begrijpen, ik weet waarom ik bepaalde dingen niet doe en wat voor mechanisme ik mezelf heb aangeleerd om veiligheid te creëren voor mezelf. Ik had geen twijfels om de retraite bij Esther te doen, zij had mij al het gevoel gegeven dat ze de juiste dingen kan zeggen en dat ze me enorm goed kan aanvoelen. Bij haar durfde ik het juist aan. Tijdens de retraite zat ik soms vast in mijn hoofd, Esther kon mij er snel weer uithalen. Het is zo fijn om een spiritueel coach 2 dagen voor jezelf helemaal alleen te hebben, echt persoonlijke liefdevolle aandacht die ik echt nodig had. Het heeft zelfs effect op mijn relatie, mijn man is mij ook beter gaan begrijpen.Ik zou Esther zeer zeker aanraden, ze is echt een topper! Bedankt Esther voor alle liefde, inzichten, zorg en aandacht, het is een groot cadeau!

Ik ben je erg dankbaar!

WENDY VERSLUIS

WENDY VERSLUIS

” EEN LIFE-CHANGING MOMENT!”

Een groot inzichtsmoment. Krachtig en intensief.  Mijn 1 op 1  empowerment retraite was er een van tijd voor coaching gesprekken in combinatie met ervaren en voelen (meditatie, trance) +  een op maat gemaakt programma waarin precies die oefeningen uitgekozen worden die jouw op dat moment helpen of juist ‘the missing link’ zijn. Het unieke aan de werkwijze van Esther is de combinatie van theorie, praktijk; voelen en denken. Iemand die met je meevoelt en je de handvaten heeft om zelf jouw beste raadgever te zijn i.p.v. een afhankelijkheidsrelatie te creëren.Esther heeft de gave heeft om met je mee te kijken, te voelen en je spot-on, eerlijk en to-the-point te begeleiden in dat wat jij nodig hebt. Ik ging met een voldaan gevoel en met zin in de toekomst weer naar huis.

NATHALI MEULMEESTER

NATHALI MEULMEESTER